Şimdi Ara

league of legends patch preview 1.0.0.110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kisaca, healt ve mana regen'e, hem masteries'de hemde runes'larda nerf gelecekmis. Ayrica bir Dorans itemi alinca yaninda bir pot alinamayacak kadar pahali yapilacakmis.
    Renekton'a hem oyun basinda hemde sonunda buff geliyormus.
    rammus'a gelecek patch'de yine nerf geliyormus.

    Herkese iyi oyunlar.







  • adamların amacı 1 lvl summoner ile 30 arasındaki farkı azaltmakmış işe bak ne diye kastık o kadar ip harcadık runelere çok gereksiz bi nerf geliyor ranged dps ler normal attackla harash yaparken ap carryler dogru düzgün harash yapamiyacak mana regen nerften dolayı zaten dislike like oranına bakarsanız anlarsınız kaç kişi gereksiz buluyor.
  • yani bu nerften sonra 1-6 lvleri arasinda daha cok kill görecez
  • rammus un taunt skilline nerf gelmesi iyi olucak..pekte adil değil
  • ryze'a ne zaman nerf gelecek merak konusu, rammus'a nerf yerinde olmuş.

    rune ve masterylerle uğraşıcaklarına bazı şampiyonları nerfleseler güzel olurdu.
  • Ryze a nerf falan gelmez, Ryze gayet balanced yani. Ki regen itemlarına masterylerine ya da runelarına nerf gelmesi de büyük saçmalık hani.
  • izlerken defalarca sövdüm riot a çok ilginç hareketler yapıyor riot renektor buff ı çok yerinde rammus nerf ıde öyle gerisi saçma hele runeslara gelen nerf millet para verip rune diziyo bunlar nerf atıyolar
  • Rammus'u yine nerflemeyecekler herhalde, geçen videoda olduğu gibi dalga geçme havasındalar
  • Rammus'un tauntuna nerf gelsin yada zırt pırt free yapmasınlar.İkisinden biri
  • ryze ye nerf gelmesin 1 lwl de e skill 300-400 vursun güzel sende keseceğim diye uğraş daha demin oyunda shenle 200 magic resist adam ın her skill i yaklaşık 1 k vuruyor sonun kadar önde göturduğumuz maçı verdik son anda adam bi ultiyle herkesin hp sini low seviyesine getirip öldu bizi low hp ylede artık gibi trynde dalıp kesti sonra gidip 2-3 turret ve base yi kestiler yok bide

    kasarken karşına ryze geldiyse tmm hiç uğraşma git turret in dibinde bekle belki ölmessin

    arkadaşların dediği gibi runes vs uğraşacaklarına gidip bazı heroları nerflesinle bugun jax a etmediğim kufur kalmadı özellikle jax nerf yesin dodge nedir kardeşim ölmuyor adam illa gidip dodge için item alıp 8 saniye dodge mi atmamam gerek bide o hp nedir adamı 1-2 saniyede kestin kestin kesemedin quadro kill hatta ace oluyor
  • Oyunlarımın %90 ını caster oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum ki (tahmin edebileceğiniz gibi bu nerfler benide derinden etkileyecek) bu mana regeneration a gelen nerfler gerekliydi.Yani tabi ki oyun mekaniğinin dota gibi olması gerekmiyor , fakat rune + masterylerden gelen mana regeneration gerçekten çok fazla.Bazı herolar cooldownları doldukça hiç durmadan sürekli skillerini spamleyebiliyor , ki bu mana diye birşey olmasının mantığını kaçırıyor.Fakat hp pot alamamak oyun stilimi gerçekten etkileyecek gibi , artık kassadin oynarken karşımdaki mf en azından benimle aynı seviyede oynuyorsa ondan fb alabileceğimi sanmıyorum , hatta ne yaptığını biliyorsa büyük ihtimalle ben level 6 olamadan beni base e göndermeyi başarır.Ama beni asıl korkutan şey şu ki , boot + 3 tane hp regeneration potion almış bir katarina casterların büyük bir çoğunluğunu rahatça kesebilecek diye düşünüyorum.Yani düşünsenize exp almak için her yaklaştığınızda damage yiyeceksiniz , eskisi kadar skill spamleyemeyeceğiniz için büyük bir ihtimalle mananın düşük bir seviyede olacak , ve basacak bir hp pot unuz bile olmayacak.Ayrıca küçük bir gank sonrası bile pot olmadığı için base e gitmeniz garanti gibi birşey olacak , yani jungle ı en hızlı olan takımın lane i yaşadı.(burdan bro'm olafa selamlar , anladı o) Ayrıca guinsoo , çılgınsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 30 Ocak 2011; 21:09:16 >




