Şimdi Ara

Facebook devamlı eskiye dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu facebook denen şey 10 gündür bende sapıtmış durumda.Biraz açayım,sistem geri yükleme gibi devamlı eski tarihteki hareketlere dönüyor.Mesela iki tane mesaj var en son gelen,onları devamlı yeni iki mesaj var gibi üstte uyarıyor,üstelik hiç bir mesajı da silemiyorum,sözde siliyorum,iki dakka sonra gene ordalar.

    Yaptığım paylaşımlar kendi sayfama gittiğimde bir çıkıyor bir kayboluyor,mesela en son üç gün önceki paylaşım en üstte çıkıyor.AYnı şekilde başkasının profiliyle giriş yapıp benim sayfayı görüntüleyince de bu olabiliyor.

    Birisi beni ekliyor,kabul ediyorum ama mesela bir saat sonra bakmışım yine tepede uyarıyor.Ya da tam tersi ben ekliyorum,karşı taraf kabul ediyor ama hala sayfasına gidince "add as friend" yazıyor,ona basınca da "you are already linked" falan diyor.

    Bildirimler de tuhaf,ya hiç gelmiyorlar,ya da geliyor,mesela üstte 3 yeni bildirim çıkıyor,oraya basınca yarım saniye gibi bir süre o son gelenler görünüp kaybolup sonra o anda yine atıyorum iki hafta önceki son bildirimler çıkıveriyor.İki hafta önce birini eklemiştim,hala bazen en üstte o görünüp duruyor,o aradakiler bir görünüyor bir kayboluyor.

    Destek alınabilecek bir bağlantı da bulamadım Facebook sayfasında,nasıl düzelecek bu saçmalıklar acaba?



  • Ya deliricem 10 gündür her şey bi gidip bi geliyor nedir bu ya,destekle ilgili de hiç bir bağlantı yok sitede,üç beş tane soru cevap koymuşlar sanki çok işe yarıyormış gibi!Az önce kendi sayfama girdim en son bir hafta önce paylaştığım video var.Geçen hafta durum yazmıştım,bir arkadaşım da yorumlar yapmıştı,ikimizin de yorumları kayıp,kendininkileri silmiş olsa bile benimkiler de yok!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.