Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (548. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.647
Cevap
17
Favori
343.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Salihamidzic Mazraoui transferinin bittiğini açıklamış 🥳

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern yönetimi, sürekli Lewandowski kalacak açiklamasi yapiyor fakat Zahavi denen adam medyada bayaği güçlü.Bayern yönetmine medyayi kullanarak iyi baski yapiyor. bence Bayernin satmamasi daha mantikli.Alacağin 40 milyonla yerini dolduramazsin. Seneye 35 olacak, istediği yere gitsin, Bayern Lewadan alacağini aldi zaten. Seneye de tüm bütçeyi sağlam bir forvete gömerler.Kaladjzic falan Lewanin yerini dolduramaz.


    Mazroui, Gravenberch, Laimeri alirsin, Nagelsmannda kafasini kullanip, hakedene formayi verirse, ŞLde iddiali olabilirler.

  • Neuer'le sözleşme 2024'e kadar uzatılmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman medyası Mane ile ilgilendiğimizi yazıyor. Yapmayın yaw gözünüzü seveyim 30 yaşında adam 50m demişler bir de. Real'in eskittikleri yetmedi bir de Lpool mu çıktı? Bir takım ancak bu kadar çapsız yönetilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölücu Bayern gitmiş yine bonservissiz futbolcu kapmış. 2-3 sene sonra yine hernandezden yedikleri kazık gibi bir futbolcuya gider 70-80 m gömerler. Yönetim tek kelime ile rezil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • > Bayern Münih kanatları

  • Mazroui ve Gravenberch 20 milyon bonservis, 8-10 milyon maasla nokta atisi transferler.Lakin, bence yetmez, Laimer de gelmeli.

    Lewa ve Gnabry de kalmali. Nagelsmann hoca, Mülleri hep 11 oynatmaktan vazgecmeli.

    Mane, 30 yasinda. Klasik sistem topcusu.Wijnaldumu gördük.

    Lewa, 3 senelik sözlesmeye oynasa da mecbur kalir. Maneyle Kalazdjicle olacak is degil. Gnabryi 9 kullanip Nkunkuyu almak daha mantikli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    Hernandez mi kazik? FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig  Münihin en iyi stoperi. Upayla uyum saglayamadilar henüz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    tsubasa sen misin la

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Hernandeze kötü demedim ama 80 milyon euro edecek bir futbolcu da değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt
    Bayern gibi cimri bir kulüp nasıl o parayı verdi bi türlü anlayamadım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    Klüp tarihi rekoru imiş o transfer. Ortalıkta 222,150,100 m gibi rakamların dolaştığı yıllar olunca Bayern de böyle bir iş yapmış. Saneyede 50 m vermişlerdi mesela. Ama Bayernin en kötü transferi de sane bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    Bence 'world class' tabirini hakeden bir topçu. Lakin, bu sene eşini darpten hapse gireceği konusu bu adami çok yipratti.80 milyon bonservis, maaşi 13 milyon avroydu. De Ligt gibiler o zaman 80 milyondan fazlaya gitti, bir de De Ligtin maaşi 24 milyondu.O zamanin şartlarina göre, bence normal 80 onun için.Munih, De Ligti aliyormus, transfer son anda iptal olmus. Raiola aciklamisti.


    Sane demişssin, Sane geçen sene ayakta duramiyordu.ACL çok fazla etkiledi Saneyi, kolay degil. Bu sene inişli çikişi bir sezon gecirdi bence.Nagelsmannin hucumun kalbinde Mülleri oynatip, ortasahayi boş birakip, kirilgan tutup, ilerde 5 kişiyle hucum etmesi de Sane gibi topçularin verimini düşürdüğünü düşünüyorum.Çok kopuk hucum ediyor Munih.


    Davies hastaligi yüzünden uzun süre oynamadi, zaten sag kanat islemiyor. Hem kanatlarin islemedigi hem de kopuk ve agir hucum eden Munih SLde cabuk patladi bu yüzden.


    Bu acidan Mazroui yerinde bir transfer. Sag kanada islerlik kazandiracagini düsünüyorum. Roca, Tolisso ve Sabitzerin Munihe bir sey kattigi yok. Gravenberch ve Laimer de gelirse, rotasyonu saglama alirlar. Bence, stoper icin ya Timberi almak zorundalar ya da Kouassiyi tekrar kazanmak.


    Mane icin 30 milyon bonservis ve 13-15 milyon maas konusuluyor. Yasi 30. Mane cabuklugu ve hiziyla is yapan bir topcu.Müllerin yerine olsa, alinabilecek bir risk, lakin Gnabry, ki bence Munihin en etkili kanadi ve Lewandowski yerine Maneyi almak Munihi bitirecek bir hamle olur.


    Müller yüzsüzü, fanlar lig icin geliyor aciklamasi yapti, sonra 21.5 milyon avroluk sözlesmeyi kapti, simdi de SL finali tahmini yapiyor. Munihte bu adami yedek birakacak güc yok.Lewa kalsa arkasina Maneyi atsalar her türlü Müllerli formasyondan daha iyidir.

