Şimdi Ara

Windows7'de Youtube Bozuk Görüntü ve Mavi Ekran Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bu hata iyice ayyuka çıktı, bu hatayı alanlar bir çok yerde dile getirmişler ama halen bir çözüme rastlamış değiliz. Kısaca durum şu.
    Youtube'a girdiğimizde tüm videoların alt kısımları kare kare ve bozuk çıkıyor, 8-10 video'dan sonra Windows mavi ekrana düşüyor. Bu hatanın alındığı bilgisayarlarda donanım arızası yok, yeni kurulmuş bilgisayarlarda bile bu hata olabiliyor. Sorulacak soruların önünü almak için biraz ayrıntı vereyim, bu problem sadece Youtube'da, başka hiç bir video, film sitesinde yok, Youtube linki kullanan video sayfalarında da var, her Windows7'de var mı tam bilemiyorum.

    Benim bilgisayarım Windows7 64bit Ultimate SP1 ve son güncellemeri yapılmış, youtube'a girebilmek için özel bir dns ayarı yada exe kullanmıyorum, kurmadım, youtube şu an için Türkiye'de açık, virüs problemim yok, muhtemel hata sebeplerinden gördüğüm ie8 sürümümü ie9'a çıkardım, Kaza codec paket kullanıyordum, son sürüm 32bit 7.04, 64 bit 4.5.0'a yükselttim, flash sürümleri dahi güncel, fayda vermedi, hatayı kolay bir şekilde aşma yolu bilen varsa lütfen buradan yardımlaşalım.
    Şimdiden teşekkürler.



  • Aynı problem bendede var Win 7 Ulti. Bakalım cevap veren çözüm üretebilen çıkacak mı?
  • Adobe flash güncelleyin ekran kartı driverini güncelleyin farklı tarayıcı deneyin birde öyle bakın. Sadece youtube demi yapıyor yoksa dailymotion tarzı video sitelerindemi
  • Ekran Kartı Driverini Güncelleyin Sorun Çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.