Şimdi Ara

Garip bir güç problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Yaşadığım sorun şu şekilde:

    Dün gece bilgisayarımı normal kullandıktan sonra kapatmak için windows'taki kapatma seçeneğini seçtim ve her zamanki normal windows ayarlar kaydediliyor ekranını gördükten sonra monitörü kapatıp bilgisayar başından ayrılıyordum ki baktım ki bilgisayar kapanmıyor. Yani ekranda görüntü yok ama kasanın fanları ve ışıkları hala çalışıyor. Bilgisayarın takıldığını düşünüp kasadaki power düğmesine uzunca basıp kapatmayı denedim ama işe yaramadı. Bunun üzerine power supply'ın arkasındaki düğmeyi kapattım. Biraz bekledikten sonra tekrar açtım ama sonuç aynıydı. Kasanın fanları (işlemci, power supply, ekran kartı fanları) ve lambaları çalışmaya devam ediyor ama ekranda görüntü yok. Anakartta problem vardır diyerek anakartın pilini de çıkartıp tekrar takmayı denedim ama işe yaramadı.

    Diğer dikkatimi çeken nokta nadir de olsa bazen bilgisayarımı "sleep" moduna koyuyorum. Bazen geri gelip tekrar bilgisayarı çalıştırdığımda bazı performans düşüklükleri yaşıyabiliyorum belli bir zaman sonra.

    Bu başıma gelen olay günü de bilgisayarı bir ara "sleep" moduna koymuştum. Bilgisayarı açtıktan sonra birkaç saat sonra oyunlarda bazen hafif frame atlaması ve mp3 dinlerken mouse'ın tekerleğini çevirdiğimde müzikte çatlama sesi oluyordu. Acaba diyorum bu "sleep" modunun bir şekilde bu yaşadığım sorunla alakası olabilir mi?

    Yaşadığım sorunun ne olduğu hakkında fikri olanlar yardımcı olursa veya bu olayı çözmenin bir yolu varsa tecrübelerini paylaşanlar olursa çok sevinirim.

    Teşekkürler


    Not: Sistemim imzamda yazıyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.