Şimdi Ara

Turk PSN ve Diğer Bölge PSN Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar.

    Benim merak ettiğim bir konu var. PS3 ilk çıktığında Turk PSN olmadığı için Avrupa-Amerka yada Uzakdoğu PSN almak durumundaydık. Şimdi ise Turk PSNi var . Acaba Turk PSN ile diğerlerinin farkları neler. Özellikle Online oyun oynarken fark varmıdır? Türkiyede olduğundan Turk PSN diye acaba daha akıcı oyun oynamak Mümkünmüdür?



  • İkisi birbirinden farklı ve alakasız şeyler. Türk PSN, diğer bölge PSN denilen şeyler PSN 'STORE'dur. Yani alışveriş yaparak oyun aldığın, demo, eklenti vs indirdiğin hizmet. Bunun bağlantının akıcılıkla falan alakası yok. Türk PSN Store açılmadan önce de Türk hesaptan online oyun oynanabiliyordu, aynı şekilde oynanmaya devam ediyor.

    Türk PSN Store'un şöyle bir avantajı oldu, artık oyunlara eklenti almak istenildiğinde rahatlıkla kredi kartı bilgisi girilip alınabiliyor. Önceleri diğer store'lar Türkiye adresli kredi kartı kabul etmediği için (ilk zamanlar hariç) psn card harici alışveriş yapılamıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 17 Mart 2011; 9:52:08 >
  • Bence tartismaya acik bir konu. Cunku oyunlarin serverlarinin nerede oldugunu bilmiyoruz. Call of duty gibi host sistemini oyuncu uzerinden yuruten oyunlarda da problem olabiliyor. Benim psn hesabim Ingiltere uzerinden kayitli oldugu icin oyunlar beni ingiltere bolgesinden goruyor. Baglantida onceligi o bolgeye veriyor olabilir. Ip isleri devreye girer mi bilmiyorum tabi. Ileride Turkiye'de ya da Balkanlar'da sunucular acilirsa bizi once buraya mi baglar yoksa Ingiltere'ye mi gene?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.