Şimdi Ara

Guitar hero: Warriors of Rock -- Senkronizasyon Problemi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Guitar hero warriors of rock seti forumdan satın almıştım, bugün elime geçti.

    Önceden de diğer konsollarda uzun süre bu seti GH5 ve Metallica'da kullandım, davul tam anlamı ile mükemmeldi hiçbir aksama ses gecikmesi yaşamamıştım ancak Warriors of Rock ile X360 üzerinden ilk denememde farkettim ki oyunu müziği dinleyerek kulağınızla oynarsanız ritmi yakalamak imkansız, müziğe göre aynı parçayı akustik bir davulla çaldığınızı farzederseniz her vuruş için yarım ses önce vurmanız gerekiyor. Sizin vurmanız gereken andan sonra müzikte o sesi alıyorsunuz.

    Yani notalar müziğe ve ritme senkronize değil bir süre öncesinden size ulaşıyor ekranda. Müziğe göre çalarsanız da tabi hiçbir nota uymuyor. Calibrate bölümüne girdim ancak oradaki testte de bir problem yok aksine.

    Gerçi oyunda diğer farklı parçaları denemedim ama birinde bile böyle olması normal değil..

    Bu konuda bir senkronizasyon kalibrasyon ayarı var mıdır yoksa bu Warriors of Rock'ın özelliği midir bilmiyorum ancak öyle ise sesi komple kısıp oynamak gerekecek. Yani oynamamak gerekecek..

    Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler..







  • Dostum kalibrasyon ayarıyla sadece geciktirebilirsin, daha erkene almak gibi bir şansın yok Belkide şuan zaten gecikmeli oynuyosundur, kontrol ettin mi ?
  • Hocam bu konuda çok fazla bilgim yok ama kalibrasyondan ayarlanması lazımdı onun. Gerçi denemişsiniz orayı da.

    Benim size sorum olacak asıl; davul kullanıyosunuz, acaba bageti pede vururken çıkan 'pat pat' sesini azaltacak bi şey kullanıyor musunuz? Eve almayı düşünüyorum fakat gürültü çıkardığından bu sesi olabildiğince azaltmak istiyorum. Bagete takılan süngerleri düşünüyorum ama denemek lazım onları da.
  • Kalibrasyonda dediginiz gibi ancak geciktirme mumkun ben aksine onceye almak istiyorum.. Bir de sesi azaltmak apartman dairesinde ozellikle gec vakit oynamak isteyenler icin davulun ciddi bir problemi, muzigi kissanizx davuldan gelen tak tak sesleri yuzunden parcayi duyamiyorsunuz, muzigi daha da acmaniz gerekiyor. Benim denedigim ve az da olsa farkettiren yontem icin bir enstruman satisi yapan markete gidin ve silikon basli orjinal bi baget alin. Biraz maliyetli ama ise yarar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.