Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 1.33 COMFORT HAKKINDA DOST TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar...
    Arkadaşlar ben Toyota Corolla 1.33 Comfort paket araç düşünüyorum,yalnız İstanbul daki bayilerin hepsini telefonla aradım bu araç için,aracın liste fiyatı 36.100 T.L + trafik sigortası,ortalama net fiyat olarak 36.500 çıkıyor.Fakat bayilerin liste fiyatı üzerinden pek bir indirim yapmadıklarına (sebebi ise tanıtım fiyatı olduğundanmış) şahit oldum.Geçen ay bir arkadaşıma Fiat Doblo bakıyorduk adamlar liste fiyatından 3.000-3.500 T.L arası indirim yapmışlardı.İstanbul da Toyota bayisinde bir arkadaşım vasıtasıyla satış müdürüyle görüştük (Biraz indirim yapsın diye araya adam koyduk hesapta:) ) , satış müdürünün bize verdiği fiyat 35.500 (Trafik sigortası 250+LCD li park sensörü dahil fiyat).Sizce bu fiyat iyi bir fiyat mı,yoksa diğer bayilerle görüşüp daha iyi bir fiyat alınabilir mi?Açıkcası bu indirim çok az geldi bana,özellikle Corolla 1.33 Comfort alan arkadaşlardan hangi ilden kaça aldıklarını yazarlarsa ve bana yardımcı olurlarsa çok sevnirim....



  • Merhaba Rocky, kaç günden beri sana yanıt vercem ama üyelik kapalıydı. Ben de Corolla 1.33 için sipariş verdim. Araba için hiç indirim yapmadılar. Aynen ben de 35.500 liraya 200 TL'lik trafik sigortası ve park sensörü de üstünde hediyesi olarak anlaştım. Ben Malatya'dan aldım. Önümüzdeki hafta gelcek inşallah. Sen karar verdin mi? Sipariş vercek misin? Ben test sürüşü yaptım ve arabanın performans yönünden bi eksiğini göremedim. 1.33 olmasına rağmen baya atak bir araba. Sen ne düşünüyosun? Arabayla ilgili düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalkartallll

    Merhaba Rocky, kaç günden beri sana yanıt vercem ama üyelik kapalıydı. Ben de Corolla 1.33 için sipariş verdim. Araba için hiç indirim yapmadılar. Aynen ben de 35.500 liraya 200 TL'lik trafik sigortası ve park sensörü de üstünde hediyesi olarak anlaştım. Ben Malatya'dan aldım. Önümüzdeki hafta gelcek inşallah. Sen karar verdin mi? Sipariş vercek misin? Ben test sürüşü yaptım ve arabanın performans yönünden bi eksiğini göremedim. 1.33 olmasına rağmen baya atak bir araba. Sen ne düşünüyosun? Arabayla ilgili düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim.


    Malatya'da Toyota bayi var mıki?
  • Pardon Maraş diyeceğime Malatya yzmışım. Ben Çelikhan'da oturuyorum. Maraş'tan sipariş ettim arabayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.