Şimdi Ara

cx300 ve ep630 kullananlar bakin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 1 hafta oncesine kadar Kanen KM-928 siparisi verdim focalprice'den. Bu kulakligi siparis vermemin nedeni daha onceden yine sans eseri daha alt bi modelini kullanmis olmamdi ve cok iyi degildi 2-3$ icin fakat fiyatina gore gercekten ep630 dan daha dinlenebilir oldugu kesindi.

    Sunu rahatlikla soyluyebilirim ki v-moda vibe, vibeII, ex300, cx300, ep630'un 3 de biri fiyatina kesinlikle daha iyi bi ses . Yakin zamanda bu kulakliklarla karsilastirma yapicam. Ucuz yollu kulaklik isteyenler icin 6.96$ a super bi performans bana kalirsa.

    Kulakliktan kucuk bi izlenim yazmam gerekirse kulagima taktigimda gercekten cx300 ve ep630da ki frekanslarin karismasi s'lerin patlamasi gibi seylerden eser yok. ep630 ve cx300 e gore cok temiz. mid ve tiz bariz daha kaliteli. Bass tepkisi gayet derine iniyo ve bunun yaninda karisma cidden yok, sahne hissiyati 6.96$ a gore sasirtici. Yatay olarak fark edilir bi sahne var ep630 ve cx300 e gore. Yani o tarz kulakliklardan buna gecince cidden rahatliyosunuz basikliktan kurtulup oh be diyebiliyosunuz

    İzolasyan olarak gayet iyi disarda da denedim vallah oldukca iyi, kulaga oturmasida oldukca rahat. Hic bi problem yok.

    Malzeme kalitesi olarak cok bi sey beklemeyin, kablosu cok kaliteli degil ama adamlar kutu bile yapmis, ambalaja bile emek var Hani bu ne boyle Kenan menan gibi seyler olabilir ama cidden bu karsilastirdigim kulakliklara gore f/p olarak cok daha iyi bir alternatif.

    Bu kulakligi buraya yazmamin sebebi ep630 yada cx300 e o kadar para vericeginize yada ucuz yollu sacma sapan phillipse bilmem ne alcaginiza bu kulakligi alin kesinlikle.


    Buda buyrun linki:

    http://www.focalprice.com/EP280X/Kanen_KM928_Wooden_Inear_Headphones.html

    Haydi hayirli isler







  • tipi çok manyakmış yaw. bemde mi alsam napsam???

    buarada eğer dediğin gibiyse ses olarak yorumlarında gerçekten haklısın.millet yazık ediyo okadar parayı o tenekelere veriyor. gerçi zamanında ben cx200'e 70 tl bayılmıştım cahillik naparsın...

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 10 Mart 2011; 16:38:50 >
  • Bi bu güzel, bir de arkasında böyle elmas'a benzer birşeyler olan vardı gene Kanen marka. O da düşünülebilir.

    (dealextreme'de vardı benim dediğim galiba)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 10 Mart 2011; 16:47:54 >
  • daha ucuz km-92 var onuda düşünebilirsiniz aynı kalite 4.92 $ :)
  • Üst konu yapılsın

    Bu arada geçen ben de linkteki kulaklığı aldım $2.39. Fiyatına göre süper diyebilirim. Bu da sennheiser mx serisi yerine tercih edilebilir.

    http://www.focalprice.com/EP001X/Excellent_Earbud_Type_Stereo_Earphone_with_35mm_Jack_for_Apple_iPod_2nd_GenerationCDMP3MP4.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.