Şimdi Ara

GAME CENTER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Game Center a hiç kimseyi eklememiştim bugün arkadaşımı ekleyip fruit ninja oynamak istedik. O bana arkadaşlık daveti yolladı ama davet bana gelmedi. Ben yollayınca davet gidiyor ve teklifi kabul ediyor ama o arkadaş listemde hala gözükmüyor. Defalarca teklif yollayıp epey uğraştıktan sonra arkadaş listemde göründü. Oyunu açıp multiplayer moduna giriyorum ben davet yollayınca o daveti alıyor ama sürekli ekranda waiting yazısı çıkıyor oyun açılmıyor. O bana davet yollayınca bana davet gelmiyor. Bu arada auto-match oynayabiliyorum ama arkadaşımla davet yolluyla oynayamıyorum. O iphone kullanıyor ben ipod sorun bundan kaynaklanabilir mi? Bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü nasıldır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 25 Şubat 2011; 3:27:54 >



  • greenposion bug ı var ondan kaynaklanıyor:) sol altta ''sandbox'' yazıyorsa çıkış yapıp tekrar girin. Sol altta ''Ben'' yazması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djocny
    greenposion bug ı var ondan kaynaklanıyor:) sol altta ''sandbox'' yazıyorsa çıkış yapıp tekrar girin. Sol altta ''Ben'' yazması lazım.

    Tam anlayamadim hangi sol altta? Tam olarak nerde? Eğer gamecenter daki sol altı diyorsan zaten orda hep Ben yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 25 Şubat 2011; 16:13:59 >
  • Arkadaslar ben de kac arkadasima (karsilikli olarak) davet gonderdim ama bikac gundur hic ses seda yok tum telefonlarda (i4-i4-i4-ipad2 arasi)

    Sorun var mi, herkeste ayni mi acaba? (mesaj hortladi galiba ama yeni baslik acmak istemedim)
  • Bende bugün arkadaşıma istek yolladım ama karsı tarafa gitmiyor istek. O da bana aynı sekilde istek yolladı bana da gelmedi. Sorun ne olabilir
  • Sorun siz de değil karşıda da olabilir, isteyen varsa PM atsın deneme yapalım...
  • Aynı sorun bir arkadaşımla benim de başıma geliyor. Başka kişilere davet attığım zaman veya onlar attığı vakit davet geliyor kabul edip oynuyoruz. Ama bir arkadaşla ne yaptıysak davet yoluyla oyun oynayamadık. Anca auto-match ile aynı anda basıp oyunun bizi eşleştirmesini bekliyoruz.

    Dipnot : 2 mizin de cihazı itouch4g . 4.3.3 jb'li.
  • Baska kisilerle oynuyorum ama kardesimle oynayamiyorum. Kardesim de baska kisilerle oynayabiliyir. Auto da calisiyor. O bana davet gonderince kabul ediyorum ama oyun baslamiyor. Ben ona davet gonderrince davet ona gitmiyor bile. Sebep nedir acaba? Butun cihazla ip4 bu arada.
    Cozumu yaklasik 5-6 aydir ariyorum ama sonuc yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.