Şimdi Ara

Hard Disk Başlamıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi masaüstü bilgisayarımın düğmesine bastığımda bilgisayar çalışıyor gibi gözüküyor. Ancak bir türlü açılmıyor. Çıkardığı seslere bakacak olursak normal çalışması gerekir . Sanıyorum ki hard disk bilmediğim bir sebepten ötürü başlayamıyor. Zaten hard disk etkinliğini gösteren kırmızı ışık da 1 kere yanıyor bi daha hiç yanmıyor. Bu probleme bir çözümünüz var mı ? Ne yapmalıyım ?



  • harddiskin öncelikle çalıştığına eminmisin dah aönceden çalışıp sonradan bozulmuş olabilir veya sıfır aldıysan arızalı olabilir. birde diske gelen güç kablosunu değiştirmeni ve sata kablosu soketi sıkıntı ise farklı sata kablosunu kullanmanı öneririm.
  • şu anda hard diskin çalıştığını doğruladım , bilgisayarı açınca elime alıyorum ve titreşim var. ancak şöyle oluyor. bilgisayar açılırken windows başlatılıyor kısmında kalıyor. problem ne acaba..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olek1988

    şu anda hard diskin çalıştığını doğruladım , bilgisayarı açınca elime alıyorum ve titreşim var. ancak şöyle oluyor. bilgisayar açılırken windows başlatılıyor kısmında kalıyor. problem ne acaba..


    yeniden windows kurmayı denedinmi.?
    birde biosta disk ayarları ile oynadıysan sorun olabiliyor AHCI ve IDE olarak iki kısım vardır normalde AHCI ile windows kurulur ama sen sonradan bunu ide yaparsan windows açılmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.