Şimdi Ara

ttnet paket yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 mbit sınırsız adsl var arkadaşlar evde hız konusunda sorun çekiyorum takılmadan facebookdaki videolar bile izlenmiyor.(Ciddi kota tüketiyorum bu arada kotalı olmaz bana)

    Ev bornova/izmir de ama fiber yok burlarda.Kablonet kutusu var ama o nasıldır hiç bi fikrim yok çevredeki arkadaşlarımda adsl kullandıgı için.

    Sizce 2mbit adsl'e mi geçeyim.Adsl iyi olmasada kopma falan az.
    8mbit adil kullanım muhabbeti olan tarife için modemi kapatmadıktan sonra sorun yok diyorlar ama burda düzenli olarak elektrikler gidiyor mahallenin elektrigi çok kötü.

    Bide 2 yıl sözleşmeli almıştım adsl yi 3 ay kaldı bitmesine sözleşmenin.



  • TTNET ile sözleşme hatasına düşen biri olarak,çok ama çok iyi düşün derim,10 seneye yakın TTNET abonesiyim,İnternet hızları rezalet herkes biliyor ama ne hikmetse TTNET bir türlü bilmiyor !

    Sözleşme tuzağına düşen biri olarak sözüm ona 45 lira ödeyeceğimi sanan bir enyaiyim ama keyfi zamla 56 lira ödeyen süper enayi durumuna düştüm !

    Hemde kotalı İnternete verdiğim para budur,bunun adıda rezalettir,asla alamadığım 8Mbit kandırmacsına düşen biriyim,ve TTNET benden her ay vermediği hizmet için bu parayı alıyor,bahaneleri ortada ararsanız ya santrale uzaksınız yada başka bir sorun vardır,ama kesin birşey varsa TTNET asla ama asla hatalı değildir,çunki herkes ev alırken santrale yakın almak zorundadır,bence TTNET emlak işinede girerse hiç şaşırmam !

    8MBT kotalı aldım daha doğrusu kandırıldım,sözleşmeleri o kadar kurnazcaki dönem dönem sözüm ona kampanya yapıp milleti kendilerine bağlıyorlar !

    TTNET'i karalamıyorum yanlış anlaşılmasın,Ucuz internet palavralarına artık inanmıyorum,ayda 25 Euro veren bir enayi olarak bunları yazıyorum !

    Euro yazdım çunki TTNET yabancı bir kuruluştur ve hesaplarınıda Euro bazında yaptıklarına eminim,ama Avrupada bu hızlara bu fiyattan Dünyanın hiç bir Ülkesinde satamazlar !

    TTNET sözleşmem bittiği anda bu firmadan kurtulmak ilk işim olucak,İstanbul'un en eski Ailelerinden birinin ferdiyim Telefon numaramıuz beile 40 seneye yakındır aynıdır değişmemiştir,TTNET Arapların eline geçtiğinden beri inanın kendimi her faturada enayi olarak görüyorum !

    TTNET'in umrundamı hiç sanmıyorum Türkiye'den güzel para kazanacakları hiç bir Ülke yok,ne yapsalar yanlarına kar kalıyor,sonuçmu olan bizlere oluyor !

    Sabit ücret,keyfi internet zamları ile TTNET gittikçe zenginleşiyor,hizmetmi ben birşey göremiyorum,gören varsa banada anlatsın !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 26 Şubat 2011; 20:09:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.