Şimdi Ara

Kablosuz Ağ Bağlantı Problemi (ilginç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    5 yıldır Airties marka modem kullanıyorum. HP marka laptopumla hiçbir sorun yaşamadan kablosuz ağa bağlanmaktayım. Geçenlerde bir de netbook aldım (Casper Minibook). Netbook evdeki kablosuz ağa çok zor bağlanıyor. Bir kere, otomatik olarak bağlanmıyor. Defalarca elle bağlanmayı deniyorum, önceleri bağlanmıyor, sonra kendiliğinden bağlanıyor bazen de kendiliğinden kopuyor. İşin ilginç tarafı aynı netbook, dışarıdaki wi-fi ağlarına sorunsuz olarak bağlanıyor ve kopmuyor. Evdeki wi-fi ağına da HP Laptop kolayca bağlanıyor. Modemi resetlemek dahil bildiğim bütün ayarları yaptım. Zaten yaptığım ayarlar HP'de çalışıyor. Benzer bir sorun yaşamış olan ya da benim dikkatimden kaçan bir noktayı işaret edebilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

    Saygılar..



  • Bendede lgx110 netbook var evde kablonetin wireless' ı var modem netmaster, aynı sizin porbleminiz bendede mevcut işyerimde ve başka yerlerde kolayca wireless' a bağlanabiliyorum evde manuel sürekli deniyorum modemi resetliyorum 10kez tekrar deneyince bağlanıyor bazen kendiliğinden bağlantı kopuyor bazen netbook' u açar açmaz kendiliğinden bağlanıyor benim netbooktaki bağlantıma repair yani onar' a bastığımda tekrardan bağlantıda sağlamıyor evdeki wirelessta illa manuel 10-15 kez uğraşıp deneyeceğim ki bağlansın başka bir netbook notebook kolayca bağlanıyor ilginç bir problem çözümü bulursanız paylaşınız
  • Bilgisayarınızın wireless kartı driver ı güncel mi öncelikle bunu kontrol etmenizi, güncel değil ise güncellemenizi öneririm. Ayrıca modemin firware yazılım versiyonunu kontrol edin. Modem yazılımıda eski olabilir. Modem de güncellenmelidir. Modemde kanal değişikliği yapabilirsiniz. Şifrelemeyi wpa ve wep olarak değişik deneyin bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur_akcay

    Bilgisayarınızın wireless kartı driver ı güncel mi öncelikle bunu kontrol etmenizi, güncel değil ise güncellemenizi öneririm. Ayrıca modemin firware yazılım versiyonunu kontrol edin. Modem yazılımıda eski olabilir. Modem de güncellenmelidir. Modemde kanal değişikliği yapabilirsiniz. Şifrelemeyi wpa ve wep olarak değişik deneyin bence.

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.