Şimdi Ara

TDR Derma Roller 85 TL (Sivilce izleri, Saç dökülmesi ve tüm cilt problemleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
15.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  TDR Derma Roller  85 TL  (Sivilce izleri, Saç dökülmesi ve tüm cilt problemleri) TDR Derma Roller  85 TL  (Sivilce izleri, Saç dökülmesi ve tüm cilt problemleri)


    TDR DERMA ROLLER




    Ürün Özellikleri : TDR bir Türk Markası Projesidir. İğneler ve sterilizasyon için yurt dışında üretim yapılmıştır. Gama ışıma tekniği ile Sterilize edilmiştir.

    1.50 mm

    *200 adet titanum iğneleri vardır
    *Yerli ürün olduğu için turkuaz renk secilmiştir
    *Uluslararası CE sertifikasına Sahiptir.
    *Kutu içinde Hem Türkçe Hemde İngilizce Kullanım kılavuzu vardır.


    TDR Derma Roller nedir?

    Genç yaş gruplarından başlayarak her yaş ve cilt tipinde rahatlıkla uygulanabilen TDR Derma Roller cildin daha genç görünümünü sağlar. Hiç bir cerrahi müdahaleye ihtiyaç duymadan cildi gençleştirir.

    İnce çizgilerin, kırışıklıkların, akne ve yara yanık sakarların azalmasını, derinin gerilmesini, selülit, doğum izleri ve derin çatlakların giderilmesini, cilt lekelerinin yok hafiflemesini, zamanla matlaşan cildi canlandırarak sağlıklı görünmesini sağlıyor.

    “TDR Derma Roller”, sorunlu bölgeye uygulandığında ciltte mikro düzeyde kanallar açar, Açılan mikro kanallar beyine yara var sinyali gönderir. Gerçek anlamda vücutta yara görüntüsü olmasa da gönderilen sinyaller ile uygulama yapılan bölgeye kolajen, büyüme faktörleri ve diğer yapıtaşı maddelerini yolluyor. Böylece cilt kendi kendini onarıyor.Derma Roller aynı zamanda açtığı mikro kanallar vasıtası ile uyguladığınız cilt bakım ürünlerinin 200 kat daha fazla emilmesini sağlıyor.

    Kişi uygulama sonrasında günlük hayatınıza ara vermek zorunda kalmaz, Hafif bir makyajla işe gidebilirsiniz. Derma Roller güneş hassasiyeti yaratmaz yinede orta güçte güneş koruyucu kullanabilirsiniz.

    Kollajen uyarma tedavisi; üst deriyi soymadan, yakmadan yapılan bir tedavidir. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Kalıcı bir deri hasarı oluşturmaz. Güvenle istenilen sonuçlar elde edilene kadar tekrarlanabilir. Lazerle soyulmuş ciltte de uygulanabilir.


    Dermaroller Hangi Problemlerde Kullanılır?


    Transdermal geçişin arttırılmasında
    Anti-aging uygulamalarında
    Akne skarlarında
    Geniş porlu cilt yapısının azaltılmasında
    Cilt çatlaklarının tedavisinde
    Yara ve Yanık skarlarında
    Selülit tedavisinde
    Gözaltı morluk ve torbalarında
    Kellik ve yoğun saç dökülmelerinde


    Güvenlik Kontrolleri nelerdir?

    *Dış paket jelatin ile kaplıdır
    *İç kutu ilk defa açılış için kilitli kapak sistemi vardır.
    *Bu kapağı açtığınızda içinden bu sefer gümüş koruma poşeti çıkacak ve ilk defa siz açacaksınız
    *Derma roller iğnelerini koruyan şefaf bir dış kap bulunmaktadır.



    Her türlü soru ve görüşlerinizi yazabilirsiniz.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 23 Mart 2013; 11:22:58 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Hocam elinizde 3 adet dermaroller var mı? Tekrar almak istiyorum.
    Beni bilgilendirirseniz sevinirim, kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Artesus

    Hocam elinizde 3 adet dermaroller var mı? Tekrar almak istiyorum.
    Beni bilgilendirirseniz sevinirim, kolay gelsin.


