Şimdi Ara

5800 XM GPS ENGELLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün bir 5800 aldım eve geldim herşey tamam gps konumlama vs gibi şeyler yapılı, ovi mapsi açtıgımızda ve konumlamaya girdiğimizde sag altta uydu göstergesi var biliyorsunuz o uydu göstergesi çekmediği zaman sarı yanar söner çektiği zaman 5-6 diş atlar yeşil olur , sorun ise bende ne sarı ışık var ne yeşil nede dişler gözüküyor uydu simgesi üzerinde engelli gibi birşey var üstü çizik ve o yüzden GPS bağlanmıyor sorunuma çözüm bulacak ve bulmaya çalışacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    AYRICA HATTIM TURKCELL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankir -- 26 Ocak 2011; 15:39:48 >



  • Açık Bir Havada Açık Bir Alanda Uzun Süre Bekleyerek Sonuç Alırsın. Uygulamalardan Yada her nerde ise Yer Uygulamasını Çalıştır. Sonra GPS Verisini Aç.Seçeneklerden Uydu Durumunu Aç Ve Sinyaller Mavi Renk Olana Dek Bekle. Sinyal Alıp Almadığını Burdan Takip Edebilirsiniz. İyi Forumlar.
  • aslında konumu falan buluyor, benim kafama takılan orda neden engelli duruyor o simge konum buluyor yer işaretliyorum arabayla yol tarifi ediyor ama o tarifin şebeke üzerinden değil kendisi ezbere söylediğini düşündüğüm için buraya yazdım yani şöyle youtubeyi açın video yu yüklesin interneti kesin ama videoyu gene izleyebiliyoruz değilmi bu mantıkla sizlere soru sordum
  • Fazla takılmayın bendede aynısı oluyordu. yeni ovi maps'ta öyle birşey yok zaten artık :)
  • hayır benimki en yenisi.. :S sürüm güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenten16
    Fazla takılmayın bendede aynısı oluyordu. yeni ovi maps'ta öyle birşey yok zaten artık :)

    yeni maps 3.06 betamı yoksa kararlı sürüm yayınlndımı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40111039/tm.htm burada konuya kısmen açıklık getirilmiş, bu sorunla karşılaşıpda forumda benim gibi kirletme yapılmaması için tıklanması yeterlidir.. iyi " dh " vakitleri dileğiyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankir -- 27 Ocak 2011; 1:40:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.