Şimdi Ara

Microlab Solo 6 sipariş verdim,iyi mi ettim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam bahsettiğiniz" kulakta bir boşlul kaldığını hissedip keyif alamamak". çok daha pazalı bir sistemde başıma gelmişti. dinlemek hiç keyif vermiyordu, Şimdi sizin soslo6 yorumlarını okuyunca vazgeçtim almaktan.
  • Üzerinden de biraz zaman geçmiş ama yorum yapayım,müstakil bir eviniz varsa orta büyüklükte bir odada nisbeten yüksek açılmış bir ses ve iyi konumlamayla dediğim kadar da kötü olmaz,işte iş bas yükünün direk arka portlara yıkılmış olması,eski sony müzik setlerinde bu portlar önde iki yanda olduğu için her yere bas gönderebiliyor.Eğer dinleme imkanınız varsa dinleyip karar verin,solo 7'nin bunun iki katına yakın fiyata satıldığını ama çıkış gücü olarak sadece 10 watt fark olduğunu ve performansının aman aman farklı olmadığını düşünürsek aslında kötü bir seçim değil solo 6,ama yüksek beklentiyle alınca tabi biraz hayal kırıklığı yaratabiliyor.

    Sistem bugün beni okulda memnun etti,haftaya okul gecesi düzenleyeceğiz ve köy okulundayız,bugün çocuklara bunları kullanıp prova yaptırdım,açık havada işimizi baya iyi gördü.Okulda sınıftas açınca zaten sınıfı baya inletti,açık havada da gayet yeterliydi.Bir iyi tarafı da son seste bile çok az distorsiyon yaptı,gerçi full baslı şarkılarda son seste biraz bozuyor ama mid-tizler kabul edilir kalitede o seviyede.
  • hızlıal ürün iade almamak için 1001 takla atar, mümkün olduğunca artık oradan alışveriş yapmamaya çalışıyorum
  • Ben onlara aldırmayı bilirdim de,ne kadar batıda da olsa kargo şubesi olmayan bir ilçede çalışıyorum ve böyle işlere pek vakit ayırmıyorum,ürün gidip geri geldiğinde cızırtı baya gitmiş gibi duruyordu ama sanki son zamanlar geri geldi,geri elektrik şebekesiyle de alakası var mı bilmiyorum,başka bir sistem denedim evde,onda da aynı problem oldu.

    Ben adamlara kutu sapasağlam yolladım,geri almama sebepleri kutunun delik olmasıymış.Cihaz servisten gelince hakkaten de kutu delikti.E ben ne bilecem kutuyu onların delmediğini?Hakem heyetine başvursaydım direk aldırırdım da sonradan bıraktım,zaten okulda işimi iyi görmeye başladı. :D Müşteri hizmetlerine telefonda dedim bu kutu bendeyken sağlamdı ne bilecem kargoda falan delinmediğini dedim,dedi sigortalı yollamamışsınız ki.İyi de,karşı ödemeli gönderince sigorta zaten yapılamıyor,o cüzi ücret sigortasız taşımada geçerli onlar öderken.Lafı oraya götürdü burdan getirdi dedi cihazı servise yollayalım,dedim yollayın bari,telefonda tartışacak modda değildim.
  • ben kendilerine cep telefonu iade ettim,çok uğraştım ama başardım,

    korumalı priz kullanırsan belki o cızırtı kesilebilir.
  • Akım korumalıyı kastediyorsan,o bir işe yaramaz,esas alternatif akımın salınımından kaynaklanan o paraziti kesecek bişey lazım,böyle bir cihaz var diye biliyorum ama ayrıntısını bilmiyorum.Hem pil hem adaptör girişiyle çalışan cihazlarda direk belli olur bu,pille çalışırken en ufak parazit yokken adaptöre bağlayınca bazı cihazlar sabit bir mırıltı çıkarıyor.Hatta buzdolabı sesine falan da çok benzer bu sesler,işte cihazı pille çalıştırıyormuş gibi parazitsiz ses almanın murlaka bir yolu vardır da öğrenmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.