Şimdi Ara

Focus collection tdci dpf aldım içim rahat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun demek düşüyo bize...
  • Euro3, 4 , 5 olaylarında aslında sadece emisyon düşmüyor. Gürültü oranı, yakıt tüketimi düşüyor. Motor güçleri de az da olsa artıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnginAKB
    http://forum.donanimhaber.com/m_42315035/tm.htm

    Şu konuyu muhakkak görmüşsünüzdür, konudaki arkadaşda servis ile görüştüğünü ve bilgiyi servisten aldığını söylüyor. Sizde
    mutlaka görüşmüşsünüzdür bu konuda bi sıkıntı yok ama hangi servisin verdiği bilgi doğru, nasıl emin olacağız.

    Aracın kullanma klavuzunda dpf ile ilgili bilgi su sekilde; rejenereasyon süreci ile filtreyi değişmeye gerek kalmaksizin temizlemek mümkün, bunun için 20 dk boyunca trafiğin müsait olduğu bir yolda 2500 devir ile kullanmak yeterli. Regenerasyon sırasında Egsoz sıcaklığının 600 dereceye kadar çıkacağını, bu yüzden çalılık yaprak gibi yangın ihtimalinin olabileceği yerlere park edilmemesi gerektiğini yazıyor. Evet linki okudum fakat bu kadar pahalı bir parça olmadıgını servisi söylüyor.
    Birde Euro 5 standardında olan birçok ford modelinde bu zaten varmış.
  • güzel seçim. kazasız belasız kullanırsın inş.
  • Teşekkürler herkes sagolsun kazasiz belasiz kulllanalim da
  • Hayırlı olsun kazasız belasız... Focus gerçekten güzel araç.
  • quote:


    rejenereasyon süreci ile filtreyi değişmeye gerek kalmaksizin temizlemek mümkün, bunun için 20 dk boyunca trafiğin müsait olduğu bir yolda 2500 devir ile kullanmak yeterli. Regenerasyon sırasında Egsoz sıcaklığının 600 dereceye kadar çıkacağını, bu yüzden çalılık yaprak gibi yangın ihtimalinin olabileceği yerlere park edilmemesi gerektiğini yazıyor. Evet linki okudum fakat bu kadar pahalı bir parça olmadıgını servisi söylüyor.
    Birde Euro 5 standardında olan birçok ford modelinde bu zaten varmış.


    DPF, özel bir sıvı ve cihazla ters/düz yapılarak her 45Bin'de temizlenmek zorundadır ( Haziran İtibari İle Focus Periyodik Bakımlarında Standarttır )
    Yukarıda yazılan tarzda bir temizleme yöntemi teknik olarak doğrudur ama DPF yüzünden yanan araç örnekleri dahi vardır Avrupada ve Türkiye'de.

    Özeti şudur ki bu filtre tıkanacaktır ve Türkiye'de hiçbir marka kullanıcısı 3-5bin TL ödeyip bu değişimi yapmayacağı için özel sıvılarla temizliği mümkündür.
  • bahalı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.