Şimdi Ara

EN İYİ HOST HANGİSİDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EN İYİ HOST HANGİSİDİR ? bir site kurdum 10 kısıden 2 kişi giremiyor ip adresleri degişik olanlar giremiyor bu host yuzundenmidir veya baska bişey yuzundenmidir yardımcı olabilirmsnz . tşk..



  • çok ucuzu host ve domain sitesi wap site acmak artık cok kolay
    verdikleri imkanlarla süper bir firma 3ix
    ben şuan hem host ve domain aldım rahatım sizde almak isterseniz

    referans kodumdan satın alırsanız sevinirimhttp://www.3ix.org/sys/aff.php?aff=10195
  • dns yönlendirmenizi kontrol edin... Bu tür srunlar genelde dns yanlış yönlendirmeden kaynaklanır.
  • siteyi kuran arakdasa soyliyecegimde siz bilgisayarın dns ayarındanmı siteninkindenmi bahsettiniz
  • sitenin dns ayarlarının kinden pcden de kaynaklı oluyor ama o sürekli olmaz geçici durum olur modemler resetlenince düzelir.
  • reklamcılar basmış burayı
  • https://www.isimkayit.com en uygun fiyate en kaliteli hizmeti sunan, 2005 yılında kurulmuş bir firmadır.
  • Hosting sorgulama aradığınız firmadır.
  • DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG FİRMALARI LİSTESİ

    Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterileri memnuniyet ile para iade garantisi de dahil olmak üzere, sunumları dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları, web barındırma sunucu hizmeti sunan dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile biraraya getirilmiştir KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasın da Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaların listesini bulacaksınız.

    WEB HOSTİNG NEDİR?
    Web hosting nedir, web hosting ne demek? Web hosting barındırma hizmeti olmadan internet sitesi kurulur ve yayınlanabilir mi? Web hosting cümlesinin anlamı nedir? Web hosting şirketlerin var olma nedenleri nelerdir, Öğren. Domain nedir, Domain site kurma ile ne ilgisi var? KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.

    HER KATEGORİDE SİTE AÇMA ÜCRETSİZ EĞİTİM REHBERİ

    İnternet Sitesi Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı, Artık Herkes Web Sitesi Yapabilecek

    Başarılı ve profesyonel bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz ve site kurma konusunda sıfır bilgiye sahip iseniz… Google birinci sayfasına, yani ilk 10 site arasına yükselen bir web siteniz olmasını istiyorsunuz. Fakat bu nasıl olacak diyorsanız, bu web sitesi kurma ücretsiz eğitim rehberi ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Bu internet sitesi yapma ücretsiz eğitim kılavuzu ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. Arzu ettiğiniz her kategoride internet sitesi açmak çok basite indirgendi. Bu site açma eğitim rehberi, sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes başarılı ve profesyonel site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için 300 dakikalık uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.
    KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" sayfasıdır. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.




  • hostgator.com u öneririm.aylardır kullanıyorum hiç bir sorum yaşamadım.her türlü soruma anında cevap veriyorlar.ne kadar saçma olursa olsun

  • youtube bie kaç tane de indirim kuponu buldum.

  • radore isim tescil ihs bir çok firmayı kullandım ama hiç birinde doğru düzgün hizmet alamadım Ben de natroya geçtim şimdilik iyi gidiyor..
  • Eğer kaliteli yabancı hosting firmlarrını soruyorsanız. Buradaki inceleme yazıma bakabilirsiniz.

    http://www.incele.co/en-iyi-5-yabanci-hosting-firmasi-tavsiye/
  • burak abicim sen yalancısın bunların hepsi PARALI VPN ve sen verdigin linler
    REFERRER iceriyor yaptıgın resmen 3 kagıt ve cok ayıp.

    INCELE CO ya boşuna girip linklere tıklamayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.