Şimdi Ara

Being Human (Syfy) 2.sezon onayı aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Being Human (Syfy) 2.sezon onayı aldı


    BBC'de yayınlanan Being Human dizisinin Syfy ekranlarındaki aynı isimli Amerikan versiyon uyarlaması olan Being Human ilk on bölümdeki başarılı performansı sonrası kanaldan bugün yapılan açıklamayla ikinci sezon onayını aldı.

    Syfy program yapım başkanı Mark Stern'in açıklaması şu şekilde: '' Being Human kış dönemindeki başarısını kanıtlamıştır. Dizinin showrunner ve senaristleri Jeremy Carver ve Anna Fricke ikilisi ile tüm yazar takımı, oyuncu kadrosu ve prodüksiyon ekibi orijinal Being Human'dan esinlenerek ilgi uyandıran ve mükemmel bir şov yarattılar. Aidan, Josh ve Sally'nin insan olma, insanca yaşama mücadelesini ikinci sezonda da izleyebilmek için daha fazla bekleyemedik''

    Syfy'nin resmi facebook sayfasından da bir açıklama yapıldı. Duyuru şu şekilde: '' Sezonun bitmesine dört bölüm kala Being Human'ın yeni sezon onayını aldığını duyurmaktan gururluyuz. Diziyi izleyen ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz, siz olmadan yapamazdık!''

    Hayalet, vampir ve kurt adam olan yirmili yaşlardaki üç ev arkadaşının aynı zamanda sırlarını dış dünyadan saklamaya çalışarak normal bir hayat yaşamaya çalışmalarını konu alan Being Human'da Smallville'den tanıdığımız Sam Witwer (Aidan) vampir, Meaghan Rath (Sally) hayalet ve Sam Huntington (Josh) kurtadam olarak karşımıza çıkan isimler. Dizide göze çarpan önemli isimlerinden birisi de Supernatural'in Lucifer'i olarak tanıdığımız Mark Pellegrino. Pellegrino dizide 300 yaşının üzerinde olan güçlü bir vampir James Bishop karakterini canlandırmakta. Günlük hayatında Boston Polis departmanında görev yapan Bishop böylece vampirlerin karıştığı olayları örtbas edebilmektedir.

    Being Human yayın hayatına başladğı ilk bölümünde Syfy için oldukça iyi reyting oranları yakalamıştı. Yayınlandığı saatte (9.00PM) toplam 2 milyon izleyici tarafından takip edilen (1.6 HH reyting ve 1.961 milyon izleyici) ilk bölüm Syfy'nin kış dönemi dizileri arasında 2005'den bu yana en çok izlenen bölümü olmuştu. 18-49 yaş aralığında 1.005 milyon izleyici çeken dizide bu rakamların % 58'ini de bayan izleyicilerin oluşturması yine kanal adına oldukça önemli bir başarı idi.

    Being Human'ın yayınlandığı son bölüme kadar olan genel ortalamalarına bakacak olursak; dizi 17 Ocak'ta ekranlara geldiği ilk günden bu yana 1.8 milyon ortalama izleyici tarafından takip edilerek kanalın son altı yıldaki kış dönemi dizileri kategorisinde en iyi rakamlarını tutturmuş durumda. Bunun yanında ilk bölümlerdeki toplam izleyicilerin 53%'ünü kadınların oluşturması kanalın bu alandaki en iyi ortalamasını oluşturmuş durumda. İlk dokuz haftaın toplamında ise dizinin tekrar yayınları dahil olmak üzere farklı kanallardan toplam 19.1 milyon izleyici diziyi takip etmiş.


    Kaynak:http://tinyurl.com/4zrfylm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Demirsoy -- 18 Mart 2011; 1:33:07 >







  • İlginç bir konusu var 3 farklı cins aynı evde

    US versyonu ingiltere versyonuna göre daha iyidir deyip bir şans verelim takip ettiğim dizilerde ara verdi zaten

  • ingiliz versiyonu yeterince güzel izlemek isteyen onu izleyebilir.
  • Dizi 3. sezon onayı almış.
    Pek takip eden yok gibi.
  • Konusu ilginç. Bi ara bakmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.