  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    Taraftar baskisi. 6 senedir SLyi kazanamiyoruz diye yönetimi topa tuttular.Saneye 120 veriyorlardi.250-300 milyon harcayacakalrdi o sene. Ne zaman, Kovacla ligi kazandilar, yavastan yan cizmeye basladilar. 2020de SLyi alinca da yönetimin üzerindeki baski bitti, yönetim de eski halien tekrar döndü.


    Munihin Alman taraftarlari zaten baski yapmiyor yönetime. Bundesliga 20 sene üstüste de kazansalar, onlar mutlu. Dortmundlular dalga gecmek onlara yetiyor. Ne varsa, yabanci fanlar da var. Amerikali olanlarda fazla romantikler. Geriye Avrupalilar, Araplar vs kaliyor.


    Munih ligte bir sene 5.olsun, sen o zaman harcamayi gör.

  • FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig
    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 LeipzigBayern & Germanytwitter
    “Bayern's asking price for Serge Gnabry this summer is around €40m [@BILD]”
    https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1530284964989788163?cxt=HHwWhoCz9auE1bwqAAAA

    Müller yüzünden sözleşme yenlemiyor Gnabry. Müller, ne isterse veriyorlar, Müller cok kötü de olsa her zaman ilk 11 oynuyor. Gnabryse rotasyonda yer aliyor, kötü olursa oynamiyor. Müllere 21.5u verdiler, Gnabrye 17yi vermeye aylarca yanasmadilar. Kabul edelim, abi, Müller Bavyerali olmasaydi, su anda Schalkede 5 milyon maasa oynuyor olurdu.Müller yüzünden SLde 10 kisi oynamaktan kac tane SL verdiler, ondan bahsetmeye gerek dahi yok.Gnabry forvet arkasi olarak oynamak istiyor, bu da reddedilmis. bazen tabi, her zaman degil. Keske biz alsak, false 9 olarak kullanip, forvet sorunumuzu cözerdik.40 milyon bonservis, 17 vergiyle maas cok makul rakamlar.Dembele 17 netten fazla maas istiyor.Daha bonuslari var. 2 katindan fazla.40 milyon bonservisi zaten 5 taksitte vereceksin.

  • jakiro125 kullanıcısına yanıt

    Evet, benim. ismim Kaan. Tsubasa yerine Kaan diyebilirsiniz.Gec cevap icin kusura bakmayin, mesajiniz gözümden kacmis.


    Foruma geri dönmedim. Telini degistirdigi icin uzun süredir haber alamadigim bir arkadasa bir mesaj göndermek icin hesabi aktif ettim.Almanyaya gitmek icin yardima ihtiyacim var. Almanyadaki tanidiklarim isimi beceremediler. Almanya icin biriktigim parayla acente actim kendime de gün boyu müsterilerle esnaflarla ugrasmak bana göre degil. Mutsuzum ve zihinsel olarak cok yorgunum. Sosyal hayatim bile yok calismaktan.Kisaca, ben Almanyaya gitmek istiyorum.


    Foruma bir girdim, yoklugumda yalan yanlis bilgilerle Psgye sallamak forumda bir trend haline gelmis. Hemen yargimizi dagittik.

  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Reis özledik seni niye haber vermiyorsun ya başka biriymiş gibi davranma sen gidince arkandan ağıt yakıp şarkılar söyledik destanlar yazdık ): bırakma bizi

  • jakiro125 kullanıcısına yanıt

    Tesekkür ederim abi. Baska biri gibi davranmadim ya.

  • Biraz da taktik konusalim. Nagelsmann hocayi cok begenirim lakin, bu sene cok büyük hatalar yapti. Ulinin evine gidip, ultimatom almasi takimdaki otoritesini cok zayiflatti hocanin. Uli, Mülleri sürekli oynat derse, Nagelsmann hoca da buna hayir demezse, bu da takim üzerindeki otoritesini kaybetmesine neden olur. O zaman da Munihte kaos basladi. Upa ve Kouassiyi medya önünde acikca elestirirken, Müller gibi topculara bunu yapmadi, aksine onlara methiyeler düzdü. Nagelsmann hoca bu sorunu cözüp, takim üzerindeki agirligini hissettirmezse, seneye kovulur.


    Gelelim simdi taktiksel hatalarina. 3-2-4-1 sistemi Munihe uygun bir sistem degil. 4-1-4-1de Munihe uygun bir sistem degil. Bu formasyonda Sane ve Coman cok cizgide kalip, tüm yük Müllere biniyor, Müllerinde bir katkisi olmadigi icin üretken olmayan bir Munih ortaya cikmasina neden oluyor. Rakibi ortadan delemeyen Munih, kanatlari da kaybediyor. Orta sahayi kirilgan tutmasi, savunmada bir düzen oturtmamamasi da baslica diger sorunlar. Upa, canavar gibi bir stoper. Lakin, Upa cok kötü bir ikinci yari gecirdi. Hernandez-Upa, Kouassi destekli bir savunma düzeni oturtmaliydi. Süle oyun zekasinin kirintisi yok. 5 yildir Munihte kaldi, bir arpa boyu asama kaydemedi adam.Alman olmasi Munihte bu kadar kalamazdi.


