Şimdi Ara

PS3 320GB SLIM FPS VE BUG SORUNLARI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar cihazım daha iki aylık ve sony garantili son günlerde oyunlarda ara ara yavaşlamalarla karşılaşmaya başlamıştım ardından saçma sapan buglarla dahada kötüye gitti ilk bu sorunla karşılaştığım oyun read dead redemption:undead nightmare oldu oyunda ara ara ciddi yavaşlamalar vardı ardından gta:liberty city' oyun oynanmayacak derecede fps kötüydü oyunlardandır dedim ve hem deneme amaçlı hemde oyunları çok beğendiğimden tekrar bitirmek için cihazı ilk aldığımda sorunsuzca çok akıcı oynadığım oyunlar olan killzone 3 ve uncharted 2'yi tekrar oynamaya başladım killzone 3'ü ikinci kez bitirdim yanlız oyun cihazı ilk aldığım zamanlarda oynadığım oyun değildi bug sorunları ve ara ara yavaşlamalarla karşılaştım halbuki iyi biliyorum killzone 3'te bu sorunlarla hiç karşılaşmamıştım herşeye rağmen oyunu bitirdim ama bu sorunlarla karşılaşmak beni cihazdan soğuttu ardından psn'de kapalıyken uncharted 2 oynamaya başladım ve oyunda yavaşlamalar killzone 3'e göre dahada kötüydü ve saçma sapan buglarla doluydu karakterimiz bir çatışma anında kutuların içinde kalıyordu duvarların içine giriyordu bu sefer çok sevdiğim oyunum olan uncharted 2'den bile soğudum uncharted 2'yi ilk oynayışımda bu tür sorunlar kesinlikle yoktu bunu iyi biliyorum ve ardından sizlerlelede paylaşacak olduğum aşağıdaki resimdeki hatalarlan karşılaşmaya başladım cihazı yeni aldığımda günde 8-10 saat kullanıyordum ve en ufak sorun yoktu şimdi ise en çok 7-8 saat kullanılıyor cihaz daha iyi aylık cihazımın arızalı olabileceği düşüncesi beni çok üzdü arkadaşlar ps3'üm sizce arızalımı? arızalıysa arızası ne olabilir? bu sorunlar karşısında ne yapmamı önerirsiniz?

     PS3 320GB SLIM FPS VE BUG SORUNLARI?


    saygılar...







  • Geçmiş olsun hocam umarım bir çare bulursun
  • Sorun ciddi gözüküyor , format atmayı ve ilk günkü ayarlara getirmeyi denediniz mi ?
    Bu sorununuzu çözebilir , aksi taktirde en yakın yetkili servise gitmenizi öneririm.
  • Glomental hocam çok sağolasın çok moral bozucu bir durum daha çok yeni bir cihaz ama elektronik işte yapacak birşey yok heavy86 hocam format atmayı denemedim ilk fırsatta deneyeceğim bu arada cihaz en ufak sarsılmadı bile yani hiçbir kullanım hatası yapmadım.

    saygılar...
  • Bizi bilgilendirirseniz sevinirim. Umarım sorun geçer bizde mutlu oluruz :)
  • Gecmis olsun. Gercekten cok kötü bir durum. Yanlis hatirlamiyorsam 2009 ya da 2010 yilinda bir arkadasinda sorunu seninki ile ayniydi. Konuyu hatirlayamadim. Bu sorunu bir kac kere daha duymustum. Biran önce garantiye ver cihazi. Acaba sorun cihazin gözündemi? Gözü arizali oldugu icin olabilir. Peki oyunlarda ara sahne atliyormu?
  • Geçmiş olsun.Format atmayı denedinmi?
  • arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim ilk formatı deneyeceğim I-C-O hocam oyunlarda ara sahnelerde problem yok sorunlar sadece ilk mesajımda belirttiklerim ve fotoğraftaki gibi sorunuda sadece uncharted 2'de yaşadım uncharted 2'yi zamanında sıfır almıştım en ufak çiziği olmayan platinum olan jelatinlerini bizzat kendim açtığım oyundur.
  • saydığın oyunlarda zaten böyle bi sorun var saydığın tüm oyunları oynadım gta:liberty city' rezaletti zaten uc2'de bi problem yoktu ama diğer oyunlarda hakikaten problem var kz3'de arada takılma oluyordu hatta geçen lbp2'de takılma oldu

    bendede 120gb slim var
  • BL@DE: ilginc bir sorun gercekten. Insallah sorun hallolur. Eger düzelmezse bence vakit kaybetmeden garantiye ver.
  • arkadaşlar cihaza sonunda oyunların saveleri yedekleyip format attım ve denemelerim olumlu hiçbir sorunla karşılaşmadım liberty city hariç zaten onu saymıyorum çünkü diğer oyunu oynayan arkadaşlarında dediği gibi oyun ps3'te gerçekten fiyasko oyundan kaynaklı bir fps düşüşü var diğer oyunlarda gayet akıcı ve bug sorunları ortadan kalktı cihaz eski sorunsuz haline döndü çok şükür unixslax kardeş tabikide benim halledemeyeceğim ciddi bir sorun olsaydı garantisi var sonuçta o bakımdan sorun yok rahatım belki servise gerek kalmadan çözülebilir bir sorundur diye danışmak istedim sizlere kötüde yapmamışım değilmi ilgilenip cevap yazan herkese tekrar teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın herkese iyi oyunlar.

    saygılar...




  • Güzel haber, hadi gözün aydin ^^ Iyi oyunlar.
  • Hadi bakalım , sevindim =))
  • Sorunun düzelmiş olmasına sevindim ah bide psn geri gelse
  • Sevindim düzeldiğine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.