Şimdi Ara

TRANSFERLER NASIL GELİŞTİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TRANSFERLER NASIL GELİŞTİ?

    12.Şubat.2011 15:10
    < ÖNCEKİ HABER SONRAKİ HABER >

    Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı transferlerde büyük bir pay sahibi olan Menajer Ahmet Bulut, yapılan transferlerin nasıl geliştiğini ve nasıl sonuçlandığını ilk kez HABER1903'e açıkladı.

    Bulut yaptığı açıklamada;

    - QUARESMA EN ZOR TRANSFERDİ -

    Quaresma transferinde Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfükaroğlu ile birlikte 3-4 ay uğraştık. Çünkü Quaresma'ya oldukça fazla teklif vardı. Quaresma'yı ikna etmek gerçekten kolay değildi. Sonunda ikna ettik. Oda şu anda kararının ne kadar doğru olduğunun farkında. Quaresma transferi bir ara olmayacaktı. Avrupadan çok ciddi 2 tane teklif vardı. Quaresma'nın bonservisi gerçekten oldukça yüksekti. Fakat Serdal Adalı bunun pazarlığını yaparak en alt seviyeye çekti. Quaresma imzayı atınca normal karşıladık. İstanbul'a ayak basınca ne kadar büyük bir iş yaptığımızı farkettik.

    - SERDAL ADALI, GUTI'Yİ HEMEN ALALIM DEDİ -

    Guti'yi Beşiktaş'a önerdim. Serdal Adalı'da hemen alalım dedi. Guti'ye çok fazla teklif vardı. Guti, Quaresma kadar zor olmadı. Serdal Adalı'ya Guti'yi önerdiğimde gelmez korkusu hiç yaşamadı. Çünkü Quaresma'yı getirdikten sonra herşey kolay oldu. Gazetelerde Quaresma, Guti ve Portekizlilerin isimleri duyulduğunda hiç kimse bize inanmıyordu. Beşiktaş kulübü çok iyi transfer komitesine sahip. Transferlerin çok fazla üzerinde durduk. İyi bir ekiple çalışıldığı zaman herşey çok güzel ve kolay oluyor. Guti, Beşiktaş ve Türkiye için bir markadır. Her gidilen yerde Guti'nin Beşiktaş forması giyildiği biliniyor.

    - SIMAO VE FERNANDES'DE QUARESMA'NIN FİKRİ ALINDI -

    Reyes'de olabilirdi. Mukavelesi bitiyordu. Bu yaz için alabilirdik. Fakat Simao olunca vazgeçildi. Simao ve Fernandes'de çok zorlanmadık. Çünkü Quaresma bizim için referans oldu. Quaresma, mutlu olduğunu dile getirdikten sonra işlerimiz daha da kolaylaştı. Oturup bu transferleri masaya yatırdığımızda Quaresma'nın da fikri alındı. Serdal Adalı, bu isimleri tek tek inceledi.

    - HILBERT MART AYINDAN BERİ TAKİP EDİLİYOR -

    Hilbert'i geçen sene Mart ayında önermiştim. Mart ayından bu yana takip ediliyordu. Olumlu rapor gelince Hilbert'i Beşiktaş'a kazandırdık.

    Bence Beşiktaş özlenen başarıyı çok kısa bir sürede yakalayacak. Çünkü Guti harici diğer futbolcular başarıya doymuş insanlar değil. Baktığımız zaman Quaresma, Fernandes ve Almeida daha genç futbolcular. Simao, en verimli olacak çağında Beşiktaş'a geldi.

    - ALMEIDA İÇİN 11 TAKIM İLE MÜCADELE EDİLDİ -

    Almeida'da biraz zorlandık. Tam Real Madrid'in de içinde olduğu 11 takım içinde Almeida Beşiktaş'a kazandırıldı. Burada Beşiktaş yönetiminin gerçekten büyük bir özverisi vardı. Almeida transferi o kadar kolay olmadı.


    -KIEV'İ GEÇERSE CITY MAÇINDAN HERŞEY BEKLENİR -

    Beşiktaş Kiev'i geçerse City maçından herşeyi beklerim.

    İddaa oyna 7 gün 24 saat %30 fazla kazan! Tıklayın!

    - HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.