Şimdi Ara

CİNSEL ORGANDA SİĞİL !!! ??? Hiç cinsel ilişkiye girilmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda hiç cinsel ilişkiye girmeden ve etek tıraşımı da düzenli yaptığım halde cinsel organımda ve yumurtalıklarda siğil tarzı şeyler gördüm. Gerçi 3-4 senedir vardı ama ben pek önemsememiştim, penisin eti böyle olur diye düşünmüştüm ama siğil olduğunu tahmin ediyorum.

    Ürolojiciye gideceğim ama hiç böyle bir sorun yaşayan arkadaş var mı aramızda ?

    Umarım koter aleti ile cinsel organıma iğne ile lokal anestezi yapıp cinsel organımı dağlamazlar. (Yakma işlemi.)
    Nitekim ayağımda 2 senedir oluşan siğili Salı günü elektro koter ile yaktılar. Bakalım umarım bir daha çıkmaz.



  • Orayı okumuştum ama o bahsedilen sünnet derisinin oralarda değil benim. Yumurtalığa yakın yerlerde ve çok ufak. Et renginde. Yani o örnek resimler gibi olmasından Yüce Yaradan Korusun. Önlemimi almaya çalışacağım tabi de yani umarım koter cihazı ile yakılacak bir olay değildir. İlaç ile geçer umarım.
  • buraya yazıcagına git bir cildiye uzmanınada göster.üroloji değil cildiye.
    cinsel ilişkin olmadıysa bulaşmasıda cok zor hatta imkansız gibi başkasının özel eşyalarını kullanmadıysan eğer.
    cinsel ilişkin olmadıysa umarım sigil degilde fizyolojik degişmelerdir.geçmiş olsun
  • Evet her yerde cinsel yol cinsel yol diyor da , benim neredeyse etrafımda kız bile yok. Ayrıca bu durum ben ortaokul da ya da lisede falan çıkmıştı yani 5 yıl önce kadar. Önemsemedim. Ünv dönemi falan oldu, gene aynı şekilde yaşamaya devam ettim.

    Başkasının eşyasınıda kullanmam çünkü maddi rahatlığım var hiç böyle bir düşüncem dahi olmadı. Pütür pütür bir şey bu bahsettiğim. Evet dediğiniz gibi fizyolojik değişme olabilir, ki ben son derece utanıyorum aslında forumda böyle bir muhabbet geçtiği için. Doktora gitmekten utanıyorum demek saçma olur çünkü burada onlarca kişinin göreceği bir şey, doktor ise 1 kişi. Elbette gideceğim ama yok yani cinsel sebep olamaz böyle bir şey imkansız, doktoru bu konuda nasıl inandıracağım bilemiyorum, yalan söyleyecek halim yok, cinsel birlikteliğim olsa söylerdim, bakir birisinin böyle bir şeye yakalanması ilginç. Arada kaşınıyor. Olayın kötü yanlarından biri bu. Daha fazla yazacak bir şey bulamıyorum. Umarım canım acımadan bir çözüm bulunur.




  • bahsettiğiniz olay siğil olmayabilir zaten o bölgenin derisi çok girintili çıkıntılıdır, yağ bezi büyümeleri veya anjiokeratomlarda bazen siğile benzer görüntüler oluşturabiliyor bence boşuboşuna kendini yaktırmadan önce cildiyeye bir git önce onlar görsün adı konsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.