Şimdi Ara

Samsung Wave II (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaptığım araştırmalar sonucu Samsung Wave 2, Sony Ericsson Xperia X10i, ve Acer Liquid E modelleri arasından Wave 2'yi almaya karar verdim ama kafamda hala bazı soru işaretleri var o yüzden son bir kez bu işi bilenlere, yani size danışmak istedim.

    Sizce bu telefonlar arasında Wave 2 tercihi doğru mudur? Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Veya bu fiyatlarda, bu özelliklerde bana önereceğiniz başka bir telefon var mı?



    Bir de kafamda bazı sorularım var. Örneğin;

    Wave 2'nin işletim sistemi Bada iyi midir, güvenilir mi?
    Wave 2'nin güncellemelerinde sorun yaşar mıyım?
    Wave 2 flash destekli midir, flash açar mı?


    İlgilenir ve yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü yarın alacağım büyük ihtimalle.



  • arkadaşım diğer dediğin modellerle kıyslarsak gözü kapalı bunu al derim donanımsal ve özelliklede ekran kalitesi olarak ikisine de taş çıkartır falsh desteği bada2.0 la wave2 ye geliyor ve kafanda soru işareti olmasın bada çok stabil düzgun çalışyo ve her geçen gün uygulama sayısı artıyor
  • Bada, yeni bir sistem olduğu için uygulama ve oyun açısından android ve iOS ile yarışamaz.(Şimdilik) Ama stabilite,hız açısından en iyi işletim sistemidir.Akıcılık maksimumdur.Güvenilir derken virüs felan bahsediyorsanız, görülmemiş bir olay. Wave 2 zaten 1.2 ile geliyor. Bundan sonra sanıyorum 2.0 gelecek. O da Eylül deniliyor. Güncelleştirme ise çok basittir. Bada 2.0 ile tarayıcıda 10.1 flash player gelecek ve flash sorununuz kalmayacak. Bada yeni bir sistem . Eğer android li ya da iphone dan bu telefona geçecekseniz vay efendim uygulama yok da oyun yok da bada fos çıktı demeyin. Gayet de çıkıyor.
  • wave 2...
  • Açıkçası ilk telefonlara baktığım zaman bundan 2-3 hafta öncesi yani ilk aklımda 2 telefon vardı birisi N8 diğeri Wave2 ilk basta wave cok iidir felan denildi halende söyleniyor sırf bu uygulama ve oyun sıkıntı olur diye vazgectim N8de karar kıldım bu seferde Android isletim sistemli telefonlar kafama yattı bide bu flash olayı takıldı android telefonlar baya tuzlu geldi acıkcası Galaxy Si inceledim tmm dedim benim telefonum budur ama halen nedense bi N8 bi Galaxy S bi galaxy Ace bide Wave arasında gidip geliyorum bu gidisle ben telefon felan alamam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frukan

    Bada, yeni bir sistem olduğu için uygulama ve oyun açısından android ve iOS ile yarışamaz.(Şimdilik) Ama stabilite,hız açısından en iyi işletim sistemidir.Akıcılık maksimumdur.Güvenilir derken virüs felan bahsediyorsanız, görülmemiş bir olay. Wave 2 zaten 1.2 ile geliyor. Bundan sonra sanıyorum 2.0 gelecek. O da Eylül deniliyor. Güncelleştirme ise çok basittir. Bada 2.0 ile tarayıcıda 10.1 flash player gelecek ve flash sorununuz kalmayacak. Bada yeni bir sistem . Eğer android li ya da iphone dan bu telefona geçecekseniz vay efendim uygulama yok da oyun yok da bada fos çıktı demeyin. Gayet de çıkıyor.



    eylül'e kadar bekleyecek miyim yani flash çalıştırabilmesi için?
  • Flash'ı herkes sorun ediyor ama bence pek de sorun edilecek bir yanı yok. Yani şu zamana kadar flash'ın eksikliğini hissetmedim. Zaten sitelerdeki Youtube videolarınını bile oynatıyor, Facebook'tan video oynatıyor. E ama telefondan tarayıcı oyunu oynarım diyorsanız orası ayrı. Aşırı derecede telefonda internette dolaşan birisi değilseniz ve aşırı derecede dolaşmayacaksanız gireceğiniz sitelerin %70 i de mobil siteler olacaktır zaten o zaman Flash konusunu pek sıkıntı yapmaya gerek yok. Ayrı bir konu da Bada daki uygulamalar konusu. Bence Badada yeterince Oyun+Uygulama var. Girin SamsungApps'ın sitesine oyunlara, uygulamalara, temalara bakın. Zaten çoğu ünlü mobil oyun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.