Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ HATLARA BlackBerry Curve 8520 - 399TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
25.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanırım 7.99TL ödediğimiz 100mb kotalı net paketine 12 ay boyunca 9.99TL ödüyoruz. Telefon 12 ay sonunda bize 423TL'ye mal oluyor. Sıcak gibi geldi.

     VODAFONE FATURASIZ HATLARA BlackBerry Curve 8520 - 399TL


    Faturasız BlackBerry Cihaz Kampanyası kapsamında yer alan BlackBerry Curve 8520 modelini Vodafone bayilerinden satın alan abonelerimiz 12 ay boyunca Kampanyalı BlackBerry Servis kullanımına ayda sadece 9,90 TL üzerinden sahip olabilecekler. Üstelik Axess'e özel peşin fiyatına 12 ay taksit imkanı ile beraber.

    * Faturasız BlackBerry Cihaz Kampanyası kapsamında yer alan BlackBerry Curve 8520 modelini Vodafone bayilerinden satın alan abonelere 12 ay boyunca Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkı ayda 9,9 TL (tüm vergiler dahil) üzerinden verilecektir.
    * Kampanya kapsamında tavsiye edilen BlackBerry Curve 8520 modelinin son kullanıcı fiyatı (tüm vergiler dahil) 399TL'dir.
    * Kampanya 23.02.2011 tarihi itibari ile geçerli olacaktır.
    * Kampanya kapsamında belirlenen Curve 8520 model dışında farklı bir BlackBerry cihazla kampanyaya giriş yapılamaz.
    * Kampanya sadece bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.
    * Kurumsal faturasız aboneler kampanyadan yararlanamaz.
    * Kampanya aktive edildikten sonra RIM tarafında provizyon işlemi gerçekleşirken Internet provizyonu otomatik olarak aktive olmamaktadır. Bu nedenle kampanya girişi yapıldıktan sonra internet bağlantılarını yapabilmeleri için DATA Servisinden manuel olarak Internet provizyonunun aktive edilmesi gerekmektedir. Bunun için; 444 0 542 Vodafone Müşteri Hizmetleri Data Servisleri aranmalıdır. Data Servisleri tarafından internet provizyonu aktif hale getirilmemiş hatlarda Blackberry tarayıcısından yapılacak internet çıkışları ücretli olacaktır.
    * Kampanya kapsamında verilen indirimli BlackBerry opsiyonu için adil kullanım limiti 100 MB'dır. 100 MB sonrası bağlantı hızı 96 kb/s düşmektedir.
    * Kampanya kapsamına faturasız ses tarife kullanıcıları dahil olabilecektir, kampanya kapsamında herhangi bir faturasız tarife kullanıcısı yer alabilir.
    * Kampanya kapsamında taahhütname alınmamaktadır.
    * Kampanya kapsamında yer alan aboneler seçmiş oldukları ses, sms ve data (kampanya kapsamında verilen Kampanyalı BlackBerry Servisi üzerinden verilen BB APN kullanımı hariç) ücretlendirilecektir.
    * 23/02/2011 tarihinden önce Vodafone şebekesinde yer alan veya 23/02/2011 tarihinden sonra MNT ile numarasını Vodafone şebekesine taşıyan aboneler kampanyaya dahil olabilecektir.
    * Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkı sadece kampanyaya dahil olan abonelere açık olacaktır.
    * Abonelerin kampanya katılımları ile beraber Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkı otomatik olarak tanımlanır ve 9,9 TL değerindeki aylık ödeme bedeli abonenin hesabından düşer.
    * Abonenin Kampanyalı BlackBerry Servisini kullanabilmeleri için hesaplarında en az tarife bedeli kadar bakiyenin yer alıyor olması gerekir.
    * Abonelerin bakiyesi yetersiz olsa bile kampanyaya dahil edilebilir ancak kampanyalı BlackBerry Servis kullanımı yeterli bakiyesi olana kadar başlamaz.
    * Abonenin Kampanyalı BlackBerry Servisi aktive olduktan sonra, bir ay (tarih bağımlı) boyunca bu opsiyonu kullanma hakkı olur.
    * Abonenin hesabında yeterli bakiye olması durumunda; bir sonraki ay abonenin hattına Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkı tekrardan yapılır. Abonenin yeterli bakiyesi olmadığı durumda, Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkı deaktive olur ve abone yeterli bakiyesi olduğu zaman Kampanyalı BlackBerry Servis otomatik olarak tanımlanır.
    * Aboneler kampanyaya katıldığı tarihten itibaren 12 ay boyunca kampanyadan faydalanabilirler. Aboneler kampanya kapsamında en fazla 12 kere Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkından yararlanabilir.
    * Kampanya süresinin dolması durumunda, abonenin Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkı otomatik olarak iptal edilir.
    * Abonelerin cihaz kampanyasından çıkması durumunda abonelere herhangi bir ceza yansımayacak olup, Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkı iptal edilir.
    * Kampanya kapsamında çıkış işlemleri anlık olacak olup, opsiyon kullanımı dönem sonuna kadar devam edecektir.
    * Kampanya kapsamından çıkan bir abone, tekrar kampanyaya dahil olamaz.
    * Abonenin faturalı bir hatta geçmesi, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi ve/veya abone isteği ile kampanyadan çıkma talebinde bulunması durumunda abone hem kampanyadan çıkartılır, hem de kampanya kapsamında verilen opsiyon kullanımı sona erer.
    * Kampanya kapsamında yer alan aboneler Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkını iptal edebilmeleri için kampanyadan çıkmaları gerekmektedir.
    * Kampanyadan yapılan çıkışlarda herhangi bir ceza uygulaması bulunmamaktadır.
    * Kampanyadaki data hakkı 3636'dan SMS ile sorgulanabilir.
    * Kampanya ile birlikte sadece hız düşümü yapılmayan data opsiyonları alınabilir. Hız düşümü yapılan data opsiyonları ile bu kampanya birlikte kullanılamaz.
    * Kampanya kapsamında bireysel müşteri numarasına bağlı en fazla 3 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan yararlanabilir.
    * Kampanya kapsamında yer alan Akbank Axess kredi kartı ile abonelere 12 ay taksit imkanı sunulmaktadır.
    * Kampanya kapsamında verilen BlackBerry Curve 8520 cihazlarında simkilit bulunmamaktadır.
    * Kampanya kapsamında tanımlanan İndirimli BlackBerry opsiyonu farklı bir cihazda kullanılamaz. Kullanım sağlandığı takdirde standart data tarifesinden ücretlendirme gerçekleştirilir.
    * Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda VF A.Ş. herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    KAYNAK :http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-faturasiz-blackberry-cihaz-kampanyasi.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 23 Şubat 2011; 16:29:00 >







