Şimdi Ara

Aldatilmak nasil gecer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yas 25.ilkimdi.6 sene Beraberdik



  • Up
  • geçmez bu . 6 sene be. yüzüne bile bakma cevap verme konuşma hayatndan çıkarmaya bak. unutmak için başka şeyler yap hobi edin.
  • Geçmez arkadaş , hele ayrılmanın nedeni ALDATILMAK ise hiç geçmez. Benimde şuan 4 yıllık bir beraberliğim var sürmekte olan , aramızda çok kavga gürültü patırdı geçti ama asla bu ayrılığa veya kötü alışkanlığa yürümedi. Doğru kişiyi bulduğunda bunu daha iyi anlıyacaksın.

    Çoğu arkadaşımız şimdi sana teselli mesajları gönderecek , takma kafana geçer , sana kızmı yok gibisinden ama tokun halinden aç anlamaz malesef. Paşa paşa ya acını çekeceksin yada seni aldattığı çocuğu bir güzel pataklayıp kıza bana geri dön diyeceksin . (Eğer mide varsa ikincisini yaparsın , yoksa ben olsam Allah ne belan varsa versin der yoluma bakarım)
  • .......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 20 Ocak 2011; 14:47:41 >
  • aynı şey benimde başıma geldi..
    geçmez ...
    ama olan ona aşkından değil ...
    nefretinden...
    kendine güvenini kaybedersin hayatına hiçbişi yapasın gelmez,mutluluk alamazsın..
    HEP NİYE BEN??? diye sorarsın .. nedenlerini araştırırsın ... inanmamak için herşeyi yaparsın ama ... sonuç gerçektir...

    Ben yavaş yavaş yendim .. 4 yıllık ilişkimin 2 yılı nişanlılıkla geçti ve bana bir hata yaptı ..

    Şimdi pişman ya da değil .. beni ilgilendirmez... kendi seçimini yaptı ... kötü olanı seçti bende birşey diyemem ... bazen yaşadıgımız güzel günler gelince içim burkuluyor,ama bana yaptıkları gelince toz pembe şeyler kapkara bir bulut oluyor ve tüm sevgim bitiyor..

    Geçmez belki ama yine de birşekilde unutacaksın...

    Tek yapman gereken,kafanı dağıtmak ve özellikle söylüyorum iyi dinle .... YALNIZ KALMA ve ONA AİT NE VARSA ÇÖPE AT !!!

    sana yapılabilecek en aşağılık şeyi yapan bir mahlugata çok güzel bir hediye olacak onu umursamaman....

    Yardımcı olacagım birşey varsa mesaj at elimden geldiği kadar yardımcı olurum...

    UNUTMA : DİK DUR Kİ,KARŞINDAKİ UTANSIN !




  • boşver sende aldat
  • geçer ama iz bırakır
  • Sözü oku kendine gel..

    Bazen birileri hayatınıza girer ve onların orada olmalarının, sizin bazı amaçlarınıza hizmet etmeleri, size ders vermeleri veya kim olduğunuz ya da kim olmak istediğiniz konusunda size yardım etmeleri demek olduğunu kesinlikle bilirsiniz.

    Bu kişilerin kim olabileceklerini asla bilemezsiniz bir oda arkadaşı, bir profesö...r, bir arkadaş, bir sevgili ya da tamamen yabancı biri - ama gözleriniz onlarla kilitlendiğinde işte o an hayatınızı çok derin bir şekilde etkileyeceklerini bilirsiniz.

    Bazen, başınıza gelen şeyler ilk başta korkunç, acı verici ve adaletsizce görünebilir ama sonraları aksine o engelleri aşmadan potansiyelinizin, gücünüzün, iradenizin ve yüreğinizin asla farkına varamayacağınızı anlarsınız.

    Hastalık, yaralanma, aşk, gerçek mükemmelliğin kayıp anları ve aptallıklar, hepsi sizin ruhunuzun sınırlarını test etmek için vardır. Bu küçük testler olmaksızın, her ne olursa olsunlar, hayat hiçbir yere varamayan, pürüzsüzce asfaltlanmış düz, yavan bir yol gibi olurdu.
    Güvenli ve rahat; ama aptalca ve tamamen anlamsız.

    Tanıştığınız, hayatınızı etkileyen insanlar, tecrübe ettiğiniz başarı ve çöküşler, kim olduğunuzu ve kim olacağınızı bulmanıza yardımcı olurlar. Kötü tecrübelerden bile bir şeyler öğrenilebilir. Aslında, bazen onlar en önemlileridir.

    Eğer birileri sizi severse, karşılığında onlara hangi şekilde yapabiliyorsanız sevgi verin, sadece sizi sevdikleri için değil aynı zamanda size sevmeyi ve kalbinizi ve gözünüzü nasıl açabileceğinizi öğrettikleri için. Eğer birileri sizi incitirse, aldatırsa ya da kalbinizi kırarsa, onları affedin, size, güveni ve kalbinizi kimlere açacağınıza dikkat etmenin önemini öğrettikleri için.

    Her gününüzü önemseyin. Her anın değerini bilin ve onu bir daha asla yaşayamayacağınız için o anlardan alabileceğiniz her şeyi alın. Daha önce hiç konuşmadığınız insanlarla konuşun ve onların söylediklerini dinleyin!

