Şimdi Ara

Tv Tavsiyesi İsteğinizde Doğru Cevap Aldığınızdan Emin Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ,

    Tv alma aşamasında olduğunuz için bu bölüm altında bir baştıkta aradığınız özellikleri , beklentilerinizi , bütçenizi yazarak tv tavsiyesi istiyorsunuz. Peki yaz size cevap verenlerin bu konuda yeterli bilgileri olduğuna ve daha önce lcd veya plazma tv kullanıp kullanmadığına emin misiniz?

    Eğer tv tavsiyesi konusunda sağlıklı bilgi almak istiyorsanız forumun TV ve Projeksiyon bölümüne bakın.

    Linki :

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_284/tt.htm

    Bu başlıkta çeşitli marka ve model tv kullanıcı arkadaşlarımızın yorumları bulunuyor. Öncelikle internette bir şekilde bilgilerine ulaştığınız mağazalarada canlı olarak görüdüğünüz tvler hakkında o tvleri kullanan arkadaşlarımızın yorumlarını okuyun ve sonrasında tercih ettiğiniz tvleri 1-2 modeli indirip kendiniz karar verin.

    Bu başlığa sorduğunuz mesaj başlığına gelen cevaplar " Körler sağırlar birbirini ağırlar" şeklinde oluyor. 1-2 hafta öncesine kadar kendisi tv arayanlar şimdi size tv tavsiyesinde bulunuyor. Onu alma şusu kötü , bunu alma busu kötü diyorlar. Ayrıca ben şu kadar farklı tv kullandım diyen kişilere de pek itibar etmeyin. Bu kişiler zaten iyi ve doğru tercih yapabilme kabiliyetine sahip olsalar zaten iyi bir tv alır yıllarca kullanırlar. "Kelin ilacı olsa başına sürermiş" sözü boşuna söylenmemiştir.

    Size cevap veren kişilere " Neden?" , "Niçin?" , " Yazdığınız bilginin kaynağı var mı?" diye sıkıştıcı soru sorarsanız çoğu zaman size yazılan bilginin teknik olarak boş olduğunu , bilgiden çok şahsi fikir olduğunu hatta ezbere yazılmış olduğunu göreceksiniz.

    Umarım gönlünüzce bir tv alır uzun yıllar boyunca sorunsuz ve keyifle seyredersiniz.







  • ender123 forumun bu köşelerinde daha çok tecrüben olduğunu tahmin ederek bir soru sorayım.

    Hz, FPS, ms terimleri konusunda kısa bir açıklayıcı yazı yazmayı düşünüyordum ancak arama yaptım daha önce yazılmışmıdır diye içinden çıkamadım senin bildiğin bu konuda yazılmış bir konu var mı forumda? Yoksa ben kısa bir konu açıp kısaca terimleri ve şimdiki tvlere etkisini yazmak istiyorum.
  • Sayın Aresmar,

    Hz, FPS,ms gibi koluar forumda çoğu zaman birbirine karıştılılan , bu konuda yalan yanlış her türlü bilginin forumda yazıldığı konulardır. Umarım işin içinden çıkabilirsiniz.

    İstediğiniz teknik ve doğru bilgi verin birisi gelip " Ben filanca mağazada şu marka model tvyi gördüm, diğer kötüydü o süperdi" der. Sizi bu işlerden anlamamakla suçlayabilir , hatta göz dokturuna bile sevkedebilir.


    Bu konularda forumda daha önce açılmış başlıklar :

    50hz- 100 hz ile ilgili başlık :
    http://forum.donanimhaber.com/m_41809749/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_39816799/tm.htm

    Input Lag Testi :
    http://forum.donanimhaber.com/m_40237394/tm.htm

    ### 100Hz Gerçekten gerekli mi?! ### :
    http://forum.donanimhaber.com/m_38186380/tm.htm




  • Valla vaz geçtim.

    Kafamda basit şekilde 100hz motion teknolojilerinin mantığını anlatmak vardı. Ama şu örnek verdiğin konuları okuyunca cidden korktum vaz geçtim.

    Geçenlerde yeni TV aldım bi tane ve bir gireyim forumun TV köşesine dedim. Demez olaydım.

    1-2 konuda özellikle verilen yanlış bilgilerle yeterince afallamış durumdayım. O kadar saçma sapan hurafeler dolanıyor ki bu TV forumunda. Girdiğime gireceğime pişman oldum.

    Boşuna sinirimi harab etmeyeyim ben

    Sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 21 Nisan 2011; 13:12:42 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.