Şimdi Ara

Internette bazı videoları açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarimda Windows 7 yuklu ve iki gun evveline kadar videolarini seyredebildigim siteye girip bir video link'inin uzerine tikladigimda su anda "bilgisayarinizda flash player yuklu degil" ikazi cikip videoyu acmiyor. Flash player yuklu olmasina ragmen, tekrar install ettim. Calismadi. Uninstall edip tekrar ettim yine calismadi. Hem Google Chrome, hem I.Explorer, hem de Firefox'ta denedim, sonuc basarisiz. Ayni sitenin videolarini baska bilgisayarda acabiliyorum. Yani sitede bir problem yok. Bu bilgisayar uzerinde baska sitelerdeki videolari acmayi denedim, bir problem olmadi.
    Problem ne olabilir? Yardim edebilirseniz sevinirim.



  • Normal de sayfayı yineleyince ya da tarayıcıyı kapatıp açınca normale döner. Olmazsa bilgisayarı kapatıp aç öyle dene.
  • baya bi denedim, tarayiciyi acip kapattim, restart ettim kac kere ama hicbir degisiklik olmadi malesef..:(
  • denediğin bilgisayarların işletim sistemiya da programların versiyonları aynı mı? Farklıysa sorunu burada aramak lazım.

    Ayrıca bu iki bilgisayardaki işletim sistemleri, plash player ve tarayıcıların versiyonları nedir? x64 mudur yoksa x86 mıdır?

    Birde flash player'ın yeni versiyonları bazen sorun çıkarabiliyor. Eski versiyon flash player kurup öyle dene.
  • bugun iki bilgisayarin versiyonlarini karsilastirdim, tarayici versiyolanlari ayniydi, flash player farkliydi. eski versiyonu download ettim fakat yine acilmiyor. Konu bu durumda flash player'la alakasiz olabilir mi? Baska bakabilecegim ne gibi detaylar olabilir?
  • Yazdıklarına göre sorun Flash player gibi gözüküyor ama bilgisayarında kod yüklü değilse K-Lite Mega Codec programını yükle. Kurulum sırasında "standart install" değilde "advanced install" seçeneğini kullan ve her ekranda küm codec'leri seçip yüklemeyi öyle yap.
  • malesef bu da ise yaramadi!
    artik windows'u tekrar kurmayi dusunuyorum yani o kadar taktim :(((
  • Forumda bu sorunla ilgili 2-3 tane güncel konu var ama daha çözümü bulan olmadı. İnşallah format işe yarar.

    Bu arada bilgisayarında deepfreze veya benzeri bir program yüklü mü?
  • yok. o nedir bilmiyorum bile.:)
    ben bir de adobe nin forumlarini okuyayim, oraya kayit olamadim, soracaktim orda da yoksa bu soruyu..
  • Sanirim problemin kaynagini buldum. Benim girmeye calistigim web sitesinin plugins.longtailvideo.com adresi uzerinden baglanmaya calistigini farkettim. Direk bu siteye girmeye calistigimda ise "mahkeme karariyla engellenmistir" yazisi cikti. Benim girdigim diger bilgisayar ofis bilgisayarim ve internete yurtdisi uzerinden baglaniyor, o yuzden ordan girmekte bir problem yasamiyorum. Yani Flash Player'in falan sucu yok.
    Simdi is, bu siteye girmek icin DNS ayarlarimi ne sekilde degistirmem gerektigine kaliyor.
    Bununla ilgili yardim edebilirseniz sanirim problem cozulecek.
    Tesekkurler,
  • Namebench programını kur. program dns'leri test edip en hızlılarını otomatik seçiyor. elle atayıp kullanacaksan ben 8.8.8.8 / 8.8.4.4 ü kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.