    2 adet kaldi ama beklerseniz getirebilirim..
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufeba


    quote:

    Orijinalden alıntı: Artesus

    Hocam elinizde 3 adet dermaroller var mı? Tekrar almak istiyorum.
    Beni bilgilendirirseniz sevinirim, kolay gelsin.


    2 adet kaldi ama beklerseniz getirebilirim..


    mail yolladım bakarsınız.
  • takip
  • sayın tufeba göndermiş olduğunuz derma roller ürünü arada şehir farkı olmasına rağmen 2 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı.ürün beklediğimdende kaliteli.ilgi alaka samimiyet ve dürüstlüğünüze teşekkür ediyorum.yanlız şunu tam anlayamadım.kullandıktan sonra acaba derma roller aparatına ne gibi bir bakım ve temizlik ulguluyorduk.?kolonya yada tuzlu suyla dezenfekte etsem olurmu?
    çalışmalarınızda başarılar...
  • Merhaba Zafer bey,
    Bende size teşekkür ediyorum.
    Konuda üst tarafta da yazdığım gibi temizlik hijyen çok önemli, etil alkol (tekelin eskiden sattıkları) veya kolonya ile kullanmadan önce ve kullandıktan sonra olmak üzere dezenfekte etmelisiniz.

    Ayrıyetten saç dökülmesi veya sizin gibi saç ektirenlerin kullanımı için önerilerim;
    -Haftada 2 veya 3 kere uygulayınız. Uyguladıktan sonra ilgili losyon ve kremlerinizi sürer iseniz mezoterapide olduğu gibi o bölgeye ilgili ürünleri zerk etmiş olursunuz.. Emilim oranıda %50 artmış olur.
    -Uygulama şekliniz bu sadece saç için olanı: Önden arkaya doğru ilgili saç bölümlerine tek yönlü olarak geçiniz, saç köklerinin çıkış yönü nedeni ile bu çok önemli..
    -Bazen şu sorularla karşılaşıyorum saç ektirdim ektirdiğim saç'a kötü bir etkisi olabilir mi?
    Hayır, nedeni iğne uzunlu sadece epiderm bölgesini geçmekte yani köke daha çok var.. Hatta dünyada 0,75 mm bile kullanılmakta..
    - Çalışma mekanizması küçük delikler açarak beynimizi ve vücut sistemimizi kandırmak üzere kurulu.. O bölgede kolojen, hücre, besin, ve kan artışını artırarak.. Bölgenin çok hızlı iyileşmesine sebep oluyor..
    Bu sayede saç kökünün daha iyi beslenmesine ve kaliteli çıkmasını sağlamakta..
    (örnek: tarlaya ektiğimiz toğumu iyi sulamaz, topraktan gerekli minarelleri veremezsek o boyutta gelişimini sürdürür.. Ama Siz gerekli tüm mineral suyu verirseniz kalitesi okadar artar..


    quote:

    Kullanım Şekli
    - Alkol veya Kolonya ile strilize etmek.
    - Haftada 1 kere kullanmak
    - Kullanım yerlerinde Kremler vitaminler veya solüsyonlar ile emilimini artırmak. Kullanmadan önce krem sürülüp üzerinden geçilebilir yada kullandıktan sonra 15 dk içinde krem sürülebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 4 Temmuz 2011; 18:12:40 >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • İlgi, alaka ve samimiyetinizden dolayı teşekkür ederim.
    Dün sipariş ettim, bugün öğleden önce elime ulaştı. 1 saate yakın süre boyunca telefonda her sorumuza yardımsever ve samimi bir şekilde cevap verdi, kendi deneyimlerini aktardı. Zamanla tekrar alışveriş yapacağızdır mutlaka. Sağlıcakla kalın.
  • Bır kere aldıktan sonra o urunun kullanımı yaklasık ne kadar suruyor ? ben 1 adet almıstım 2 ay once fakat ılk gun kı gıbı oldugunu sanmıyorum bırde dezenfekte ıcın bı sprey almıstım o spreyı dermarollere sıkıyorum 2 defa sıktıktan sonra kurulamıyorum ben dırek kutusuna koyuyorum ayrıca kurulamalımıyım ? dıger urunden artık hoşlaşmadım bır adet sızden alabılırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayMakers

