Şimdi Ara

cydia da manages bölümü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ipad imi greenpois0n rc5 ile jailbreak yaptım. loader dan cydia yı yükledim. ancak dikkat çekici olarak alt tarafta "cydia - sections - changes - installed - sources - search" bölümleri var. ama manages yok. sources dan cydia.hackolu.us yi de yüklemeye çalıştığımda "did not find repository" gibi bir hata veriyor. bu sorunu nasıl çözebilirim. acaba cydia mı hatalı yüklendi. çünkü herkeste olan manages bende yok. yada greenpois0n ile yapılan jailbreakte bu olağan bir durum mu? appsynch uygulamasını ipad e yükleyemeyince de crackli programları itunes dan yüklerken "The app ...... was not installed on the ipad because an unknown error occurred (0xE8008001)" uyarısı çıkıyor. lüften yardım.



  • Daha dün arkadaşın ipade yükledim, sanırım sources kısmında edit ve add yaparak repoları ekledim.Arkasından appsync yükledim.Dikkat etmen gereken appsync bi 3.x bir de 4.x olan var.Sen 4.x olanı yükleyeceksin.
  • hangi repoları yüklemem gerekiyor. açıklayabilirmisin. ben cydia.hackolu.us yi add yaparken did not find repository diye bir uyarı verdi ve yükleyemedim. hatayı nerde yapıyorum acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.