Şimdi Ara

network cahiline acil yardım gerekli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar network baglantılar vs. konusunda bir hayli cahilim yardıma ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdii.
    biz iki arkadas wireless baglantı kurmak istiyoruz. evler arasındaki kus ucumu mesafe ortalama 140 metre kadar ve catılar birbirini görüyor. ikimizde 3 katlı binaların 1. katında oturuyoruz. bende tp link 8961 modemi varki zaten aynı zamanda
    kablosuz ozelligi var modemimin.diger arkadasta air tunes kablolu modem var. 2 tane tplink 5210 anten alarak sorunumuzu halletmeyi planlıyorum.
    1. benim tp link modemin bu tp link anteni neresine baglayacam herhangi bir ethernet portundan tp link antene cat5 kabloyla vermem işi halledermi.
    2. diger arkadasta kablolu modemi var bu arkadasa 2.tplınk 5210 antenini kurup yine cat 5 kabloyla pc yemi verecem yoksa modememi bunu nasıl yapacam.
    3. bu tplink 5210 antenlere haricen enerjide vermemiz gerekiyormu.
    4. baglantı sekli nasıl olacak yani bu antenleri ayarlarken pc lere ektradan kurulum v.s yapmamız gerekiyormu eger yapacaksak nasıl yapacağız.

    birileri bana yardımcı olursa cok memnun olacagım şimdi pc basında yardımlarını bekliyorum . lütfen bilgisi olan arkadaslar yardım etsin.
    sistemi özellikle agdan oyun ounamak ıcın planlıyorum tabii net paylasımıda olacaktır ne diyorsunuz arkadaslar olacakmı sıkıntı yaratırmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oysho -- 3 Nisan 2011; 19:05:37 >







  • 1- Senin modemden TPlink e ethernetle bağlayacaksın.
    2- Diğer arkadaş TPlinkten bilgisayarına bağlayacak.
    3- POE güç kullanıyor yani Power Over Ethernet. Gücü ethernetten alacak.
    4- Antenler arasında Mesh yapacaksın. Yani kablosuz olarak birbirlerini işaretleyeceksin. Kurulum dökümanı sana yardımcı olacak.
  • ilgilendigin için saol cok yardımcı oldun hemen alıp kuracagım. 2 tane 5210g wireles ile aramızda ag kurmayı planlıyorum. sizce wireles olması oyunlarda sıkıntı yaratırmı?
  • Rica ederim. Oyunlarda çok büyük sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.