Şimdi Ara

TURKLER VE LINEAGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaw biz bu konuyu burda zamaninda cok tartistik. ne diyeyim artik bilemiyorum. Herkes diyor birleselim. Ozellikle extemede ben sunu gordum bu serverda oyunu oynayan cok Türk var. Ama olmuyor olmuyor. BEn normalde bnb oynuyordum. su anda ise extremeye gectim! Bana yapilan istekler uzerine ve benimde bir anlik gazimla ayrildim eski serverimdan Extremeye geldim cunku burada cok deger verdigim ve sevdigim insanlar var. Bir clan kurduk yavas yavas ama saglam buyuyoruz. Ben bu serverda sunu gordum Turkleri cogu dagilmis hatta birbirine girmis. Ayni olay gecen gun bizimde basimiza geldi. Turk Turke savas yaptik. Ama ben onlarin turk olmadigini biliyorum. ( not : bilenleriniz ztn var; bu forumda bile adam gelip bana sunu demisti; Siz TURK dEILMISIN HEpiniz aynısınız). ONun icin sizde her Türküm diyene inanmayin.
    Birleşme olayina gelince biraz tecrubemiz var bu lineage oynunda dedik girelim su extrmeye toplayalim Türk kardeşlerimizi ,nitekim oylede oluyor. Yanimda cok sağlam çok değer verdiğim insanlar var. Benim bu lineage oynundan edindiğim birçok arkadaşim var. oyleki beraber birbirimize farklı sehirlere ziyaretler bile yapiyoruz.
    Az cok anlamissinizdir ne dmek istedigimi. Bu oyuna bazen sadece bir oyun deyip geciyoruz ama gunumuzun belkide yarisini bu oyunla geciriyoruz. Biz bu degerleri ekipce c1den kazandik.
    Simdi; bzimle birlikte, bizim gibi dusunen, bizim gibi bu oyuna değer veren, bize guc katacak arkadaşlari ekibimize kardeşliğimize bekleriz.







  • bir oyunu bulabilsem birde şifre alablsem oynicamda bunları yapamıyorum
  • ya dostum anlamadığım olay şu niye herkes bu oyunu yada diğer oyunu oynayan türkleri birleştirmeye çalışıoki.mesela ben sizin clana girmek zorundamıyım?bırakın artık türkler ve bu oyunla ilgili topic açmayı.ztn kendinde sölüyon birlik beraberlik yok die boşver o yüzden.
  • Birlesmek sart deil hatta genckan sen clana girmek zorunda da deilsin isteyen gelir gelirsede ii olur yani suanda ben dragondayim ve durum vahim butun ruslar dragonda bi ally kurdular serverda ortaligi karistiriolar ve kimsede bisi yapamioben sahsen gelmek istiom Baskanfd bana yardımcı olursan sevinirim..
  • Tek başıma yaratık kesmekten sıkıldım artık Kastien KingsofMEtal dark elf/fighter Staris YoUtHaNaSiA Mage emrinize amade !!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

    Birlesmek sart deil hatta genckan sen clana girmek zorunda da deilsin isteyen gelir gelirsede ii olur yani suanda ben dragondayim ve durum vahim butun ruslar dragonda bi ally kurdular serverda ortaligi karistiriolar ve kimsede bisi yapamioben sahsen gelmek istiom Baskanfd bana yardımcı olursan sevinirim..


    dostum ruslar her servarda öyleler o yüzden dolayı takma kafana fazla.çok raad diğer uluslardan adamlarlada clan yada ally kurup rusları kesebilirsin.
  • hatta clan crestide koyayım şuraya gzl olur walla

    sağtıklayıp kayıt edin 12x16 256 renktir

     TURKLER VE LINEAGE
  • bu dragon serverında kasması ok zormu yani şimdi girersem 74+ olmam ne kadar sürer bana anlatırsan sevinirim ruslarıda fazla takma kafana
  • dragon serveri kolay degil bi 5 ayini alir +74 olman ama bnce kolay lvl atlinca isin zewki nerede dragon guzeldir beklerim clanimizda var anatoliatr die 2 turk clani birlestik herhalde allyiz ruslari fazla abartmaya gerek yok gun gelecek onlarida devirecez
  • baskanfd buffçu isterseniz ben buralardayım abi nick: İkhnaton Server: Titan
  • Bu gece klan lvl 5 oldu. ally mizide kurduk ally adi OTTOMAN EMPIRE
    Extremeye baslamak isteyen arkadaslar icinwww.l2extreme.com'a girip us mirro patchini indirirseniz ve ayni yerden once forum sonra account uyeligi alirsaniz oyuna baslayabilirsiniz.
    Beyler ben kastiendeyim !!! bize ulasmak isterseniz overlordlazut veya missturkey'e pm atabilirsiniz.
  • gel buffer lazim clan lvl 4 yarin 5 oluck:D
  • hangi clan bea??? bu ara buffçu dediysem prophet'im ona göre yarın oyuna girecem akşamları.. dvc deyim pm at ok
  • benim nicler F12 , WQW , ARji ok? sen at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.