Şimdi Ara

Lazer Yazıcı Tavsiye - Yüksek Adet Baskı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Eve kendim için bir adet lazer yazıcı almak istiyorum, bu yazıcı ile muhtemelen ders kitapları ve diğer kitapları pdf'ten basıp kendim okuyabileceğim şekilde kitap haline getireceğim. Kitaplar da ortalama olarak 600 - 700 sayfa. 300 sayfadan başlayıp 1500'e kadar gidiyor. O yüzden yüksek adet baskı yapacağımı düşünüyorum. Bunun için uygun fiyatlı hangi yazıcıları önerebilirsiniz?

    Baktığım kadarı ile Brother 2040 çok uygun geldi ama onun da drum sorunu varmış sanırım. Açıkçası ilk lazer yazıcım olacağı için pek fazla da bilgim yok drum konusunda. Brother dışında Xerox'un 3114 ve 3117 modelleri de önerilmiş ama onlar da sanırım bulunamıyor şu sıralar.

    Yukarıda anlattığım gibi sayfa başı maliyeti en ucuza gelecek şekilde, makinanın kendisi de belli bir fiyatı aşmazsa tabi -300 tl max., 200 civarı- bir yazıcı önerinizi bekliyorum.

    Teşekkürler







  • Selam arkadaşım şimdi buradan sana profosyonel bir makina tavsiyesinde bulunmak isterdim ama ev kullanıcısı olduğun için sen gözünü kapat brother 2040 ı al sorunsuz bir makinadır toner dolumu yapılıyor söylediğin baskı adetlerini çok rahat karşılayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayak

    Selam arkadaşım şimdi buradan sana profosyonel bir makina tavsiyesinde bulunmak isterdim ama ev kullanıcısı olduğun için sen gözünü kapat brother 2040 ı al sorunsuz bir makinadır toner dolumu yapılıyor söylediğin baskı adetlerini çok rahat karşılayacaktır.

    Dostum teşekkür ederim yorumun için. Drum değiştirmesi çok pahalı olduğunu söylüyorlar -orjinal drum 150 lira, muadili var mıdır bilmiyorum- o yüzden kararsız kaldım ama muhtemelen dediğin gibi yapıp 2040 alacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.