Şimdi Ara

my pc o.c.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ufak dokunuşlarla pc performans artırdım belki bağzı arkadaşlara fikir verir umarım :)

    SİSTEMİM

    dual core e5300 2.60 o.c. yaparak 3.133 çıkdı %25 aşırtma

    asus P5kpl am-se ddr2 anakart

    4 gb ram ddr2

    palit gt 240 1gb ddr5 (perfonmansı normalde iyi ama ben buna birazdaha o.c. yaptım % 30 aşırtma. şu anda oyunlarda bi sorun yaşamıyorum şimdilik yeterli şu ana kadar oynadığım oyunları full grafik oynuyorum)

    bide eklemeyi unuttum işletim sistemi xp sp2.........sp3 sevmedim nedense vistadan nefret ediyorum win 7 de denemedim hazırda bekliyor ama ben xp ciyim napııım :P belkide istediğim gibi oynayabiliyorum sistemle ondandır. ;)

    gelelim soğutmaya

    özel bi soğutmam yok şimdilik orjinal sogutma sistemiyle bu kadar o.c. yaptım cpu ısısı 33 stabil çalışıyor normal kullanımda sadece oyunlarda 45-47 derece arasında olduğundan yazın bu değerlerin biraz daha çıkacagını düşünüyorum bunun için de iyi bir cpu sogutucu almam lazım yaz gelmeden...
    onun haricinde sistemim şu anda çok iyi ve stabil çalışmaktadır i7-i5 işlemcilerin yanında lafı olmaz tabi ama ben şu anda memnunum daha bi sorun yaratmadı..................


    ve bir uyarı sakın bilinçsizce o.c. yapmayın arkadaşlar ısı değerleriniz çok önemli ve illaki o.c. yapıp performans arttırmak istiyorsanız ufak ufak adımlarla aşırtma yapın yoksa vağrolan sisteminiz vağrolmayabilir nediyim :)

    herkeze kolay gelsin..........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 13 Şubat 2011; 1:27:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.