Şimdi Ara

Turkcell'den Faturasız VINN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell Twitter'dan faturası VINN teklifi paylaşıldı. Fiyat olarak ne kadar avantajlı bilmem, değerlendirmek lazım orasını.

    Turkcell’den mobil internet isteyenlere faturasız, kontratsız, paket aşım riski olmayan VINN!http://trcll.im/faturasizvinn



  •  Turkcell'den Faturasız VINN



    electro worldde hepsini 39 a mı alıyoruz yoksa ön şart falan var mı acaba insertte belirtilmemiş
  • bu vardı 7 nisana kadar felan diyerekten.. yani WINNı 79 tlden satıyor, hediye 4 gb veriyor gibi bişi olmuş..

    Turkcell’in sunduğu “Faturasız VINN” kampanyası ile; 4GB internet paketi alan tüm ön ödemeli hat sahibi Turkcell’liler için VINN’lamak hat da dahil sadece 79TL. Üstelik paket aşımı, kontrat ve evrak olmadan.

    Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell faturasız 3G internet hattı alan abonelerin faydalanabileceği "Faturasız VINN" kampanyası ile sayısız avantaj sunuyor. Turkcell müşterileri kampanya ile kontratsız olarak VINN E176'ya sahip olmanın yanı sıra, paket aşımı olmadan interneti kullandıkları kadar ödeme fırsatını yakalıyor. Bu cazip VINN kampanyası ile Turkcell'liler VINN+3G hattı fiyatında yüzde 33 avantaj sağlamış oluyor.

    Kontrata bağlanmadan, paket aşımı olmadan VINN'lamak isteyenlere bir avantaj da World Card'dan geliyor. VINN+faturasız 3G hattı+4 GB'lık paketi tüm vergiler dahil 118TL'ye alan Turkcell'liler 3 Mart itibarıyla bu fiyatı peşin fiyatına 10 taksitle ödüyor. Ayrıca World Card 11,8 TL'lik bir taksiti de hediye ediyor.

    Turkcell'in yeni VINN kampanyası 7 Nisan 2011 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyaya, Turkcell İletişim Merkezleri, Yetkili Turkcell Satış Noktaları ya da anlaşmalı zincir mağazalarından katılmak mümkün.


    TURKCELL WINN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 9 Haziran 2011; 19:05:40 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.