Şimdi Ara

8800GT değişim için 9800GT KABUL EDEYİM Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;

    Konuya özellikle garantiden değişim ile kart alan arkadaşların yanıtlarını bekliyorum, ilgi gösterirler ise müteşekkir olacağım.

    Elimde Metro elektronikten garantili Msi 8800 Gt OC kart vardı, 1 ay kadar önce arıza sebebiyle servise gönderdim, gönderirken fatura ve garanti belgesi bulunmaması sebebiyle dağıtımcı garantisini sorguladıktan sonra direk Metro elektroniğin iyi niyetli bir müşteri temsilcisine gönderdim, o da servise iletti.

    Bugün aradılar ve kartımın değişim yapılacağını söylediler, gönderecekleri kart ise Axle 9800 GT 1gb, gerçi Axle'ın aynı isimde birçok farklı modeli var. Şimdi ben bu değişimi kabul edeyim mi, yoksa farklı bir kart talep edebilir miyim, mesela Nvidia istemiyorum Ati istesem kabul edilir mi, ya da markadan memnun olmadığımı belirtim Msi marka bir kart isteyebilir miyim, para iadesi söz konusu mudur, fatura mevcut olmadığı için bu konuda hak iddia edebilir miyim?

    Cevaplayan herkese önceden teşekkürlerimi sunayım.







  • Kaç paraya almışsan o paraya denk gelen bir ürün vermeliler.
  • Fatura yok dedim ya, fatura olsa fiyatına göre bir ürün talep edeceğim zaten, o 8800gt zamanında çok pahalı bir karttı, 9800 gt şu an 175lira civarında, yine de hakkım var mıdır buna?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.