    Aşık olmanıza izin verin, kendinizi serbest bırakın ve görüşlerinizi yükseltin. Başınızı dik tutun; çünkü her türlü hakka sahipsiniz. Kendinize önemli bir kişi olduğunuzu söyleyin ve kendinize inanın; çünkü eğer siz kendinize inanmazsanız başkalarının size inanması güç olacaktır. Hayatınızda istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Kendi hayatınızı yaratın ve daha sonra dışarı çıkıp hiç pişmanlık duymadan yaşayın! Ve eğer birilerini severseniz bunu onlara söyleyin; çünkü yarının neler sakladığını asla bilemezsiniz.

    Yaşadığınız her günden hayata dair bir ders alın!
    Bugün; dün için endişelendiğiniz yarındır. Buna değer miydi?


    --- Sharon Zeff ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yqz -- 19 Ocak 2011; 13:01:53 >




  • 1 hafta da geçmedi...
  • Geçmez ki.Aklının bir köşesinde yer edinmiştir artık.Düşün ki ilk aşkınmış üstüne üstlük 6 sene beraberlik.Ölüm döşeğinde bile hatırlasın.Uzun lafın kısası bu hâlini kabullen.
  • kardeşim ö.m attım gelmedi mi ?
    sana yardımcı olmaya caslıoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozzyouz

    kardeşim ö.m attım gelmedi mi ?
    sana yardımcı olmaya caslıoruz



    yok kardes..mesaj gelmediki...sagolasın yardımların icin...ama nefret hic bi zaman gecmez..allah kahretsin beni ki hala biraz da olsa sevgim kalmıstı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 20 Ocak 2011; 14:48:34 >
  • Hayatına yeni biri girince unutursun o kızında sana dönmesini sakin ha sakin bekleme donersede kabul etme egerki edersen asrın hatasını yaparsın...
  • Evlilik ?


    Evli deilseniz iyi olmus ama aldatılmak insana koymamalı çünkü hicdeğilse haberiniz var ya olmasa ?


    O sevgiyi yok etmen lazım cünkü hic iyi bir şey değil genelde kadınlarda olur aldatıldığını bildiği halde ses cıkarmaz sevdiği icin ama bu erkek icin kesinlikle gecerli olamaz

    İlk sevgilin oldugu icin el üstünde tuttun o da senden faydalandı tabi

    Hocam yanlıs anlama ama 6 yıl kullanmıs seni anladığım kdarıyla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 20 Ocak 2011; 10:54:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @Majesty

    Evlilik ?


    Evli deilseniz iyi olmus ama aldatılmak insana koymamalı çünkü hicdeğilse haberiniz var ya olmasa ?


    yazın evlenecektik...
  • 6 yıllık ilişkindeki bayan seni aldattı mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NiHilistt

    6 yıllık ilişkindeki bayan seni aldattı mı ?



    evet...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevemem1985


    quote:

    Orijinalden alıntı: NiHilistt

    6 yıllık ilişkindeki bayan seni aldattı mı ?



    evet...



    Arkadaş neden madalyanın öteki yüzünü görmek istemiyorsun? Eğer sen evlensen idin bu bayanla bu olay artık flört olmaktan çıkıp herkesin bildiği tanıdığı iki eş olacağınızdan (ki bu durum örf ve adet açısından önemli bir yere sahiptir) aldatılma olayı evlilik sürecinde (özellikle daha çiçeği burnunda diye tabir ettiğimiz ilk dönemlerde) olsa idi dahamı iyi olacaktı ?

    En başta erkeklik şerefin haysiyetin gidecekti , o kadar yaptığın masraf (düğün,ev,beyaz eşyalar,mobilyalar kısaca yaklaşık 15 bin TL ye yakın masraf) boşa gidecekti. Ailen perişan sen daha bir perişan olacaktı.

    Prestijin zedelenecek , kariyer , iş hayatın bitecekti. Sen yat kalk namaz kılıp Allaha şükret bence ki seni böyle bir rezillikten kurtarmış.

    Abimsin büyüksün benden , bende 22 yaşındayım ancak olaya duygusal açıdan bakmıyorum senin yaptığın gibi. Biraz mantığını çalıştır , kendine gel. O kızıda artık hayatından tamamıyla çıkar. Ondan sana hayır yok 6 yıldan sonra seni pişkin pişkin aldatan insan , düşün ki arkandan daha gizli neler çevirmiştir.

    Buradan diğer genç arkadaşlara bir önerim var , kız arkadaşlarınıza çok aşırı değer vermeyin. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıp başka erkeklere kendini gösterme çabasına girebilirler dediğim gibi benimde 4 yıllık bir ilişkim var oradan tecrübeliyim. Ve sakın ama sakın , ben güveniyorum canım nolacak yapsın DEMEYİN ! Yeri gelince kontrol edin dedektiflik yapın ...

    Saygılar ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 20 Ocak 2011; 11:01:11 >




  • Dişe diş kana kan intikam intikam

    tabikide Dik duracaksın sallamayacaksın sende kendi yolunu çizeceksin başka kızlar bul gerçi biraz acı verecek başka kız bulmak ama meşgale olur sana, ama alttan alttan intikamda almaya çalışabilirsin bu nasıl olacak canını acıtacaksın 6 sende intikam almak için fazlasıyla veri toplamışsındır şöyle bi düşün bakalım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.