Şimdi Ara

Dark mini media yorumlarım ve Yeni cihaz tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktan da anlayacağınız gibi, cihazdan hiç memnun kalmadım. Genelde belgesel, full HD dizi izleyen birisiyim.

    Bu cihaz da denediğim 10 dosyanın 9 u açılmadı. Belgesellerde ise garip bir piksellenme oluyor ve yeşil pembe karelenmeler oluyor. 15 sn sonra grçiyor ve tekrar başlıyor.

    Teknik destek ise facia. Adam foruma bakın diyor. Foruma bakıyorum, Salih diye bir elemaları var, üyelerin yaptığı firmware modları tavsiye ediyor, o modu yapan arkadaşda "tehlikeli bir iştir tavsiye etmiyorum" diyor. Böyle bir sistem var yani. Bir de pişkin pişkin cihazı biz yapmıyoruz bizim suçumuz ne diyor. E o zaman cihazın reklamını yaparken minik bir dev muammelesi yapmayacaksın. Hayır almadan önce 250 Tl lik bir PC alıyoruşum gibi hissettim o tanıtım yazılarından dolayı..

    Onun dışında, cihaz çok yavaş, menü geçişlerinde cihaz donabiliyor. Bazı filmlerde saçma bir şekilde durduk yere fps 12 lere düşüyor ve kitleniyor. Bazende cihaz uzun süre açık kalırsa kilitleniyor, fişi çekmek zorunda kalıyorsunuz. Yahu arkadaş divx dışında hiçbir şey izleyemedim. Birde gittik Pana 46g plazma aldık. Pikselleri falan sayıyorum.

    Ve en babası ise, cihaz 2 torrenti bir arada indiremiyor. İlkin indiriyor, sonra bir film izliyorsunuz diyelim, 1 saat sonra baktığınzda dosyalarınız silinmiş. Tekrar yükleyeyim diyorsunuz, HDD yi görmüyor.

    Yani bir alay sorun. Aldığıma bin pişman oldum.

    Sizden tek bir ricam var. Bana çoklu torrent dosyası indirebilecek, bilgisayar dışında bir alet önerin.. 5-6 dosyayı aynı anda indirebilsin. Lütfen, yardımlarınızı bekliyorum..



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.