  • bu model 2g degil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahadr35

    bu model 2g degil mi?


    Sanırım öyle. 3G yok. İnternet hızı kaç kb olur ve bilgisayara bağlayıp interneti bilgisayardan kullanabilirmiyiz?
  • Hiç birşey anlamadım ..

    Kısacası faturasız olması lazım .
    istediği tarfiye geçebilir ama aylık 9.9 liralik internet paketi ödemesine karşılık bu telefonu veriyorlar değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.

    Hiç birşey anlamadım ..

    Kısacası faturasız olması lazım .
    istediği tarfiye geçebilir ama aylık 9.9 liralik internet paketi ödemesine karşılık bu telefonu veriyorlar değil mi ?



    Telefonu 399TL bölü 12 şeklinde kredi kartıyla ödüyoruz. 9.99TL lik ücret telefon için kullanılacak internet bağlantısına 12 ay boyunca ödeniyor. Yani yüklediğiniz TL lerden her ay 9.99TL kesiliyor.
  • 7,99 sınırsız mı 100 mb kotalılar için mi?
  • telefonu araştırdım biraz yorumlar genelde olumlu yönde tek negatif tarafı 3g olmaması olarak gösteriliyor vodafone 9.99 luk internet paketi sınırsız diye biliyorum alınabilir bi telefon aslında...
  • Karttan bir anda mı çekiliyor acaba yoksa normal fatura öder gibi ödiyebiliyormuyuz ?

    bide bu telefonun beyazı varmı seçebiliyormuyuz ? Anneme almayı düşünüyorumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 23 Şubat 2011; 17:00:44 >
  • Aboneler kampanyaya katıldığı tarihten itibaren 12 ay boyunca kampanyadan faydalanabilirler. Aboneler kampanya kapsamında en fazla 12 kere Kampanyalı BlackBerry Servis kullanım hakkından yararlanabilir.

    13. aydan itibaren blackberry servis ücreti nekadar??
  • Önce kredi kartından takistle 400 lira çektiriyoruz. Sonra 12 ay 9 liralık net paketine üye oluyoruz. Benim merak ettiğim net paketi zorunlu mu? İlla ki 9 liralik pakete üye olmak zorunda mıyız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 23 Şubat 2011; 18:23:51 >
  • bu nedir hiç birşey anlaşılmıyor :S
  • BlackBerry Servis kullanım hakkı dediği şey ayda 2 TL fazladan vermek değil mi?!
    Anladıysam ne olayım.
    Ben o haktan yararlanmak istemiyorum cepnete devam edeceğim 2TL de cebimde kalsın derim o zaman :S
  • Performansı nasıldır bu telefonun ? Bb alabilirim bu ara da performansını gerçekten merak ettim.Bende hacklenmiş 5800 var kıyaslarsak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FieSTaA

    Performansı nasıldır bu telefonun ? Bb alabilirim bu ara da performansını gerçekten merak ettim.Bende hacklenmiş 5800 var kıyaslarsak ?


    Burada çok iyi bir inceleme var oku istersen, videolu anlatım da var:

    http://www.ceplab.com/inceleme/blackberry-curve-8520-incelemesi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 23 Şubat 2011; 22:34:36 >
  • Kredi kartına taksitle oldukdan sonra neden gidip vodofone den alalım ki?100 mb internette kendilerinin olsun.
  • Ya hiçbirşeye kayıt olmadan direk alabiliyormuyuz ? illa faturalı hat şart mı ? yada cep telefonu için hattı alsak sonra hemen kapattırsak olurmu ki ?
  • arkadaslar burada 9.90 lıraya verdıklerı blackberry bıs servısıdır. aylık cepnetle karıstırılmasın. standart BIS abonelıgı vodafoneda 29 tl'dir.

    BIS kullanımından blackberry messenger'ı ve maıllerınızı otloook uzerınden bakabılıyorsunuz bıdıgım kadarıyla....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iboofe

    Kredi kartına taksitle oldukdan sonra neden gidip vodofone den alalım ki?100 mb internette kendilerinin olsun.

    başka yerlerde en ucuz 530 tl felan
  • Anladığım kadarıyla faturasız hattı olan herkes bu telefonu 399 liraya alabiliyor. İnternet hizmeti mecbur değil dileyen katılır dileyen katılmaz. Hiç bir taahhüt yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkseed

    Anladığım kadarıyla faturasız hattı olan herkes bu telefonu 399 liraya alabiliyor. İnternet hizmeti mecbur değil dileyen katılır dileyen katılmaz. Hiç bir taahhüt yok.

    evet mecbur değil
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.