Şimdi Ara

WD TV Live Hub un İçini Nasıl Açarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    bu gün vatan bilgisayarın %20 indirimi var ben de zaman kaybetmeden 414 tl ye 1 adet WD TV Live Hub aldım.
    Bildiğimiz gibi cihazın içinde 1 tb lık 2,5 inç hdd var bunu içinden sökmek istiyorum. Çünkü bu hali ile hiç de pratik değil pc den film aktarmak için cihazı pc ye bağlama filan uğraşmamak için hdd i harici olarak kullanmayı düşünüyorum.
    Ancak cihazın üzerinde ne vida ne de kelepçe bulamadım. İçini nasıl açabilirm bilginiz varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozkan83 -- 30 Mart 2011; 13:41:30 >



  • Bu konuyu bende merak ediyorum. İçindeki diski alıp daha küçük bir disk takmak istiyorum çünkü içindeki diskte arşivimi kullanmıyorum, 3x2 TB harici diskim var zaten..

    Eğer sıkıntı yaratmadan ve garanti bozulmadan sökülebilirse güzel olur..
  • "The case is very easy to open. Took the hard drive out and plugged it into my Thermaltake BlackX and transfered some movies over via the estata connection. You can take your fingernails around the top edge of the WDTV live hub and open it. Its that easy. Once the top is off you simply remove the Hard drive with one single philips screw holding it down."

    Tırnaklarıyla kapağı kaldırıp kolayca açtığını yazmış bir kullanıcı. HDD'yi sökmek için bir yıldız tornavida ile kaldırmış.
    Yanlız şöyle bir şey var cihaz HDD olmadan çalışmıyormuş arkadaşlar. Bir uyarı verip "WD ile iletişime geçiniz!" diyormuş. Yani HDD içerisinde cihazın kullandığı sistem dosyaları falan olmalı. Yeni takılacak bir HDD'ye bunlar kopyalancak sanırım.
    Neyse cihaz daha yeni olduğundan fazla detaylı, resimli açıklama henüz yok. İleride daha detaylı çözümler filan bulunur.
  • Cihazı garanti dışı bırakabilir.
  • Ürünü bugün sipariş ettim. Yarın gelir diye umuyorum. Gelince inceleyeceğim diskin nasıl söküleceğini ve sistem dosyalarını..
  • Bence acmayın.
  • Cihaz gerçekten çok güçlü, 4 çekirdeki bir pc de donarak oynayan kardeşler takımını bu cihazda hiç sorunsuz izliyorum aynı şekilde 21 gb lık eureka sürümü olan avatar ı. cihaz tüm isteklerimi karşıladı. özellikle internete bağlı iken içerik indir kısmı super olmuş. filme ait poster ve bilgileri klasörün içine kaydediyor ve ekranda gösteriyor. youtube dan filme ait fragmanı izleyebiliyorsunuz ve diğer başka özellikler. şu anda alınası en iyi cihaz bende fiyat ve performans bakımından.
    tek sıkıntı cihazın kendi içerisindeki hdd e film yükleyecek iseniz ya başka bir harici hdd ten ya da ağdan film yüklemek gerekiyor. yani cihazı usb yolu ile pc ye en direk bağlayamıyosunuz. Bunun haricinde mükemmel bir cihaz.
  • Ürün kesinlikle çok başarılı.. Sırf daha kaliteli arayüz ve internetten içerik bilgilerini indirme özelliğinden dolayı WD TV Live cihazım varken birde bundan aldım. Blu-ray rip arşivimi tek tek internetten içerik bilgilerini çektim ve oluşturduğu XML dosyalarını aşarak Türkçe film bilgileri ile düzenledim.. Şimdi TV Live modelinde yaptığım Movie Sheet özelliği gibi katalog şeklinde görüntüleme yapıyor ve çok daha keyifli şekilde bir arşiv oluşturmuş oluyorum..

    Alacaklara tavsiye ederim, kesinlikle çok başarılı..
  • xml dosyalaı hangi progamla açıp düzenliyorsunuz
    bende bu aşamaya kadar geldim ama xml dosyasını düzenleyemedim
  • Arkadaşlar bu aletin içindeki harddisc e iki ucu usb olan kablo ile bilgisayara baglasak dosya aktaramıyor muyuz?


    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

    Cihaz gerçekten çok güçlü, 4 çekirdeki bir pc de donarak oynayan kardeşler takımını bu cihazda hiç sorunsuz izliyorum aynı şekilde 21 gb lık eureka sürümü olan avatar ı. cihaz tüm isteklerimi karşıladı. özellikle internete bağlı iken içerik indir kısmı super olmuş. filme ait poster ve bilgileri klasörün içine kaydediyor ve ekranda gösteriyor. youtube dan filme ait fragmanı izleyebiliyorsunuz ve diğer başka özellikler. şu anda alınası en iyi cihaz bende fiyat ve performans bakımından.
    tek sıkıntı cihazın kendi içerisindeki hdd e film yükleyecek iseniz ya başka bir harici hdd ten ya da ağdan film yüklemek gerekiyor. yani cihazı usb yolu ile pc ye en direk bağlayamıyosunuz. Bunun haricinde mükemmel bir cihaz.




  • Dün Vatan'da denemek için 500 GB XS marka 2,5" diskimi taktım ve görmedi. Diskten kaynaklanan bir durum ama yine de bilginiz olsun. Aynı disk başka oynatıcılarda çalışıyor.
  • Merhaba,

    Ürüne Gbit ethernet arayüzü sayesinde ağ üzerinden film yükleyebilirsiniz? Performansı bence gayet yeterli, söküp de doğrudan bilgisayara bağlamaya gerek kalmıyor. Tabi Gbit portunuz yoksa büyük mkv lerde transfer süreleri uzayabilir..
  • Cross lan kablo ile baglasaknolmaz mi laptopa denediniz mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.