Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.662
Cevap
18
Favori
344.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boateng'i ara transfer döneminde bir yerlere postalamak lazım. Altyapıdan Lukas Mai'yi çıkar hem daha iyi defans yapar hem de takımı sabote etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müller 2 gol atarak yine kendini kurtardı.Yönetim kanımca Kovaçtan memnun değil ama yerine koyacak birisini bulamıyor belki Jupp'u yoklayabilirler yine sezon sonuna kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

    Müller 2 gol atarak yine kendini kurtardı.Yönetim kanımca Kovaçtan memnun değil ama yerine koyacak birisini bulamıyor belki Jupp'u yoklayabilirler yine sezon sonuna kadar
    Jupp emekli oldu artık döneceğini sanmam.

    Takım geri dönülemeyecek noktada değil ama Kovac'ın aklını başına alıp hatalarından ders çıkarması gerekiyor.

    Müller'in 2 gol atmasi önemli değil. Basına bilgi sızdıran birinin bu takımda hiçbir şekilde yeri olmamalı. Başkan umarım Müller konusunda onu göndermemek gibi bir hataya düşmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 25 Kasım 2018; 18:23:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Münih'e gelmiş. Rehabilitasyona Sabaner tesislerinde devam edecekmiş. 2019 ocaktan önce dönmesi beklenmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımı takip etmiyorum ama az çok robben ve tayfası kovac'ı yiyor gibi geliyor bana.
  • Kovac’ı oyuncular yiyor olabilir ama Kovac’ın yanlış yaptığı / doğru düzgün yapamadığı şeylere bakalım;
    - Soyunma odasındaki egolarla başa çıkamadı ve bu takım Bayern. Avrupa’nın en büyük 3-5 kulübünden biri. Oyuncuların egosuz olmasını davranmasını bekleyemezsiniz. LvG bile 1 sezonluğuna da olsa başardı bunu ve takıma ŞL finali oynattı. Carlo da 1 sezonu çıkartmayı başardı. Heynckes ve Guardiola 1den fazla sezon başardı bunu. Kovac yarım sezon bile başaramadı.
    - Oyuncuların gelişimine katkısı sıfır.
    - Şu anki gibi sorunlar büyük takımlarda olur. Bu zamanlarda oyunculara moral motivasyon ya da oyun planı değişiklikleriyle destek olmak gerekir. Hiçbirini yapmadı. Oyunculara oynamak istemedikleri bir sistemi dayatmaya çalışıyor.
    - Saygı çerçevesinde ve kendi durumunun da farkında olarak konuşması gerekirdi. Yani 3-3lük son maç sonrası oyuncuları otobüsün altına fırlatmamalıydı. N’olursa olsun. Bu haltı yiyen hocalar (Mourinho, Allegri) oyuncularını zorlamak oyuncuları daha iyiyse gitsin diye yapıyorlar. Kendi g..lerini kurtarmaya değil.
    - Maç içi oyuncu değişiklikleri konusunda da sıfır kendisi.

    Ama oyuncular sırt döndüler diye Kovac’ı savunmaya çalışmanın anlamı yok. Oyuncularda da tabi ki kabahat var. Ancak Kovac destek verilecek tek bir şey yapmadı. Kesinlikle Bayern’in hocası değil.
    (Bir de Robben yine profesyonel ve düzgün bir isim. Kendi zamansız bulduğu oyundan alınma anlarında hocaya karşı çıkan bir davranışını, açıklamasını bulamazsınız. Esas sorunlu olan Ribéry ve Boateng.)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bild Kovac'ın yerine Arsene Wenger'in getirilebileceğini yazmış. 🤦‍♀️

    Wenger Almanca biliyormuş. Sırf bunun için istiyorlar herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 26 Kasım 2018; 8:21:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben anlamıyorum dussodolf gibi takıma lige yeni çıkmıs 3-1 den 3-3 oluyorsa hoca mı suclu oluyor isterse 11 tane adamı defans alsın koca takım 3-3 mü yaptırır, son göle bakın zaten oyuncu pır diye kacıyor şansa da top geliyor ofsaytada düşmüyor, bayern sıkıntısı bence lewa ya felan çok bel bağlıyor aynı benzema gibi adam belli süre sonra bitiyor ayrıca kanat orta saha sıkıntı robbben felan yine elnden geldiğince oynar içerde ribery'de ama bayernde sıkıntı genel gibi
  • Calciomercato'nun haberine göre Bayern Heung-min Son'u istiyormuş gelecek yaz için. Birkaç ay önce de böyle bir haber çıkmıştı, Son, Tottenham'da mutluyum demişti. Muhtemelen kontrat yenileyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kovac Benfica maçında Thiago ve Coman'ın olmayacağını söylemiş. Gnabry'nin durumu ise şüpheli ama muhtemelen o da oynamayacak.

