Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (542. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.647
Cevap
17
Favori
343.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    O frikiği atıp sustursa çok muazzam olurdu ya neyse bu işin daha Allianz Arenası da var 😌

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jude Bellingham: “Daha önce şike yaptığı tespit edilen bir hakemi, Almanya’nın en büyük maçına atıyorsunuz. Ne gibi bir performans bekliyordunuz ki?”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penaltı olsa atardı ama kanka 

  • bu gece barçaya küsküyü verip uefa avrupa ligine postalarız umarım

    benfica dinamo kievi her türlü yener zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La bu müller barçadan ne istiyor? Bela oldu heriflere valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern pessisporu UEFA'ya paketledi

    Abi inşallah bize çıkmaz Bayern kafayi yerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewa'ya gol attırma çalışmaları sürüyor

  • Ezik leşsi ve barca fanları bayern konusuna Corona gibi bulaşmış. Lewa ile messi yi 3 sezon üzerinden kiyaslamis. Niye 2 yada 1 yada 4-5 sezon değilde 3 sezon. Leşsi acaba 3. Sezonunda ikinarak lewayi geçmiş olabileceği için olmuş olabilir mı? Lewandowskinin hakkının yendiğini tüm dünya gördü. Leşsi efendi utanmadan çıkıp 2020 yide lewaya verin demiş. Yüzsüz herif, lobin ve kaypak Fransız dergisi sayesinde ödülü aldın. En şaibeli ballon dor törenini tüm dünya gördü. İyide oldu. France futbol kendi ayağına sıktı. Yakında çağıracak adam bulamazsınız çapsızlar. Dua edin psg bayern eşleşmesin, lewa leşsi yi sağlam düdükler, bu hırsla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SïmônAdebïsï -- 9 Aralık 2021; 20:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaş mahmut sen levayı messi ile kıyaslarsan sana sırtıyla güler millet. 4-5 seneyi de geç al 15 seneye bak istersen

  • Younes Belhanda kullanıcısına yanıt

    Son 5 yılda en iyisi lewandowski. Aç bak bakalım gollerine,asistlerine. Son 15 yıl dersen tabiki de Messi derim. Adamı kucumsuyosun ama son beş yılda Messi ve Ronaldo bir lewandowski kadar gol atamadı. Bak en basitinden Cl de adam 90 a yaklaşmış Messi ve Ronaldo 15 yıldır bu arenada kapisirken lewandowski son 5-6 yılık uğraşları ile bu iki adamın ardından 3. Sıraya yükseldi. Herkes diyor ki Bayern de babamda gol atar. Halbuki lewandowskisz bayernin başına ne geldiğini herkes gördü. İşin özü bu adam Bayern munihe messi gibi erken yaşlarda gelseydi. Bugün Ronaldo ve Messiyi değil zirvede lewandowskiyi görürdük emin ol.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • database'e yük bir post olmuş vatandaş, yazık

  • Sağdan soldan duyduklarını gelip yazma buraya. Araştırıp okumayı öğrensen, loblarini biraz zorlasan beni anlarsın da. Anlamak da işine gelmiyor. Adamların 17 yılda geldiği seviyelere ,bu herif 6-7 yılda bu derece yaklaşmışken sen tutmuş hâlâ messi ergenliği yapıyorsun. Sana küçük dunyanda mutluluklar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musiala her oynadığına katkı veriyor umarım Nagelsmann hocam daha fazla hakkını yemez. Müller ile boşuna zaman kaybediyoruz 2 yıldır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma hocam mullere laf yok. Allah çarpar bak. Adam daha ne yapsın, bu sezon çok büyük oynuyor bence. Biraz leşsicileri kudurtayım muller üzerinden. Adam sağında solunda xavi,iniesta, Henry,eto,ibra, Ronaldinho,deco,david villa,alves,suarez, Neymar gibi süper starlar olmadan kendi emegi ve hırsıyla bu hale geldi. 5 büyük ligde messiden sonra en fazla asist yapan oyuncu. Hatta maç başı asist sıralamasında seneye onuda çok rahat geçer. Adam tam bir Barça ve messi bukucu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messinin babasinin gazeteciler üzerinde öyle bir lobisi var ki, Lewandowski ŞLyi almadan Altin Topu kazanamazdi. Adam ciddi ciddi kiytirik Coppa Americayla Altin Top aldi.  Daha önce, Coppa America alip MVP seçilen Vargas Altin Top oylamasinda 1 oy bile almadi. Messi olunca, Altin Topu almasi için yetti. Lewandowski 2-3 senedir Messiye göre başka bir seviyede oynuyor. Büyük maç perfonmansi, istikrari, oyuna katkisi, ŞL perfonmansi Messiye göre başka bir seviyedeydi. 2020 ŞLnin değerlendirilmeye alinacağinin söylenip, ödülün Messiye hediye edilmesi skandaldi. Messinin son 6 senede ŞLde 1 yari finali var. Final yok, kupa yok. Ama son 2 Altintopun 2sini de Messi aldi. La Ligada Bale maaşina kurulan 8-10 takima istatistik kasmaktan başka Messi ne yapti 6 senede? Barça kadrosu zayif dediler, Psgye gittiler. Messi kendi söylemedi mi? Ligue 1 daha zor, La Ligadan daha fiziksel diye. O zaman adama sorarlar, ne diye La Ligadan ayrilmadin? Tabii ki, Leganes, Eibarlara istatistik kasmak güzeldi.

  • Bence, Messiyi Lewa yerine Müllerle kiyaslayin. Lewa, son 3-4 senede başka bir seviyeye çikti ve bence son 2 senedir dünyanin en iyi oyuncusu. Geçen sene Psg maçlarinda oynasa, Bayern geçen sene ŞLyi alirdi. Koy Lewayi Psgye 40 gol garanti. Messi şimdiye kadar 1 gol atti. Messi EPL ya da Bundesliganin temposunda eli belinde gezerdi. Psgnin temposu bile Messiye fazla geliyor. Mbappenin hizi ve temposu Psgnin ileri 3lüsünü ayakta tutuyor.



    Lewa Messiden iyi oyuncu ama Lewada Messinin babasinin medyadaki lobisi yok.Bu kadar basit.Birakin algi oyunlarini, birakin son 15 seneyi. Lewa bugün Messiden iyi oyuncu mu? evet, iyi oyuncu. Nokta.  

  • Müller ligde hep iyi hocam ama iş Cl'deki büyük maçlara geldiğinde yeterince katkı veremiyor bence. En son Psg maçında da aynısı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 13 Aralık 2021; 15:45:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cl de son 16 rakibimiz Atletico oldu. Bir sürpriz olmazsa geçeriz diye düşünüyorum.

    Edit : Kura tekrarlanacakmış. Kesin Lpool felan gelir şimdi şansa bak yaw.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 13 Aralık 2021; 15:54:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibimiz Salzburg. 😌

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam psg karşısında suskundu ama. Arsenal,juventus,manu ve özelikle Barcelona'nın en büyük kabusu bu adamdır. Tipine baksan topçu tipi yok,teknik desen yok,fizik desen yok. Ama bu adamın en büyük özelliği oyun zekası. Boşuna bu adama tüm dunya raumdeuter demiyor. Ben mulleri 2008 den beri takip ederim, çok beğenirim. Onun pozisyonunda ondan iyisini görmedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.