Şimdi Ara

creative dts 610

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese meraba

    yaklaşık 7-8 aydır wd gen2 kullanıyorum. bu zaman zarfında hakikaten hd film izlemek benim için vazgeçilmez oldu. ancak zamanla eksik birşeyin olduğunu farkettim. görüntü tamam ama sesler vasat bile değil. tv hoparlörleri kesinlikle film havasından uzak. bunun için optik girişli bir sistem şart ama piyasa da uygun fiyatlı sistem bulmak çok zor. google da arama yaparken şöyle bir cihaza rastladım. creative in ddts 100 modeline benzer sanırım yenisi dts-610. ebay de bir kişi satıyor. onun haricinde bir alışveriş sitesinde daha buldum fiyat 59$. ebay deki eleman 49 sterlin+12 sterlin gönderim ücreti var. totalde 155tl ye geliyor. sizce alınır mı.

     creative dts 610
     creative dts 610


    bu da satıcının linki

    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290467552174



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss01 -- 21 Ocak 2011; 17:53:56 >







  • Kardeş özelliklerine baktımda bu cihaz anladığım kadarı ile sesi DTS olarak encode ediyor. Yani decode işlemi yapmıyor. 5.1 analog sesi PC den alıp kaliteli DTS sese çevirip optik çıkıştan amfiye falan bağlamayı sağlıyor.

    Senin istediğin işlemi playvision decoder yapıyor. Bende WD Gen2 + playvision decoder + Microlap fc861 ile kullanıyorum. Sonuç süper DTS filmlerde resmen sinama salonu gibi oluyor oda... Decoderin sitesiwww.playvision.com.tr. Bi bak bence..




  • Arkadaşlar bende creative T7900 7.1 ses sistemi var. Front, rear, center olmak üzere 3 çıkışı var. Laptopun onboard seskartında da optik çıkış var. Harici ses kartım olmadığı için hoparlorleri kullanamıyorum. Ddts-100 alacaktım, bilgisayardan çıkan optik kabloyu ddts'ye bağlayıp, hoparlorden çıkar 3 çıkışı da yine ona bağlayıp hoparlorumu kullanacaktım.

    Bu dts-610 aynı işlevi görür mü? ddts-100 bundan daha fazla özellikli ama bana sadece bu özellik lazım. Yeterli midir? Bu decode encode olayını anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.