    Yarın bir kaza bela çıkmaz inşaallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 26 Kasım 2018; 22:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Arpnin Bayern icin en az 2 yila ihtiyaci var.Gelecek yaz, büyük ihtimalle insaatciler, bir kanat alacaklar. Büyük ihtimalle diyorum, cünkü bunlarda Ribery veya Robbenle tekrar kontrat yenileyecek potansiyel fazlasiyla var. 4 kanat oyuncusunu 2 pozisyon icin rotate etmek zor olacagi icin Gnabryi Lewynin alternatifi olarakta kullanip, böyle kanat rotasyonu daha efektif bir hale sokulabilir.
    -Bugüne kadar yabanci basinin Bayern hakkinda dogru haberini görmedim. Fabrikasyonlari bile mantiksiz. Madem fabrikasyon yapiyorsunuz, biraz beyninizle düsünüp, mantikli yapin. İlk olarak, Rabiotu PSG Ocak ayinda 10 milyon avro gibi bir rakam icin birakmaz. İkincil olarak, Goretzka, Sanches ve Tolissonun oldugu takim yerine baska takimlari kullanin. İspanyollarin etik degerleri yok.Gecen yaz Neymari, bu yaz Ronaldoyu kaybettiler.dünyanin en marketable 3 oyuncusundan 2si. Dolasiyla, overseas TV haklarini satarken pazarlik gücleri büyük ölcüde azaldi.Onlar simdi anlasmalari yaparken Neymari dönmek istiyor, Neymari alacagiz falan diyorlar. Bunu da ellerinde bulunan medyaya haber yaptirarak destekliyorlar. Yani, Neymarin Barca veya Madride transfer haberleri bitmez.Beni sasirtan, Al-Khelaifi gibi elinde büyük bir medya gücü olan birinin counter bir seyler yapmamasi.Saygiyi haketmeyenlere saygi gösterilmez.

    -Müller, soyunma odasinda ne oldugunda aninda Bilde yetistirmis.Bazi oyuncular, Kovaci istemiyormus.Bahse girerim, bu oyuncular, Müller, Boateng,Ribery,Martinez ve Robbendir.Kovac, bugün yasadiklarini sonuna kadar haketti. Golü assisti olmayan kanat oyuncusuna yakalalik yaparsan, dogal sonuc bu. Fantastik fodder 5liyle olmuyor, bu israr neden? Takima cok sey veriyorlarmis gibi bir de star egolari var.Bunun yani sira, gelirken, en büyük misyonunun Bayern campusten oyunculari takima entegre etmek oldugunu kendin söyledin.Bayernde Riberyden kötü oyuncu bulamazsin. Riberyden daha iyi genc oyuncular var. Onlara böyle bir zamanda sans vermeyeceksen ne zaman sans vereceksin? Olmuyor, zorlamanin bir anlami yok.BVB macinda, Müller ve Ribery yerine gittin Gnabryi oyundan cikardin.Böyle yapa yapa diger oyuncularinin da saygisini kaybettin, onlarda seni ciddiye almiyor.

    -Oyunculari, istediklerini uygulasa, 5-0 kazanirmisiz. Madem oyuncularin istediklerini uygulamiyor, neden müdahale etmiyorsun? Korkuluk musun sen ya? Ribery, Müller yerine Wooyeong Jeong ve Robbeni oyuna alsan, Boatengi de bu kadar sahada tutmasan, zaten kazanirdin. Cogu oyuncu kendini vermedi. Gerci, Boateng hicbir zaman kendini vermiyor. Bastan savma savunma yapmaya calisiyor ve yapamiyor.Popusunu kaldirmadan aciz. PSG, 40 milyon avro teklif etti, reddettiler ya. Ne güzel kurtulacaktik.

    -Uli, sinirini esinden ve kizindan cikaracagini söyledi. Bu adamin patavatsizliklarinin, düsünmeden konusup kirdigi potlarin sonu yok. İnsan biraz ders alir. Gider simdi Kovac konusunda Riberynin Boatengin Müllerin falan fikrini alir. Kontratlari biten Robbery, PSGnin Boateng icin 40 milyon avroluk teklifi, Unitedin Martial-Boateng takasi teklifi ayaklarina gelen harika firsatlardi.Boateng ve Ribery farkli boyutlarda yasiyor. Onlar bu dünyada yasamiyor. Biri kendini hala world class kanat zannediyor, digeri neyin kafasini yasiyor, onu anlamak daha da zor.Söyledigim gibi poposunu kaldirmaktan aciz, elestiriyi bile kabul etmiyor.