  • HP pot olayı çok büyük saçmalık bence, doranlar zaten yeni nerf yedi yani ya da değiştir diyelim, hp pot alamıcaksak doranları komple silsinler bence, yani shield dışında bisey almam ben muhtemelen artık..
    Yani gelen hp'i azaltsınlar gene biraz, sorun olmaz bence.
    ++ Olaf jungle su an oyundaki en seri jungle yani, gank gidebilitesi açısından da bitirme hızı açısından da, Shaco ise level 4 olmadan gank gidebiliyo falan, level 3 shaco gelip üstümüze atlıyabilicek muhtemelen.. ya da Nunu gank gitse hele bide cc olan bi lane e :p

    İnsanlar daha fazla ilginç itemlarla başlıcak diye düşünüyorum ben Doran yerine
  • örneğin panth,ezreal gibi arkadaşlar hayatından tiksindirebiliyorlar lanede.
  • Hp pot olmazsa taric,nidalee gibi herolar bayram eder.Şahsen nidalee ile sadece doran's ring ile level 9 olunca hp potu basıyorum oda öylesine.Mid de değil yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PhTx3

    HP pot olayı çok büyük saçmalık bence, doranlar zaten yeni nerf yedi yani ya da değiştir diyelim, hp pot alamıcaksak doranları komple silsinler bence, yani shield dışında bisey almam ben muhtemelen artık..
    Yani gelen hp'i azaltsınlar gene biraz, sorun olmaz bence.
    ++ Olaf jungle su an oyundaki en seri jungle yani, gank gidebilitesi açısından da bitirme hızı açısından da, Shaco ise level 4 olmadan gank gidebiliyo falan, level 3 shaco gelip üstümüze atlıyabilicek muhtemelen.. ya da Nunu gank gitse hele bide cc olan bi lane e :p

    İnsanlar daha fazla ilginç itemlarla başlıcak diye düşünüyorum ben Doran yerine

    Nunu yla geçerken e atıp devam ettiğinde daha bi sövecekler hp pot yok birşey yok Şaka maka jiji style büyük ihtimalle yaygınlaşcak , hani 3 hp regen alıp gerisini full hp/mp pot alması.Ama şu dps versus caster solo lane olayı cidden kafamı kurcalıyor , heal+clarity alan garip tiplerden bile olabilirim.Ignite masteryde yaygınlaşabilir diye düşünüyorum , basit olarak 3 levelda ignite at o ap ile 2 skillde at adam base e gitsin.(o 10 ap ne kadar fark ettirir demeyin ignite ın kendisi op , ap tuzu biberi)


    quote:

    Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

    Hp pot olmazsa taric,nidalee gibi herolar bayram eder.Şahsen nidalee ile sadece doran's ring ile level 9 olunca hp potu basıyorum oda öylesine.Mid de değil yani.


    Sorun şu ki nidalee ile de artık o kadar rahat heal spamlenmeyebilir mp regen nerfleri dolayısıyla.Tabi yinede dorans alıp heal regeneration a dair hiç birşeyi olmayan herolara karşı çok büyük avantajı olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 30 Ocak 2011; 21:34:01 >




  • Az önce official forumda şöyle birşey fark ettim ; mp regen rune u olanların toplam mp regen i pek değişmeyecek.Nasıl mı ? Şöyle ki runelardan gelen mp regen azalacak fakat base mp regen artacak runesuz champion da kendiliğinden olan.Yani level 1 olup mastery ve rune u olmayan ile 30 olan arasındaki fark daha aza indirgenecek.
  • O zamanda kimse rune almaz paso champion açar.Rune olayı en sona bırakılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erayyirik

    Az önce official forumda şöyle birşey fark ettim ; mp regen rune u olanların toplam mp regen i pek değişmeyecek.Nasıl mı ? Şöyle ki runelardan gelen mp regen azalacak fakat base mp regen artacak runesuz champion da kendiliğinden olan.Yani level 1 olup mastery ve rune u olmayan ile 30 olan arasındaki fark daha aza indirgenecek.


    30 arasındaki fark azalcak onu biliyorum da saçma değil mi? yani 1 level la 30 level eşleşmiyo zaten, eşleşse bile, mp regen en son fark oluyo yani?


    @ARch enemy, Regen veya HP/Mp kullanılmayan bisürü champ var. yani saçma biraz dediğin şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.