    Lewandowski, profesyonel topcu. Munihten maas zammi ve 3 yillik kontrat istemesi onun acisindan makul lakin Munihin de 34 yasindaki adama maas zammi verip, 3 yillik kontrat vermesi akla mantiga aykiri onlar icin. Munihi birakip, para icin Barcaya gitmek zaten Lewandowski icin bir step back. Ben Munihin Laimer disinda bir transfere ihtiyaci oldugunu da düsünmüyorum. Bench eksikligi, sag bek olmamasi, yanlis taktikler, Müllerin asiri oynamasi Munihin baslica sorunlari.Bu sorunlari cözmeleri gerekir. Laimer, Munih ortasahasina seviye atlatacak bir topcu. Roca ve Tolissodan Gravenberch ve Laimere gecmek kalitede artisi da beraberinde getirecektir. Müllerle Musialayi rekabete sokup, Gnabryi de daha verimli kullanmak Munihin hucumdaki sorunlarini da cözecektir. Müller, sahanin en kötüsü de olsa, ertesi mac ilk 11 oynuyor. Böyle olmaz.


    Munihin yerinde olsam, Maneye hic bulasmazdim. Gnabryi verip, Maneyi almak Kroos-Alonso benzeri bir etki yaratabilir. Mane, 30 yasinda, bundan sonra kanatta oynamaz o. Forvet arkasi onun icin en iyi pozisyon, Müller varken de orada oynamaz.Kimse farkinda degil lakin, Musialanin gelisimi yavasladi.CM olarak oynatilmasi, sürekli pozisyon degistirmesi bunun nedeni.Gecen aylarda Kickerde okudum, Nagelsmann hoca Musialadan yeni Thiago yaratmak istiyormus.Yeni Thiago bulursun, lakin, Musiala gibi becerileri olan, rahat adam eksilten, dikine giden bir forvet arkasini kolay kolay bulamazsin. Bulsan da kapiyi 150den acarlar.Nagelsmann hoca, Sabitzeri aldirdi, lakin, kanatlardaki yigilma yüzünden kanatta oynayamadi, forvet arkasnda da Müller sürekli 11 oynuyor, orada da oynayamadi.Lewandowskiyi 1 sene tutup, Gnabryle sözlesme yenileyip, Nagelsmann hocanin yaptigi hatalari düzeltmesi Munih icin en iyisi. Seneye tribün gelirleri olur. 1 sene süreleri de olur. Tüm bütceyle bir forvet alip, transferi kaparlar. Lewandowski zaten seneye 35 olacak, istedigi yere gitsin. Zahavi, cin gibi adam. Bild bir haber yapiyor. Lewandowskinin bir arkadasi, Munihi kafa olarak bitirdi diyor. Birkac gün sonra, ayni seyi Zahavi söylüyor. O haberi de yaptiran Zahavi cünkü. Medyada cok güclü. Munihin bu oyunlara düsmemesi lazim.


    Hazimsizlik ve kuyruk acisi yüzünden, Psgyi Uefaya sikayet edip, insanlari kendine güldüren Tebasin da 1.5 milyar borcla Barcanin Lewandowskiye nasil 40 milyon maas teklif ettiginin de hesabini Uefaya vermesi lazim.Dembeleyle sözlesme yenileme görüsmeleri yapiyorlar. Dembele 17 net, vergiyle 34, SL ve lig kazanma bonuslariyla 50 milyondan fazla maas istiyormus. De Jonga 32, Ter Stegene 36 verirsen, 1.5 milyar borcun da olur tabi. Bunlari denetleyen de yok. Arkalarinda ispanyol devleti de var. Her türlü bütce hilesini de yapiyorlar. Futbol disi brans gelirlerini ekleyip, futbol gelirini sisirip, FFPyi deldikleri yetmiyormus gibi, ürün satislari sirketi kurup, Nikele gelir paylasimini onun üzerinden yapip, tüm geliri kendi bütcelerinde gösterip, geliri sisiriyorlar uyaniklar. Gelir/maas oranini düsürüyorlar. Topcu satislariyla, FFPyi delmek icin yapilan satislarla zarari da azaltiyorlar.Barca, Korona zamani en cok zarar aciklayan takim. Lakin, Lewandowskiye 40 milyon avro maas teklif edebiliyor. borcu olmayan Munihse veremiyor. Bir tarafta torpil, saibe ve iltimasin, devlet desteginin icinde yüzen Barca, diger tarafta kendi yaginda kavrulan Munih. Futbolun adaleti yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnarummathebest -- 29 Mayıs 2022; 15:1:39 >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    abi demene gerek yok 21 yaşındayım benden büyüksündür

  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.