Şimdi Ara

Sony A390?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlr bende uzun zamandır makine almayı düşünüyorum.Sony nin bu ürünü hakkında forumda arama yaptım ama bulamadım kullananız varmı acaba?Artıları eksileri nelerde yeni başlayacak biri için tevsiye edermisiniz? Best Buy da kampanya var fiyatı 949 tlhttp://www.bestbuy.com.tr/BestBuyBrosur/27ocak1922.pdf önerileriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..



  • evet arkadaşlar bu makine hakkında bilgisi olan yok mu?
    Ben de araştırdım da biraz pentax kx veya kr biraz tuzlu geldi.
    Canon 550d de hakeza. 450d eski model olduğunu söylediler. 1000tl civarı sony ilişti gözüme ama bu ürün hakkında da pek bi yorum bulamadım.
  • ben kullanmadım görmedim bile ama forumda biraz araştırdır o yüzden sadece okuduğum birkaç yorumu yazayım zaten anlayan arkadaşlar gelip daha açıklayıcı bilgiler verirler.

    A390 da ccd sensör bulunmakta. Bu bazıları tarafında hala daha iyi olmasına rağmen eski bir teknoloji. enerji tüketimi yüksek. Ayrıca yine okuduğum yorumlarda arkadaşlar 14 megapixel in bu sensör için fazla olduğu, ideal olanın 10 mp olduğunu söylediler. ccd nin iso başarısı hakkında pek iyi şeyler de söylemiyorlar. Genelde bunu alacaklara a300 veya a330 öneriyorlar. Eğer yanlış bişeyler söylediysem affola sadece arkadaşlara okuduklarımı aktarmak istedim. Ben de uygun fiyata dslr araştırması yapıyorum. Benim aklımda d3100 var bildiğim kadarıyla spot fiyatı 1250tl civarı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.