Şimdi Ara

EXCEL KULLANMASINI BİLMİYORUM. KISA SÜREDE NASIL ÖGRENİRİM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
30.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar excelle hiç işim olmadı bugüne kadar ama her çeşit ilanında exel istio adamlar. bunu en kısa yoldan nasıl çabuk ögrenirim. kursa gitmem şartmı kursuz çözüm yokmudur. çok zamanımı alırmı..teşekkürler.




  • Excelli en rahat kullanarak ögrenirsin. Excell baya gelişmiş bir program. Sadece tablo ve veri hazırlamakdan ibaret degil. Ekonometrik analizde yapabiliyosun istatistiksel verilerde de kullanabilirsin. Tabi bu konularda spss gibi paket programlar kadar gelişmiş degil. İş ilanlarının genelinde temel excell bilgisi yeterli olur. Bunun içinde office programlarıyla ilgili kitaplar var elindeki versiyona göre alıp rahatlıkla ögrenebilirsin. Yinede tam anlamıyla hakim olmak için kullanmak lazım. Bazen işde excelle ilgili hiç bilmedigim şeyler geliyor araştırarak buluyorum. Kısaca önce kitaplardan temel düzeye gel sonra uygulayarak geliştirirsin.
  • normal içerikli bir kitap, görsel destekli eğitim ve de uygulama tabi ki...
  • en basitinden formülleri anlatan bir kitap bul.
    hangi formül ne işe yarıyor temel olanlarını ezberlemen bile orta seviyede excel kullanmana yeter.
    çok gelişmiş kullanıcı olmak istiyorsan, makro, fonksiyon gibi özellikleri de vardır ama senin bunlara ihtiyacın olmayacak.

    yanlış bilmiyorsam 130 kadar formül vardı.
    bunlardan 15-20 tanesine hakim olsan yeterli.
    o kadar geniş kullanım yelpazesi var ki bu 15-20 formül seni bir çok dertten kurtaracaktır.
  • Kullanacağın alana göre değişir. Senin başvuru yapacağın yerde Excel'in hangi özelliklerinden yararlanılıyor onu bilmeden bir çözüme gidemeyiz. Sonuçta matematiksel olarak bir çok filmi orada döndürebilirsin. (Bkz. Karne puanı hesaplamak) yaptım ve çalıştı. Dediğim gibi sizin başvurduğunuz şirket hakkında bilgi verirseniz ona göre çözüm üretebilirim.
  • tavsiyeler için teşekkürler.iş ilanları derken belli bir iş yok zaten hemen hemen hepsi ofice programlarına hakim yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.