Şimdi Ara

Epson SX218 kolay dolum sistemi ile kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kullanıpta yorum alabileceğimiz arkadaşlar varsa, bu sistemi almayı düşünen bir çok kişi için yararlı olacağını düşünüyorum.



  • Merhaba,

    SX218 modeli T0711-0714 serisi 4 adet kartuş kullanır. Aşağıda vermiş olduğum bilgiler sanırım sorunuza yanıt olacaktır düşüncesindeyim.

    Birçok Yazıcı Toneri ve Kartuşları web sitemzide kampanyalı olarak satılmaktadır. Sitemize üye olup alışveriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca sitemizde ödemeler Kredi kartı , havale ve kapıda kredi kartı ve nakit ödeme şeklinde yapılmaktadır. Ayrıca diğer yazıcılar ve inkjet yazıcıların kartuş ve tonerleride çok uygun.


    Ayrıca Epson marka yazıcıların kartuş fiyatlarıda dolum tip ve bitmeyen kartuş tiplerinden bile ucuza gelmektedir. Örnek vermek gerekirse ; Epson T0711-0714 tipi kartuş kullanan yazıcıların 4'lü kartuş setleri tek alımda 14TL 3'lü set alımında 36TL yani set fiyatı 12TL'ye gelmekte... Satmış olduğumuz ürünlerimiz firmamızın garantisi altındadır. Satış sonrası tam destek ve %100 müşteri memnuniyeti ilk sıradadır. Sormak istediğiniz bir husus var ise gerek buradan , gerek PM göndererek , gerekse sitemiz üzerinde bulunan Canlı Destek hattından ve iletişim numaralarından 24 saat bilgi alabilirsiniz. Sizleride aramızda görmek çok isterim. Epson kartuş seti ile ilgili ürün linkimiz aşağıdadır.

    http://www.kartuscum.net/Products/Epson-T0711-0714-Ithal-Muadil-Kartus-Seti-4-Adet-T0715.html

    Saygılarımla ,

    Deniz Reyhan
    www.kartuscum.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartuscum.net -- 28 Nisan 2011; 3:22:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.