    -Kovac, son antremanda oyuncularin rahat oldugundan sikayet etmis, oyuncular sasirmis.Son derece yerinde bir tespit, Kovacin kimi kastettigi belli. Rahatsa oynatma, savasani oynat. Boateng ve Ribery yerine Mai ve Wooyeong Jeong oynasa, kötü oynadiklari halde bile bir sey degismez, en azindan savasirlar. Fantastik fodder 5liyi kaldigi sürece, Kovac gitse de bir sey degismez.
    İnsaaciler Ocakta reaksiyon göstermeli.Robberyle kontrat yenileyerek ve Boatengten kurtulmayarak harakiri yaptilar, bedelini de fazlasiyla ödüyoruz. Coman ve Gnabry, oyun stilleri geregi fazla sakatlik riskine sahip oyuncular. Stoper rotasyonunu 4lemediler. Robbery, Müller ve Boatengin en bastan fazla süreler alacaklari belliydi, takimi onlara bagimli hale getirdiler, sonuclarini görüyoruz. Umarim , simdi gidip, TD konusunda fikirlerini almazlar. Ne katkilari var da, fikirleri önemli oluyor.

    Bu sezon ligin kaybedilmesi bizim icin daha karli.Biz bu zayif mentalitedeki oyunculardan kurtulmazsak, cok iyi olan core kadroyu cöpe atacagiz. İnsaatciler, her söyledikleri dogru, egolu insanlar. Onlar ligin kaybedilmesini kolay kolay kaldiramaz.Mecburen para harcamak zorunda kalirlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcyoneAlex -- 27 Kasım 2018; 7:13:10 >




  • Bild'in haberine göre Başkan, yönetimi eleştirdiği için eski dostu ve takımın efsanelerinden Paul Breitner'i Allianz Arena'daki VIP bölümünden men etmiş.

    Eleştirinin içeriğini bilmiyorum ama başkan sonradan çok pişman olacağı şeyler yapmaktan hiç çekinmeyen bir adam. Umarım 2019'da başkanlık için tekrar aday olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 27 Kasım 2018; 1:27:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matthaus, Salihamidzic'i eleştirmiş. "Sportif direktör o, önemli konular hakkında hiç çıkıp konuşmuyor. Birkaç haftadan beridir ondan bir şey duymuyoruz."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kicker'ın haberine göre, Wenger ile birlikte şimdi Zidane da gönderilmesi halinde Kovac'ın yerine getirilebilecek adaylardan biriymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 27 Kasım 2018; 1:38:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritswithinn

    Matthaus, Salihamidzic'i eleştirmiş. "Sportif direktör o, önemli konular hakkında hiç çıkıp konuşmuyor. Birkaç haftadan beridir ondan bir şey duymuyoruz."
    Brazzonun takimda bir fonksiyonu mu varmis? Adam hicbir sey yapmiyor ki.Bu adam yüzünden bir de Reschke gibi bir degeri kaybettiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritswithinn

    Bild Kovac'ın yerine Arsene Wenger'in getirilebileceğini yazmış. 🤦‍♀️

    Wenger Almanca biliyormuş. Sırf bunun için istiyorlar herhalde.
    wenger, birakmadan kupalar kazanmak istiyormus. bundan munihi istiyormus.



    milani reddetmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wenger gibi birisi mümkünse uzak dursun.Zidane bizim icin en iyi tercih. Fakat, öncelik bu sezonu en iyi sekilde bitirip, fantastik fodder 5liden kurtulmak olmali. Bunun icin sezon sonuna kadar Gerland-Hermann ikilisi bile düsünülebilir. Simdi de Wengere falan bulasmayalim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

