Şimdi Ara

NEDEN XP ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese slm,öncelikle sistemim şöyle Asus TUSL2-C,Celeron 1AGhz@1333mhz,384mb ram,40GB 7200rpm Seagate Bar_IV,Sblive value,Geforce2MX400,Prolink Tvkartı,Philips 107E vs.

    Windows 2000 den tutun,XP pro eng-tr,XP home eng-tr işletim sistemlerinin hepsi ile çalıştım ve hepsinde yaşadığım ortak problemleri yazmak ve sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.

    1- Benim için hayatın vazgeçilmezi olan oyunlar dan bazılarını sevgili XP uyumsuz diyerek çalıştırmıyor(Örn:Driver,GP500).Direct 3D kullanan oyunların 60Hz tazeleme hızı sorununu çözmeme rağmen,OpenGL oyunlar neyaptıysam titremeyi kesmedi.

    2.Decoder ların şahı Pubs3 wdm driverı ile çalışmıyor.

    3.Sistem bariz yavaşlıyor.

    4.Yer problemim olmamasına rağmen 1.2Gb alanı feda etmek hoş değil.

    5.Win98 yada ME de (açılırken yada çalışırken )çakılan , hata yiyen, donanımsal olarak problemli bir sistemin; XP kurarak düzeldiğini gören kimse varmı?Sistem sağlamsa XP ile de W98-ME ile de hatasız çalışır.

    Siz bu problemleri yaşamıyormusunuz,yaşıyorsanız NEDEN XP ?Sadece boyalı arayüzü içinmi?Öyle ise Winblinds var.

    Görüşlerinizi,önerilerinizi bekliyorum..



    Saygılar...



  • Açıkçası ben sadece yeni görünümü için kullanıyorum xp'yi. windows blinds'ı denedim ama xp kadar oturaklı olmuyor yani sistemin bütünleşik olması gerekiyor bazı şeyler dandik geldi bana. Herneyse dediğim gibi sadece görünümü için birde güvenlik var ama ev kullanıcısı olarak bu benim için fazla önemli değil...
  • Ve birde decoder programları dışında hiçbir sorunum yok performanstan falan memnun olduğumu söyleyebilirim....
  • Evet bende xp pro tr kullanıyorum ve sorun bir sistemin üstüne xp kurunca sistem düzelmiyor ben denedim
    güvenlik hakkında xp den de şüpheliyim, ve decoder programına gelince ben moretv tr ile kolaylıkla şifre çözüyorum ama ses kafasına gör gelip gidiyor onuda anlamış değilim bir gün ses var bir gün yok, flytv driverlerinide xp için bitürlü olamdı nt ve 2000 driverleride olmadı ve şuan driver yüklü olmadan moretv kullanrak tv izliyorum
    geriye birtek görünüm klıyor oda hoş yani ben win2000 prodan pek fazla fark görmedim görünüm dışında

    merak herşeydir..merak edin..
  • açık konuşatım ben nu problemleri yaşamıyom benim problemlerim xp uyumsuz programlardı ama artık oda çözülde ne arasan var. bu arada xp dediğimiz şey aslında win2000den başka bişi değil sadece win2000e altın semer takmışlar. o kadar ki microsoft engineer sertifikası veren kurslarda bunun eğitimi verilmiyo ve verilmeyecekmiş. çünkü farkı yokmuş.( bizzat sordum) 2000e de laf söylenmez sanırım nt4 ten sonra bence çok başarılı bi windows. gerçi ev kullanıcıysan bu seni bozmaz ama bu böyle.

    Bahçelerde kayısıyam,
    Dağların ayısıyam!
    ANONİM
  • Hımm niye mi sorunsuz yükleme ,driverların hemen tanınması ,performansı,birçok extra programın yüklenmesini gerektirmemesi (resim gösterme mp3 çlar[media player gerçekten iyi bu defa],dvd oynatabilmesi) cd yazıcılar ile uyulu olması cd yazıcının media playerla senkronize olması,dosya görünümlerinin çok seçenekli olması,güwenli olması,mavi ekran sorununun olmaması,çökmemesi,system recowerysi,movie makerı gibi bissürü neden ile XP.

    http://www.flythy.com
    http://www.trvacc.org
  • dozajfileisne katılıyorum win2000 den fazla bir extrası yok bende zaten görünüm ve bazı kullanım kolaylığı açısında diğer windowslara dönmek istemeyeceklerini kast etemiştim

    merak herşeydir..merak edin..
  • yazmayı unutmuşum update etmesi de ayrı bir kolay we kullanışlı.

    http://www.flythy.com
    http://www.trvacc.org
  • arkadaşım dozaj fiLesi 1. si XP 2000 in semer takıLmış haLidir..Lafına pek kaTıLmıyor.. services ayarLarı dışında hemen hemen hiç bir ortak işLemLeri yok biLe..


    SewgiLerimLe !!! ...

    _______________
    -------------
    YETERI KADAR NEDENINIZ WARSA,
    HERSEYI YAPABILIRSINIZ !!! ...
    -------------
    e-maiL : kaptan@heykaptan.com
    ICQ : 129365055
    -------------
    http://www.heykaptan.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.