    Bır kere aldıktan sonra o urunun kullanımı yaklasık ne kadar suruyor ? ben 1 adet almıstım 2 ay once fakat ılk gun kı gıbı oldugunu sanmıyorum bırde dezenfekte ıcın bı sprey almıstım o spreyı dermarollere sıkıyorum 2 defa sıktıktan sonra kurulamıyorum ben dırek kutusuna koyuyorum ayrıca kurulamalımıyım ? dıger urunden artık hoşlaşmadım bır adet sızden alabılırım.


    Normalde derma roller kullanımları 10-15 kullanıma kadardır ama belki sizinde bildiğiniz gibi onlar genelde 7 ila 10 gün arasında uygulanan tedavi yöntemleri için olanlar (sivilce izleri, çatlaklar, deri gerginleştirmeleri, selülitler)

    Saç için özel bir durum var; Kullanım şekli ilede bağlantılı bir durum aslında, saç kökünün çıkış noktası itibari ile derma roller tek yönlü olarak uygulanır (Önden arkaya doğru tek yön) Bu sebebten oturu haftada 2-3 kullanım en uygunudur ve yaklaşık 1,5-2 ay arası dayanır zaten ondan sonra iğnelerdeki performans düşüklüğünü hissedersiniz..

    Benim genel olarak dezenfekte için önerim etil alkol yada bulunamazsa kolonya. Kullanımdan 15 dk önce derma roller iğnelerine sıkmak ve alkolun ucmasını beklemek kullandıktan sonrada direk üzerine bu iligili ürünleri dökmek yada sprey ile sıkmak. Kurulamanızı pek tavsiye edemem zaten buradaki amaçımız dezenfeksiyon..

    Tüm Derma rollerlarda genel kullanım 1,5-2 ay dır.. Hatta ayda bir değiştirenlerde mevcuttur.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Hocam yanlış anlamayın bilmediğimden srouyorum,ekstra bir cilt bakım ürünü kullanmadan önce mi kullancas derma roller ' ı ? tek başına yeterli olmuor sanırsam deil mi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muzisyen06

    Hocam yanlış anlamayın bilmediğimden srouyorum,ekstra bir cilt bakım ürünü kullanmadan önce mi kullancas derma roller ' ı ? tek başına yeterli olmuor sanırsam deil mi.


    PM ile cevap verdim.

    http://www.youtube.com/user/raysdermaroller

    Bu elemanın videolarını izlerseniz daha net bir şekilde görürsünüz.. Hatta derma roller tedavisinin etkisinide gözlemlemiş olursunuz.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • arkadasi tanimiyorum fakat urunu gayet iyi taniyorum elastin ve kalojen iceren bir kremle cilt catlaklarini nasil azalttigina hayretle sahit oldum. ki tek care estetik cerrahi deniliyordu koca dogum catlaklari neredeyse tamamen gecti arkadasimda

    oneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 19 Ağustos 2011; 11:35:18 >
  • ürünü dün sipariş ettim yarım saat içinde kargoya verdi arkadaş, ürün gayet kaliteli, kullandıktan sonrada etkileri de buraya yazıcam,

    arkadaşa tekrardan teşekkür ediyorum ilgi ve alakası için
  • hocam bende kırmızı sivilce izleri kaldı bana hangisiniz önerirsiniz sulu sivilceler geçti fakat izle kötü duruyo
  • Derin izler mi kaldı? yoksa sadece kırmızılık mı?
    Çukur filan varmı?
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufeba

    Derin izler mi kaldı? yoksa sadece kırmızılık mı?
    Çukur filan varmı?


    çok derin değil ama çukur var kırmızılıkta var akşam ss atsam daha iyi olur heralde sizede uygunsa
  • Tabi tabi SS cok daha iyi olur
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufeba

    Tabi tabi SS cok daha iyi olur


    tamam iftardan sonra uygun resim bulursam atarım iyi günler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.