Şimdi Ara

Blizzard gelen mailler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • meraba. ben hayatimda world of warcraft oynamadim yani eve online oynamistim ccp yapimi ama asla world of warcraft oynamadim.. 7-8 aydir surekli Blizzard Entertainm​ent mesaj geliyor surekli gunde 3-4 tane ve sil sil biktim... mesajlarda yaziyolarki american kanunlara aykiri , accunt unu satmaya calismissin accuntun kitlenilmis bu yuzden falan filan ve gir battlanet e gir bize yanit gonder. yav simdi benim accuntun falan yokki hicde olmadi 1-2 mesaj cektim ama hala mail yamuruna tutuluyom... ornek boyle birkac cesit
    quote:

    Dear customer,

    Due to suspicious activity, your Battle.net account has been locked. You tried to login your account too many times (403). We are concerned about whether your account has been stolen. In order to guarantee the legitimacy of your account, we need you follow these steps:

    Step 1: Secure Your Computer

    In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.

    Step 2: Secure Your E-mail Account

    After you have secured your computer, check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit our Support page.

    Step 3: Restore access to Your account

    We now provide a secure link for you to verify whether you have taken the appropriate steps to secure the account, your computer, and your email address. Please follow this site to restore the access to your account:http://us.battle.net.battle-wow-admin.net

    If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support athttp://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=20606.

    Sincerely,
    The Battle.net Account Team
    Online Privacy Policy

    quote:



    Greetings,

    It has come to our attention that you are trying to sell your personal World of Warcraft account(s). As you may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement. If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership.

    You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
    https://www.battle.net/account/support/login-support.xml

    Login to your account, In accordance following template to verify your account.

    * Account name
    * Account password
    * First and Surname
    * Secret Question and Answer
    Show * Please enter the correct information

    If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.

    Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.

    Regards,

    Account Administration Team
    Blizzard Entertainment
    http://www.blizzard.com/support/
    World of Warcraft , Blizzard Entertainment 2010

    Please retain all history if you reply to this mail

    baska maillerdede telefon numarasi verip ara diyolar americayi bazende sanirim englisizce bilmedigimi dusunup ispanyolca cekiyolar
    napmam lazim artik sinirlerim bozuldu 3 mesaj attim alakam yok dusun yakamdan diye gelen cevapta git sifreni gir gizli sorunu deyistir falan filan eyer oyunumuza sahip deyilsen git sahip ol gibi komiklikler yapiyolar ne onerirsiniz...
    turkem icin ozur dilerim klavyem turkce deyil turkcemde pek iyi deyil *(((







  • Hepsini okumadım ama bu linke bakmak kötü niyeti açıklar

    http://us.battle.net.battle-wow-admin.net
  • Merhaba arkadaşım,

    Bak bu maildeki linklere dışarıdan baktığında normal gibi gözükebilir, mesela Blizzardın resmi siteleri şu linklerle başlar:

    http://www.blizzard.com ya dawww.battle.net.

    Sana gelen mailler de bu şekilde gözüküyor fakat bu linklere tıkladığındawww.battle.ac.wow.net ya da bunun gibi linklere dönüşecektir. Ve bu linklerden açılan sayfalardaki görüntülerde account name ve password giriniz sayfası gelir aynı Blizzard'ın orjinal siteleri gibi

    Bu şu demektir,

    Çinli ya da bazı hacker siteleri toplu olarak rastgele yazdıkları ya da bir şekilde mail adresini öğrendikleri kişilere mail atıyorlar. Eğer bu sitelerden account ismin ve password'unla girer isen, hesabını ele geçiriyorlar ve anında Wow'dan karakterlerinle girip bütün gold vb. şeylerini ele geçirip kendilerine yolluyorlar.

    Bu maillerin gelmemesi için yapabileceğin malesef bir şey yok. Çünkü her seferinde başka uzantılı bir adresten yolluyorlar.

    Yazının içerisi aynı Wow sistem mailleri gibi, fakat linklerinde ancak anlayabilirsin. Filtreye'de bazıları malesef takılmadığı için maillere göz gezdirmen gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemzor -- 25 Mart 2011; 8:45:23 >




  • o maillerin hepsi olta.. senin bir şekilde online oyun oynagını tahmin edip ve bir yerden mailini elde edip sahte mail atıyorlar. belki tutar diye. saga sola verdigimiz mailler bu tür kişilerin ellerine geciyor ne yazıkki..
  • mail gelen adresleri spam list'i ne ekle ve blokla, bir daha gelmez!
  • fail... demek ki harbiden wow oynuyor olsaydın kaptırmıştın hesabını. ben de diyorum ulan bu adamlar niyee uğrasıyor böyle.kim bu maile inanıp hesap bilgilerini vs. verir ki.
    velhasılı o mailler fake arkadaşım.blokla gitsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jrazrael

    Hepsini okumadım ama bu linke bakmak kötü niyeti açıklar

    http://us.battle.net.battle-wow-admin.net



    Fakat maile bakmak ta çözüm değil çünkü bana gelen bazı maillerde "https://www.battle.net/account/support/login-support.xml" uzantısı ile yani normal uzantı görüntüsü altında da yönlendirme yapıyorlar. Bana gelen bu link aslında tıkladığımda "http://us.battle.net.ie.bauttle.net/login/en/?ref=https://www.battle.net/account/management/index.xml&app=bam&cr=true " linkline yönlendirilmişti.

