Şimdi Ara

365 Lira Fatura mı olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yok tarife değişikliğiymiş yok modem parasıymış 365 lira fatura geldi bu ay. Benden habersiz ofis paketine sokuyorlar beni, sonra çıkartıyorlar vermedikleri modemin parasını ekliyorlar. 2 ay bilmem neyin parasını koymuşlar. Lanet ettim artık söve söve bi hal oldum ya. Hiç bir işi mi düzgün olmaz arkadaş bu şirketin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 21 Nisan 2011; 18:55:45 >



  • bi kere modem parası değildir o onların verdiği modem taş çatlasa 50 lira :) paket aşımından olabilir
  • arkadaşım sana senden habersiz office verdilerse senin suçun ne ki ? eminmisin öyle olduğuna öyle bişi varsa itiraz et hem nerden tanımlandığı ortaya çıkar onun ücretini onlar karşılasın sanane ki bundan öyle bişi olduysa.
  • Paket aşımı olsa bile bu kadar olacağını sanmıyorum ki sınırsız internet kullanıyorum. NETLİMİTSİZ tarifesindeyim, gerçi 8mbit deniyor ama 1mbit alıyorum.
    quote:

    Orijinalden alıntı: ArmadA.666

    arkadaşım sana senden habersiz office verdilerse senin suçun ne ki ? eminmisin öyle olduğuna öyle bişi varsa itiraz et hem nerden tanımlandığı ortaya çıkar onun ücretini onlar karşılasın sanane ki bundan öyle bişi olduysa.

    Evet hocam benden habersiz ofis paketine geçirmişler. Onuda fatura geldiğinde anlayabildik zaten. Her zamankinden farklı bi miktar gelmişti. Aradık tarifeyi eskisine çevirdik ama kimse para alacağını felan söylemedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devastation -- 21 Nisan 2011; 19:07:34 >
  • Dava aç ,haberin olmadan böyle tarife değişikliği yapmışlarsa tazminat bile alabilirsin,zaten davayı kazanman Allahın emri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.