Şimdi Ara

LG P503 Optimus mu Samsung i5510 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biliyorum forumda bunlarla ilgili bir çok konu ve msj var. Aşşağı yukarı hepsinide okudum ancak kafam iyice karıştı. 2 telefonda birbirine çok yakın. aslında bu tarz telefonalra alışkın değilim yani işletim sistemi olan telefonalra o nedenle ne isteyip istemediğimide bilmiyorum. Kısaca görüntü kalitesi şarz süresi telefona uygun programlar bulma kamerası kullanılabilirliği ve sorunsuz olması. Bu saydıklarıma göre telefona sahip arkadaşlar iyi ve kötü yönleriyle karşılaştırma yaparlarsa çok sevinirim. Aslında samsung un qwerty olması başta hoşuma gitmişti ancak uzun vadede pek kullanışlı ve şık durmayacağını düşünüyorum. Yani biraz telefonun ağırlığı gidiyor o şekilde yandan klavye çıkınca şekil olarak lg çok hoşuma gitti ancak samsung marka olarak lg nin önünde servis hizmetleri olarak. anlayacağınız kararsızım bunlara yakın fiyatlı başka telefonda önerebilirsiniz. Bu gün yrn almak istiyorum telefon şimdiden teşekkürler...



  • Fiziksel klavye istiyorsanız i5510, gerek yok diyorsanız Optimus One derim. Diğer açılardan önemli bir fark yok aralarında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlessedSoul

    Fiziksel klavye istiyorsanız i5510, gerek yok diyorsanız Optimus One derim. Diğer açılardan önemli bir fark yok aralarında.



    fiziksel klavyenin uzun vade de sorun çıkartacağını düşünüyorum pislenmesi tuşların bozulması basmaması gibi tabi bu düşünce uzun vadeli telefon kullanıcısıyım aldığımda en az 3-4 sene kullanırım o nedenle sanki fiziksel klavyeye gerek yok gibi. Samsung tercih etmeyerek başka neden mahrum kalırım ? ya da lg nin daha bariz üstünlükleri neler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.