Şimdi Ara

İnternet paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki adet masaüstü bilgisayarım var. Birinde xp yüklü diğerinde windows 7.
    Xp yüklü bilgisayardarım internete kablo ile bağlanıyor. Modemin usb çıkışı ile denedik olmadı. Eski bir modem. Diğer pc yi internete nasıl bağlayabilirim teşekkürler.



  • Switch satın almanızı öneririm.
  • switch satın almana gerek yok gibi sımdı arkadasım ınternete baglı olan bılgsıyaradan ağ ve paylasım merkezıne gır ordan baglı oldugun lana tıkla ozelıkler de ve sağ tarafta paylasım yazıor..orda paylasımı aç ve tama de cık.daha sora ağ kablosunu ıntert olan pc den olmayna bağla ve sorun cozulmus olcaktır her ıkı bılgısyradda ınternete rahatca baglanabılrısın....hatta bunu daha fazla pc ıcınde uygulayablırısn..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mucro

    switch satın almana gerek yok gibi sımdı arkadasım ınternete baglı olan bılgsıyaradan ağ ve paylasım merkezıne gır ordan baglı oldugun lana tıkla ozelıkler de ve sağ tarafta paylasım yazıor..orda paylasımı aç ve tama de cık.daha sora ağ kablosunu ıntert olan pc den olmayna bağla ve sorun cozulmus olcaktır her ıkı bılgısyradda ınternete rahatca baglanabılrısın....hatta bunu daha fazla pc ıcınde uygulayablırısn..


    Hocam,XP olan bilgisayar kablo ile bağlanıyor zaten. Teorik olarak tek ethernet kartı düşünürsek,o da dolu oluyor. Nasıl olacak sizin o dediğiniz? Ceyhun arkadaşımızdaki modemde anladığım kadarıyla bir ethernet bir de USB portu var. Lütfen anlamadan cevap vermeyiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.