Şimdi Ara

mohaa da takıldım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar oyunda bir köydeyim sniperler felan var ya orda bu adamlar nerde beni hiç durmadan indiriyorlar 6 tanesini buldum ama yinede daha geçemedim yardım edin yawss :))

    one life live it



  • heheh, zor bölümlerinden birine gelmişsin,
    şimdi sana sniperlerın bazılarının yerini, yerlerini bulmayı öğrenecen zaten az sora.
    1.si (biliyorsan kızma, ben yazayımda) pusulana bakarsan vurulduğunda nereden ateş geldiğini görebilirsin, demek sniper o tarafta. o tarafta bi sürü bina oda yer ağaç felan varsa,
    dürbünü aç, pencereleri, yarıkları, sonra da en önemlisi çatıları kontrol et. Dikkat edersen, sniper'ı yakalarsın. Genelde ilk 6'sını bulup temizlediğin gibi, sadece kafasını ve zor göreceksin.
    6 tanesini vurdum dediğine ilk meydanı geçmişsin Geldiğin yerde siperde oturan iki asker olması lazım, zaten girdiğin o sokak son kısımı.
    Sağda yıkık binada ortalığı tarayanlar var, Tam karşıdan Tee kulenin tepesinden herkesi indiren bi sniper var, askerlerin hemen arkasındaki yarık binada bi sniper var.
    sokakta ilerde binanın içinde tarayanlar var,
    yine ilerde ve tehlikeli olan bi binanın içinden saklanıp ateş eden tarayan biri var....
    soldaki binadan Bazuka alacan yerden orlardan.
    Sora bazukayla gidip orda kitli kapı var görmüşsündür onu havaya uçuracan o kadar.

    Ha, bi de oyun niye bu kadar zor, çıldıracam yahu felan diyorsan, sana söylüyeyim, bi sürü sniper tarafından sağlı sollu kontrol altına alınmış bi kasabaya anca böyle girilir.

    Bi de kapıyı yıkıp karşıya geçtiğinde geçtiğine pişman olacan :) çünkü manyaq bi görev seni bekliyor. Hava saldırısı ile ve Tankla tanışacaksın. Sniperlarında daha fazlasını bulacaksın. Karamsarlığa kapılma halledersin,

    Edited by - newrelease on 26 April 2002 20:13:32




  • arkadaşlar MOHAA yı hardda oynarken city hall
    bölümünü bitirir bitirmez (tanklı bölümden önce) "the void" diye ne olduğu belli olmayan bonus bir bölüm açıldı. ne olduğunu kısaca açıklamak gerekirse, sizi "city hall" bölümündeki haritada başlatıyor ve 60 saniye içinde size şehirde saklanmanızı istiyor. süre bitince "bazooka medic" diy bir tip elinde bazookasıyla sizi aramaya başlıyor, siz ise bir yere sinip onu bekliyorsunuz.ama elemanın üzerindeki hakimiyetiniz kısmen kayboluyor. kımıldayamıyorsunuz ama crosshair sürekli olarak bazooka medic'in üzerinde oluyor.(duvarın arkasında olsa bile)
    ancak silah değiştirip tetiğe basabiliyorsunuz. önce hah! oyun bozuldu dedim ama sonra bir tür bonus olduğunu anladım(tabii neyin bonusu olduğunu anlamadım.) bununla karşılaşan varmı???

    <b>"I Know Not With What Weapons World War III Will Be Fought,But World War IV Will Be Fought With Sticks And Stones."</b> Albert EINSTEIN.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.