Şimdi Ara

M&K sb 12 Subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonunda sub ı da ekleyip sistemi 5.1 yaptım. Fiyat / performan olarak MK sb 12 da karar verdim, ilk aktif sub ım olduğu için çok net kararlar vermem zor ama özellikle sinema konusunda çok güçlü bir sub. Yerleşim konusunda pek alternatifim olmadığı için frontları tv modülünden aşağı indirim araya sub ı koydum. pio nun oto ayarını yapınca 5 kolonda LARGE oldu ama bu sanırım sub olan bir sistemde yanlış olmalı ? Kablo olarakda Y şeklinde RCA aldım ama sanırım o da gereksizmiş sadece Left den yapılan tek giriş yeterlidir diyor manual in de. Yine oto ayarlarda sub ı -9.5 db e çekiyor. Ayarların resimlerinide ekliyorum değiştirmem gereken nelerdir yardımcı olursanız sevinirim. Müzik konusunda ise konumundan veya ayarlarından da olabilir hem bütün odalara ilerleyen bir güm güm sesi hemde yorucu olması nedeniyle rx8 lerin kendi bası daha çok hoşuma gidiyor şimdilik.

     M&K sb 12 Subwoofer


     M&K sb 12 Subwoofer


     M&K sb 12 Subwoofer


     M&K sb 12 Subwoofer


     M&K sb 12 Subwoofer


     M&K sb 12 Subwoofer


     M&K sb 12 Subwoofer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 20 Mart 2011; 20:10:17 >



  • hayırlı olsun Sertaç

    Birde small seç öyle dene
  • hayırlı olsun sertaç
    Pioneer anfimiz yokki fikir verelim
  • benimde yok artık naapcaz
  • Hayırlı Olsun Sistemin Son Hali İyi Olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 21 Mart 2011; 1:54:02 >
  • Sağolun dostlar, sormayı unuttuğum diğer bir şey sub ı bağladığımda uğultu geliyordu satıcı tavisiyesi ile fiş in toprak uçlarını bantladım ses kesildi. Normal galiba ?

    Ayarlar ile ilgili başka öneri yok mu ? Bütün hop. ler small yada sadece frontlar large ? Cross over 80 hz uygunmu 50 yide seçebilirim, frontlar 32hz e inebiliyor gibi.
  • bütün kolonları large seç, small seçersen sw ota boka devreye girer.
  • Hayırlı olsun çok güzel gözükoyorlar. MA sub seçmemenizin nedeni nedir acaba?
  • 80 Hz Kesim Gayet İyi Hoparlörleri Large Modda Kullanmak Daha İyi Olur by@li ninde Dediği Gibi. Yoksa Gereksiz Abuk Sesler Çıkarmaya Çalışır sw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitex

    Hayırlı olsun çok güzel gözükoyorlar. MA sub seçmemenizin nedeni nedir acaba?


    Tamamen duygusal Rx lerin sub u 1.000 gbp yaklaşık 2.500 tl cik..
  • Ah o duygusal durumlar olmasa.... Ben de beğenmediniz mi acaba diye düşünmüştüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 22 Mart 2011; 9:08:53 >
  • Yok alet beğenilmeyecek gibi değil çok şık 500w 12'' falan, ama bir sub a o parayı vermek şu anda gereksiz geliyor..
  • Hayırlı olsun Sertaç,

    aynı soruyu bende sormuştum forumda sevgili @osedan şu cevabı vermişti o zaman,"kullandığın speakerın Bass sürücüsü 12 cm den küçükse Small 12 Cm den büyükse Large seçeneğini işaretleyin deniyor , ki avr kullandığımız speakerın çapına göre hareket etsin . Yani ona göre bass frekanslarına daha etkini yüklenir."
    demişti. Soruna bir cevap olarak paylaşayım istedim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: SertaçS

    ...
    Ayarlar ile ilgili başka öneri yok mu ? Bütün hop. ler small yada sadece frontlar large ? Cross over 80 hz uygunmu 50 yide seçebilirim, frontlar 32hz e inebiliyor gibi.
  • Teşekkürler, bütün ayarları deniyorum mantıklı olan da zaten frontların Large, diğerlerinin small seçilmesi galiba. Tabi bu durumda stereo dinlerken sub devreye girmiyor.
  • aman sertaç rx8 lerinin bası yeter stereo da suba ne hacet.
    sadece filim izlerken aç onun dışında unut gitsin subı kanımca.
    sinema için mutlak
    müzik için gereksiz bir alet kanımca.
    belki hard - metal felan dinleyenler için kullanılabilir o da raf tipi hoparlör kullanılıyorsa. biz deki kule tiplerindeki bas sürücüleri çok iyi kanımca.
  • @sertaç hayırlı olsun.yerleşimi bilemiyorum.resimleride göremiyorum.dinleyemem de ama zannederim bu SW sana fazla geldi.
    bizim evdekiler mesela müzik çalarken SW açık olmasından hazzetmezler. gar gırr dum güm ne oluyor? rahatsız oluyorlar.bazan bende kapatırım.
    fazla güçlü şeyleri almadan önce ince elemeli...bir de sesini seveceğin bir cihaz hah bu olmalı diyebilmesin. her şey guc değildir. ses basıncı da önemli.yuksek basınç için güce ihtiyacımız var.
    kısaca kontrollü güç olacak, sonra sağlam güç olacak veya yeterli güc olacak ve filmden aldığım zevki! katlamama, düşük güç yetiyorsa gerisi terane.
  • hah işte cantan az yazıyor son zamanlarda forumda
    ama öz yazıyor valla
    apartman dairelerine sıkışmışız güç güç güç nereye kadar dimi ama
  • Teşekkürler Cantan, haklı olabilirsin bende daha alt bir model alsam yetermi diye düşündüm ama sonra fazla gücü kontrol etmek mümkün olur ama daha güçsüz ve kalitesiz bir sub sadece yeni bir sub aldırır diye düşünüp vazgeçtim Zaten fazlada güçlü sayılmaz heralde 250w, oda da 31 m2...

    yerleşim ile ilgili resim eklerim, senin de fikrini almak isterim.. Müzik de sub dediğim gibi ilk aktif sub olunca bütün fantezilerini deniyor insan Ve seninde dediğin gibi normalde diğer odalara ulaşmayan güm güm ler bütün odalarda.. Rx ler kesinlikle yeterli bass konusunda .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.