    Yani maile ancak tıkladığımız taktirde anlayabiliriz sahte olup olmadığını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemzor -- 25 Mart 2011; 10:58:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: girit1980

    mail gelen adresleri spam list'i ne ekle ve blokla, bir daha gelmez!



    Gelen mailleri spam list'e eklemek de bir çözüm değil, tamam yardımcı olabilir fakat her seferinde farklı bir mail adresinden yolluyorlar bu mailleri. Ondan dolayı çözüm olamıyor spam list'e eklemek. Tamam yardımcı oluyor ama çözüm olamıyor.
  • herhangibi bi account yok gonderende su yaziyor/noreply@blizzard.com ve linklerde orginal gozukuyor tabi bi accountum olmadigindan test edemiyorum...
    yinede soylediginiz sey bana mantikli geldi saolun blockliyim
    bu cinlilerde cok azdi
  • İşte benim başıma gelen olayda da ben accountumu sattığım halde hala bana mail geliyordu. Yani bir şekilde ulaşıyorlar mail adreslerine.

    Ya da wow oynamasan bile biryerden mail adresini öğrendikleri için yolluyorlar çoklu olarak herkese.


    Bazı mailleri o kadar gerçekçi ki, inanıyor insan.


    Mesela benim accountum hacklendiği zaman bazı bilgiler istemişti Blizzard. 1 gün içerisinde cevap veriyor Blizzard normal şartlarda.

    Ertesi gün "Additional Information Required" (Extra Bilgi Gerekmektedir) adı altında bir mail geldi, mail adresi aynı idi, linkler orjinal. Ve bu maile cevap yazacağımdan dolayı linklere bakma gereği de duymadım. Çünkü dışarıdan orjinal gözüküyordu.

    Fakat son anda önceki mailime cevap vermeleri gerektiğini hatırladım ve aşağıya baktım, benim mailime cevap verilmemişti. Daha sonra linklere baktığımda linklerin başka sitelere yönlendirildiğini anladım.

    Bundan dolayı bu maillerin sahte olup olmadığını ancak linkleri tıklayıp kontrol ederek anlayabiliriz, linklere dışarıdan bakmak da çözüm değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemzor -- 25 Mart 2011; 11:18:39 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan66

    herhangibi bi account yok gonderende su yaziyor/noreply@blizzard.com ve linklerde orginal gozukuyor tabi bi accountum olmadigindan test edemiyorum...
    yinede soylediginiz sey bana mantikli geldi saolun blockliyim
    bu cinlilerde cok azdi



    Kontrol etmek için siteden login olman gerekmiyor. Tıkladığında pencerenin üstteki linkinden anlayabilirsin. Zaten account var olsa bile kontrol etme siteden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemzor

    Kontrol etmek için siteden login olman gerekmiyor. Tıkladığında pencerenin üstteki linkinden anlayabilirsin. Zaten account var olsa bile kontrol etme siteden.
    tıklamadan sadece fare ile üzerine gelerek kontrol etmek siteye girmekten daha kısa ve daha güvenli bir yoldur,ben bu liklerin hepsine tıklayayım siteler açılsın sonra bakayım adrese dogrumu
    gereksiz ve yanlış bir işlem
    linkin üzerine geldiginizsa sol altta gidecegi adres görünür 1sn den bile kısa süren bir işlem ve %100 güvenli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celades

    fail... demek ki harbiden wow oynuyor olsaydın kaptırmıştın hesabını. ben de diyorum ulan bu adamlar niyee uğrasıyor böyle.kim bu maile inanıp hesap bilgilerini vs. verir ki.
    velhasılı o mailler fake arkadaşım.blokla gitsin

    yok artık o kadarda değil. ordaki fake linklerin tamanının önlemi alınmış durumda, linke tıkladığınızda kocaman kırmızı yazı çıkar... yemleme sitesi illede bağlanmak istiyormusun die sorar.

    konuyu açan arkadaşım siz wow konusuyla alakalı bir siteye üye olarak mailinizi vermişsiniz. banada geliyor böle mailler. bu denyolar ne yazıkki soyma amaçlı sadece wow la alakalılar eğer wow la ilgili bir görüş yaptıysanız sizin wow oyuncusu olduğunuzu zannediyorlar. bir site dedim kimse alınmasın bu herhangi bir site olabilir ve böyle forum sitelerine üye olurken verdiğiniz maile geliyor. bir kaç tespitim var. adamlar dış görünüşte paylaşımcı, gerçektete işte böle çirkin emelleri var. ama kanıt olmayınca kesin şu site bu adres diyemiyorum. az buz değil banada 1-2 haftada enaz 20 tane böle fake mail atıyorlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.