Şimdi Ara

18 ay önce kaybolan 3 çocuk toprağa gömülü olarak bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nasıl kıydınız?
    18 ay önce kaybolan 3 çocuk toprağa gömülü olarak bulundu...
    26 Mart 2011 Cumartesi, 05:17:20
    Nasıl kıydınız?

    Kayseri'de 21 Eylül 2009 tarihininde Ramazan Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamak için evden çıktıktan sonra kaybolan ikisi kardeş, 3 çocuğun cesedinin, Yozgat'ın Çayıralan İlçesi'nde toprağa gömülü olarak bulunduğu öğrenildi.

    Çiğdem YILMAZ/AHT

    Kayseri'nin Talas İlçesi'nde Ramazan Bayramı'nda şeker toplamak için evlerinden ayrılan Dilruba ve Ahmet Tuna Tekin kardeşlerle komşu çocuğu Türkan Ay tüm aramalara rağmen bulunamıyordu. Daha önce arama yapılan arazi, evler, su kuyuları ise yeniden aranırken Emniyet Genel Müdürlüğü'nün oluşturduğu 20 kişilik özel ekip de çalışmalarını sürdürüyordu. Her geçen gün kahrolan aileler ise yapılan çalışmalar sonunda çocuklarının bulunacağına inançlarını korurken, dün gece acı bir haber geldi. Kayıp 3 çocuğun Yozgat'ın Çayıralan İlçesi'nde toprağa gömülü olarak bulunduğu öğrenildi.

    Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, olayın adli açıdan Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütüldüğünü, cesetlerden alınacak parçalarla yapılacak DNA testi sonrası çocukların kimliklerinin netleşeceğini söyledi. Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ise, şüpheli sayısının yapılacak olan otopsi ve DNA testleri sonrası şüpheli sayısının artabileceğini belirterek soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

    http://www.haberturk.com/yasam/haber/614246-nasil-kiydiniz

    http://www.haberturk.com/yasam/haber/614492-katil-zanlisi-adliyede

    ALLAH RAHMET EYLESİN. İNŞALLAH BUNU YAPAN CANAVARLAR TEZ ZAMANDA YAKALANIR. BU NASIL BİR VAHŞETTİR BÖYLE !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 26 Mart 2011; 22:50:40 >



  • Yakalansa ne olacak ya? En fazla 10 sene yatıp çıkarlar... Direkt idam cezası olmalı. Olan çocuklara, ailelerine oldu.
  • Bu sürekli haberlere çıkan çocuklar değil mi?
    Ne zannediyorlar yaşayacaklarını mı?Sen onları hergün haber malzemesi yaparsan adamlar da yakalanmamak uğruna kesip atar.
    Aklını çalıştırmıyor kimse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: South Park

    Bu sürekli haberlere çıkan çocuklar değil mi?
    Ne zannediyorlar yaşayacaklarını mı?Sen onları hergün haber malzemesi yaparsan adamlar da yakalanmamak uğruna kesip atar.
    Aklını çalıştırmıyor kimse

    Evet o çocuklar ne yazık ki. Katil zanlısı komşularındanmış ve zaten haberlere bile çıkmadan çocukları öldürmüş. Bayramda para istemeye geldiklerinde içeriye alıp canlarına kıymış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.