    Kovac’ı oyuncular yiyor olabilir ama Kovac’ın yanlış yaptığı / doğru düzgün yapamadığı şeylere bakalım;
    - Soyunma odasındaki egolarla başa çıkamadı ve bu takım Bayern. Avrupa’nın en büyük 3-5 kulübünden biri. Oyuncuların egosuz olmasını davranmasını bekleyemezsiniz. LvG bile 1 sezonluğuna da olsa başardı bunu ve takıma ŞL finali oynattı. Carlo da 1 sezonu çıkartmayı başardı. Heynckes ve Guardiola 1den fazla sezon başardı bunu. Kovac yarım sezon bile başaramadı.
    - Oyuncuların gelişimine katkısı sıfır.
    - Şu anki gibi sorunlar büyük takımlarda olur. Bu zamanlarda oyunculara moral motivasyon ya da oyun planı değişiklikleriyle destek olmak gerekir. Hiçbirini yapmadı. Oyunculara oynamak istemedikleri bir sistemi dayatmaya çalışıyor.
    - Saygı çerçevesinde ve kendi durumunun da farkında olarak konuşması gerekirdi. Yani 3-3lük son maç sonrası oyuncuları otobüsün altına fırlatmamalıydı. N’olursa olsun. Bu haltı yiyen hocalar (Mourinho, Allegri) oyuncularını zorlamak oyuncuları daha iyiyse gitsin diye yapıyorlar. Kendi g..lerini kurtarmaya değil.
    - Maç içi oyuncu değişiklikleri konusunda da sıfır kendisi.

    Ama oyuncular sırt döndüler diye Kovac’ı savunmaya çalışmanın anlamı yok. Oyuncularda da tabi ki kabahat var. Ancak Kovac destek verilecek tek bir şey yapmadı. Kesinlikle Bayern’in hocası değil.
    (Bir de Robben yine profesyonel ve düzgün bir isim. Kendi zamansız bulduğu oyundan alınma anlarında hocaya karşı çıkan bir davranışını, açıklamasını bulamazsınız. Esas sorunlu olan Ribéry ve Boateng.)
    hocam yapma, nasil topcu gelisimine katkisi sifir. sanchesi ne hale getirdi.lewandowski de oyuna daha cok katilmaya basladi. alaba yakin savunma yapmaya basladi.

    adam bitiklere ne yapsin. 10 pep olsa ribery top oynamaya mi baslayacak?



    degisiklik konusunda haklisin, cok batirdi.



    ego konusunda, munihin top 3 takimdan birisi olmasiyla egonun ne alakasi var. kimmichtir, comandir, sanchestir, suledir, lewadir, hummelsdir egolu mu abi. munihte egolular bitik topcular. o da kel baskandan kaynaklaniyor. basina cikarmis.



    boateng stoper mi? her mac 1-2 gol yediriyor. munih rakibi kanatlardan delemiyor. esas sorun bu.


    neuer
    kimmich sule hummels alaba
    thiago sanches/goretzka
    gnabry james coman
    lewa

    munih bu kadroyla slyi dahi kazanabilir. yok boatengtir, riberydir, yeteneksiz ve ruhsuz mullerdir bitik robbendir bu adamlarla takimin icine ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Kasım 2018; 6:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • seyh, oyle seylere tenezzul etmez abi.



    munihte topcular ruhsuz top oynuyor. yalniz bitiklerle sorun bitmez. kovac hoca gider kesin. ipleri bastan siki tutacakti. fortunaya karsi 3-1 den mac mi verilir.



    kel baskan takim iciyle ilgilenmiyor. 2 gence birakti, onlari da ezdiler, bitikler takimi yonetiyor simdi.



    ribery baska takimda olsa coktan gitmisti.



    abi, hakaret etmesinler, tehdit etmesinler, teke 10 kisiyle de tartisirim.



    fanatikler birde. adam bana 4-1den elendiniz diyor. bende sizde 4-1 den elendiniz diyorum. bana turu valverde verdi diyor. eee bizde de hakem ve emery verdi. munih konusu, bazen m.united konusu ve juve konusu haricinde futbol tartisacak konu kalmadi. bizim konuyu psg dusmanlari mahvediyor.



    Allah yardimcin olsun abi. insallah cozersin. isin zor gozukuo. abi, o yerime o ne demis? merak ettim.yapabilsen onun icin hayatindan vazgeceksin.

    o resim gelinlikli mi?ustten ona benzio. motive etsin diye gelinlikli resmini mi koydun abi? hedefin belli yani.guzel guzel.



    kel baskan, paul breithneri onur konugu olarak istememis. vipte, efsanelere 2 bedava kart veriliyormus. yakismamis. yaptigi ayip.


    kel baskan, takimla bu tarz islerle ugrastigi karar ilgilense munih ucar. elestirdi diye vip kartlarini istemek nedir abi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Kasım 2018; 6:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • elestirdi diye vip kartlarini isteyen adamin ribery ve mulleri 100 kez kovmasi lazimdi.



    bu mullere hala bir sey denmemesi de garip abi.devam ediyor. adamlar insider story diye her gun haber giriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 27 Kasım 2018; 6:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.